- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hic güzel olmamış. Çok çirkin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic güzel olmamış. Çok çirkin.
Anladım canımŞuan bir kac seans sizi tanimayla gececek. Daha sonra gerekirse psikiyatriyede yonlendiririm dedi. Olumsuz bir durum yok. Teşhisi nedir diye bende sormadim zaten
Mrda mi ortaya çıkmıştıYok canım bizede gösterdi bariz belli inşallah duzelicek
Amin.Yok canım bizede gösterdi bariz belli inşallah duzelicek
Canım yine not almıştır o bi dahaki görüşme ne zmn? Rahatladın mı biraz yine de :)Ben psikologa gittim canim yarim saat 40 dk konuştuk. Henüz teşhis vermedi
Bugün git yarın gelO nasıl iş anlamadım valla.o kadar konuşmaya ne dedi haydi başka bahara mi gel dedi ayy sinirlendim valla
Yok canım röntgen de bakıldı kızımın ilk haline benziyor senin resimlerMrda mi ortaya çıkmıştı
Benimde boyle ölçüm yapilmadi ama dereceyi bilmiyorum
Nasıl geçti görüşmen canım, memnun musun?Ben psikologa gittim canim yarim saat 40 dk konuştuk. Henüz teşhis vermedi
tesekkur ederimEline saglkk cok guzel olmus
evet canım ama ilk denemem kizimla etkinlik yaparken bende birseyler yapmak istedim actik muzik sakinlestikSen mi yapıyore????
tesekkur ederimmAyyyy muhteşem olmuş
Aynen yaa mutlaka bir şeylerden anlamıştır.4 sene gittim ilk randevuda her şeyi pat pat söylemişti bana anlamadım vallahaCanım yine not almıştır o bi dahaki görüşme ne zmn? Rahatladın mı biraz yine de :)
Bugün git yarın gel
İlk denemen. 30. denemede bile yapamam.tesekkur ederim
evet canım ama ilk denemem kizimla etkinlik yaparken bende birseyler yapmak istedim actik muzik sakinlestik
tesekkur ederimm
vurma kafanı bu cok kotü emoji yaaaİlk denemen. 30. denemede bile yapamam.
Afiyet olsun canimBugunku menum
08:00- yagda 2 yumurta, 2 dilimekmek, 5 zeytin
Ara: 1 fibcan sutlu kahve, 1 tk sekersiz fistik ezmesi
14:00- 2 tane buyuk manti( 1 tanesi bizim kantilarin 5-6 kari buyuklugunde), 150ge tavuk, salata, 1 kase yogurt
17:00- 1 dilim ekmek, 2 dilim kasar, 2 mandalina
Su:2,5 lspor: adim sayarin sarji bitti gun icinde takmayi unuttum sonra.
6 dk karin hareketleri
8 dk tabata
Zipzip- Kahve __Kokusu
tesekkurler
Ben yapamam böyle şeyler. Çok beceriksizim. Üzüldüm. Eline sağlık coook güzel olmuş.vurma kafanı bu cok kotü emoji yaaa
Teşekkürler canım.Cordelia foto değişmiş sen ne güzel bir bayansin maşallah