- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
İyi gecelerKızım hazır uyumuşken ben de uyuyum dinleneyim bari. Herkese huzur dolu bir gece diliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerKızım hazır uyumuşken ben de uyuyum dinleneyim bari. Herkese huzur dolu bir gece diliyorum..
iyi gecelerKızım hazır uyumuşken ben de uyuyum dinleneyim bari. Herkese huzur dolu bir gece diliyorum..
Yok ablası büyük.aynen keşke bende olsa diyoruz annelik iç güdüsü işte..tedavisi var canım çok şükür rabbim hiç birimizi evladımizla sınamasına baya büyükmüş
ben daha ufak zannettim
insan kendine daha az üzülüyor keşke çocuklarda hastalık olmasa da bu yaygın ve tedavisi olan bir durum diye biliyorum
Ayy o kadar dereceye girdi seçtiklerim hatta 1.oldu alamadım :/ galiba bağışla alıcam ben de cnmOo hic bakmamistim eski uyeymissin sende :))
Yemek yarismalarinda oy kullan belki pro uye olursun :))
yarım pro da olurAynen abla en aktif senem bu sene oldu yarım altın taksalar bari
Yarım dolarrValla bana bir tik taktılar Buna da şükür. yarim altın zor şekerim ya
Afiyet olsun canım. Adımın da çok güzel
Evet yaaa şiddetle kınıyorum.isigimi göremediler çok yazıkyarım pro da olur
Afiyet olsunZipzip- Aijoo
Sabah 08.30
1 h yumurta
5 zeytin
1 dilim hindi füme
Yarım dilim beyaz peynir
2 top peynir
2 küçük salatalık
1 d tambuğday
Öğle 12,30
1 h. tavuk kalça sade
H. brokoli sade
Ev yoğurdu
17.00
Kefir
Akşam 19.30
Fırında mantarlı tavuk 5 kaşık
H. brokoli sade
1 büyük salatalık
Ev yoğurdu bir kase
Spor
Bölgesel 18 dk 180 p
Cardio 14 dk 140 puan
Adım 5400. 540 p
Su şuan 2+ lt
Ben psikologa gittim canim yarim saat 40 dk konuştuk. Henüz teşhis vermediAijoo senin doktor kontrolün nasıl geçti ne teşhisi konuldu canım
O nasıl iş anlamadım valla.o kadar konuşmaya ne dedi haydi başka bahara mi gel dedi ayy sinirlendim vallaBen psikologa gittim canim yarim saat 40 dk konuştuk. Henüz teşhis vermedi
Oyy canım ya kendi enerjini hep vermişsin göndermek çok iyi fikir benceTek ve yalnız büyüdü canım3 yasındayken kardeşi doğdu ilgi dağıldı..
Büyütürken çok zorlanıyorum son dönem üstüme üstüme geliyor artık beni dikkate bile almıyor..
Yarın anasınıfı görüşmesine gideceğim tamamen terbiye için göndereceğim çok geç kaldığım bi karar oldu
Nasıl olsa evdeyim daha küçük anne yanında büyüsün derken çocuğa sosyalleşmeyi öğretemedim şu an 5.5 yasında baya zahmet yaşıyorum
yanlış ölçülmüş olabilir mi? Cnm gıda takviyesi ve dediğin gibi egzersizle bayağı düzelir bence değilse hepimizde az az var zatenAllah razı olsun canım valla kafamız çok karıştı 8cm eğrilik 11cm olmuş ama duruşu düzeldi kızın.sonuclari fizyoterapiste gostericez bakalım ne diyecek
Cnm ekmek yemesen mi sabah,yulaflı omlet yapınca da istiyor mu canın?Tamamdir canim. Genelde kahvaltidan hemen sinra istiyor canim tatli. Erken saatte yer bitiririm.
Afiyet olsun öğlen meyve mi yedin cnmadaçayı içiyorum
Iyi geceler kizlar
İyi geceler canlarKızım hazır uyumuşken ben de uyuyum dinleneyim bari. Herkese huzur dolu bir gece diliyorum..
Tmm, Yarin oyle yiyeyim canim, yulafla. Farkindayim cok kh oldu yine.Oyy canım ya kendi enerjini hep vermişsin göndermek çok iyi fikir bence
Küçüğü uslu mu peki cnm uyku düzeni nasıl
yanlış ölçülmüş olabilir mi? Cnm gıda takviyesi ve dediğin gibi egzersizle bayağı düzelir bence değilse hepimizde az az var zaten
Cnm ekmek yemesen mi sabah,yulaflı omlet yapınca da istiyor mu canın?
Afiyet olsun öğlen meyve mi yedin cnm
İyi geceler canlar
Şuan bir kac seans sizi tanimayla gececek. Daha sonra gerekirse psikiyatriyede yonlendiririm dedi. Olumsuz bir durum yok. Teşhisi nedir diye bende sormadim zatenO nasıl iş anlamadım valla.o kadar konuşmaya ne dedi haydi başka bahara mi gel dedi ayy sinirlendim valla
Yok canım bizede gösterdi bariz belli inşallah duzelicekyanlış ölçülmüş olabilir mi? Cnm gıda takviyesi ve dediğin gibi egzersizle bayağı düzelir bence değilse hepimizde az az var zaten
Eline saglkk cok guzel olmus
Sen mi yapıyore????
Ayyyy muhteşem olmuş