Ay ben orda minik bir ayak gördüm sankiii8.000 adım pek de kolay değilmiş...
4.000 adımdaydım arabadan yolun başında indim ve yarım saat tempolu yürüdüm ve sonuçayrıca 500 adım kadar da sabah yürüdüm o sırada şarjdaydı saat
Iyi geceler canimİyi geceler
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar
Ne guzel tamamlamissin8.000 adım pek de kolay değilmiş...
4.000 adımdaydım arabadan yolun başında indim ve yarım saat tempolu yürüdüm ve sonuçayrıca 500 adım kadar da sabah yürüdüm o sırada şarjdaydı saat
Alışınca 10 binler kesmiyecek8.000 adım pek de kolay değilmiş...
Ay ben orda minik bir ayak gördüm sankiii
Cuma namazından sonra beklerim kuzucum
Gidip yulaflı kek falan yapayım ev kerbelaya döndü yarisacagim pasteli geçeceğim diye.
Yoook öyle ciss mamalarla gelmeyin tikimi göstermem bak
Ben lokum sevmem kuzu .
hayatımda bir kere tadına baktım sadecegömme hakkımı çikolata dan yana kullanmak istiyorum
O evde yok işte...gelirken şöyle iyi bir cikolata getirirlerse ikram ederim yoksa dut kurusu kayısı yer arkana baka baka gidersin...
Afiyet olsun canim23 Aralık 2021
sabah kahve
öğlen 12.30
1-1,5 kepçe sebze çorbası
2-3 yk et kavurma
1/2 dilim ekmek
akşam 19.15
fırında 2 tavuk baget
fırında sebze
salata
yatana kadar 1,5 lt su
10.000 adımKahve __Kokusu Zipzip- Cordelia
Tek ve yalnız büyüdü canım3 yasındayken kardeşi doğdu ilgi dağıldı..Canım enerjisini mi atamadı bugn acabaeşin yakında mı çalışıyor cnm
Bugün oğlum iyice kudurdu anne olarak yetemedim ne yapsam sakinleşmedi en son komşu da duvarı yumruklayınca bi aldı beni ağlama
Eşimi ağladım ağlaya ağlaya gel artık ben bakamıyorum dedim çocuğa o da geldi sağolsun ama o gelene kadar bizimki sakinledi gelince uyudu zaten
Tek ve yalnız büyüdü canım3 yasındayken kardeşi doğdu ilgi dağıldı..
Büyütürken çok zorlanıyorum son dönem üstüme üstüme geliyor artık beni dikkate bile almıyor..
Yarın anasınıfı görüşmesine gideceğim tamamen terbiye için göndereceğim çok geç kaldığım bi karar oldu
Nasıl olsa evdeyim daha küçük anne yanında büyüsün derken çocuğa sosyalleşmeyi öğretemedim şu an 5.5 yasında baya zahmet yaşıyorum
Olsun bak kazanmışsin.bak bana prosuz kaldım benBende de sans yoktur hic
Ama yemek yaptigimda kazandim prolugu :))
Ilk defa etimek tatlisi yapmistim
Hic mutfaga girmeyen biri olarak
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 06.15
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim avokado
1 parça peynir
Yarım havuç rendesi
3 yaprak bebek Marul
Ara 10.30
1 avuç yer fıstığı
Yarım mandalina
1 kutu süt
Öğle 12.00
1 dilim tam buğday ekmeği arasına avuç içi kadar ev yapımı köfte
Büyük kase salata
1 bardak ayran
Ara 16.00
1 kase işkembe çorbası
Akşam yemeği 18.30
1 kase yoğurt çorbası
3 YK kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
3 YK et sote
Büyük tabak salata
Su 3lt
Zipzip- Aijoo
Rabbim hepimize hayırlısı ise nasip etsin abla.sağlıklı günlerde harcayıp birikim yapmayı nasip etsin şu mübarek günde inşallah ablaAllah çil çil altınlar nasip etsin canımo zengin isterse verir. Biz bol bol isteyelim inşallah.
Olursun sende canimOlsun bak kazanmışsin.bak bana prosuz kaldım ben
Bende çok heyecanlıyım umarım guzel.bir eksi gelirAfiyet olsun canim
Yarin tartini merakla bekliyorum