Hay allah yaa, ama onlar çok çabuk olur zaten. İçerse eğer nane limon kaynat sonra o da midesini rahatlatır. Benim oğlum çok hasta olur, artık otomatik iyi gelen şeyleri bilip yapıyorum.
Çok sağolun canlarım. Uyandı bir lokma bile yemek istemiyor geri uyudu zorlamıyorumÇok geçmiş olsun canım mide bulantısı da yemek yedirmek için zorlamayın derler canım bırak ne zaman midesi kabul ederse o zaman yesin
Çabuk bitsnde gel gene al demek istemiş 1 kaşık yeter ona çok yağlı olur sonraAktardaki adam bana iki kaşık dedi birini zehirlemese bari
Sagol canimAfiyet olsun canım
Sagol canim. KaymakAfiyet olsun ablacim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Allah kolaylik versin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Rus salatasi miktari fazla geldi icinde mayonez varsa kalorisi yuksek olur
Günaydın canim
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun abla
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın canim
Gunaydin canim ne oldu
Günaydın canim iyi olmana sevindim
Günaydın canimafiyet olsun balin yanindakini anlayamaidm ekran parlıyor şimdi
Tesekkur ederim canimÇok şükür canım afiyet olsunben de birazdan yapıcam
Afiyet olsun :)
karabuğday unu aldın mı canım
Nerdesin canım
Çok beklerÇabuk bitsnde gel gene al demek istemiş 1 kaşık yeter ona çok yağlı olur sonra
Yarasın bal şeker olsun bugün bende yedim yulaf ve kapya biber kattım içine 2 yumurtalı hattaÇok bekler
Bugün yulafı omletin içinde yiyebildim uzun süre bu devrim bana Yeter ...
Adimlarini atmamissin canim dunÇok bekler
Bugün yulafı omletin içinde yiyebildim uzun süre bu devrim bana Yeter ...
Mantarla da dene canım soğanlı biberli enfes oluyor ben tiryakisi oldumYarasın bal şeker olsun bugün bende yedim yulaf ve kapya biber kattım içine 2 yumurtalı hatta
cok gecmis olsunGeçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi(
Attım seni etiketledim canım gece 2 gibi temizlik yaptım giremedimAdimlarini atmamissin canim dun
Dur bi bakayim gozumden mi kaçtı okurken sabah uykuli okudumdaAttım seni etiketledim canım gece 2 gibi temizlik yaptım giremedim
Tamam canım bende bakayımDur bi bakayim gozumden mi kaçtı okurken sabah uykuli okudumda
Bu mesajda ama cikmamis sanırım
Haydi çifte telli ye Ayşe Fatma Hayriye çapkınlık usanmaz yaşı gelse elliye
hobaaaaaaaaa
Mutlaka güzel olur denemek lazım onuda severim mantarıda .Mantarla da dene canım soğanlı biberli enfes oluyor ben tiryakisi oldum
Aynen canım adım yüklemek için girmiştim zaten bu halayı çektim o ara görüpBu mesajda ama cikmamis sanırım
Ben yumurtayla asla doyan bir insan değilim. hep ekmek yerdim ne zaman mantarlı yemeye başladım ,sıfır ekmek ve iki öğün yiyorum çok doyurucu ..Mutlaka güzel olur denemek lazım onuda severim mantarıda .
Hayatta dayanamam isterse 10. OlsunYok canım ikincide de 6 7 haftalarda gitmiştim
Gecmis olsun canim hastaliklar baslad8 geneGeçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi(
eveetKışları bile harika olur orası.