- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Çok geçmiş olsun üşüttümü acaba oda olabilir.Geçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun üşüttümü acaba oda olabilir.Geçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Oglumu okula biraktim canimNere gittin? Ankara buzdur buz.
Geçmiş olsun usuttumu acaba
Sağolun kızlar üşüttü mü bilmiyorum. Sabah kahvaltı yapmadan çıktı okulda beslenmesini de yememiş eve geldik iki üç lokma çubuk kraker verdim hemen uyumak istedi uyuyor boş mide ileGecmis olsij canim sicak tut nane limon icir azar azar havalar sogudu usutuyorlar
Olabilir canım umarım ciddi biseyi çıkmaz elleri ayakları buz gibiÇok geçmiş olsun üşüttümü acaba oda olabilir.
Aynen ablacimHosgeldin cnm
Geçmiş olsun cnm
Zaten gecmis
Evine hosgeldin tatlim
Geçmiş olsun cnm iyi uyumadiysan ondandir
Aksamlari erken yatmaya calis
Perşembe adim bildirimi içinde saat koy istersen cnm
Bütün gün onu beklicek halin yok
Gecmis olsun canim yoldan geldiniz üşüttu galibaGeçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Ateşi filan varmı şimdi.Olabilir canım umarım ciddi biseyi çıkmaz elleri ayakları buz gibi
Geçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Geçmiş olsun cnmSağolun kızlar üşüttü mü bilmiyorum. Sabah kahvaltı yapmadan çıktı okulda beslenmesini de yememiş eve geldik iki üç lokma çubuk kraker verdim hemen uyumak istedi uyuyor boş mide ile
Sağol canım evet olabilirAynen ablacim
Geçen hafta persembe aksamina kadar bekledim eee ben adim atmadim.dendi
Bundan sonra beklemem persembe 13.00 a kadar carsamba menuleri yazilabilir
Gecmis olsun canim yoldan geldiniz üşüttu galiba
Evet canım zorlamadım uyuyor şimdi uyanınca ufak tefek yediririm sağolasınGeçmiş olsun cnm
Midesi bulaniyorsa içi almiyordur, zorlama
Sonra patates hasla istersen
Ilık biseyler icsin
Geçmiş olsun canım. Yoğurt çorbası, haşlanmış patates yerse biraz iyi gelir midesine.Olabilir canım umarım ciddi biseyi çıkmaz elleri ayakları buz gibi
Hay allah yaa, ama onlar çok çabuk olur zaten. İçerse eğer nane limon kaynat sonra o da midesini rahatlatır. Benim oğlum çok hasta olur, artık otomatik iyi gelen şeyleri bilip yapıyorum.Teşekkür ederim canım aksi gibi ev tam takır kaç gün evde olmadığımız için. Arkadaşımdan rica edeceğim patates yoğurt ne bulursa getirsin
Geçmiş olsun canımGeçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Afiyet olsun abla
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun abla
Abla sadece adimlari tutuyorumTeşekkür ederim canım.
Listeler nasıl, açık ara öndeyim demi
Yalnız adım işi bana çok iyi oldu. Zaten 6 gün egzersiz vardı, bir de üstüne 8000’e adım tamamlama baya enerji harcadımAbla sadece adimlari tutuyorum
Haftaya spor listemiz olur
Çok geçmiş olsun canım mide bulantısı da yemek yedirmek için zorlamayın derler canım bırak ne zaman midesi kabul ederse o zaman yesinGeçmişe bakamadım okuldaydim aradılar oğlumun okulundan. Kusmuş gittim onu aldım eve geldik hiçbir şey yiyemiyor uykum var dedi uyutuyorum şimdi (
Aktardaki adam bana iki kaşık dedi birini zehirlemese bariDeli yaaaaa sonunda kavuştun yağına bak 1 çay kaşığı atacksın ona göre