- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Genelde hepilk oraya yağar nedense.Amin canım
Önüne getirip koymadan yemez birşey gidipte mutfaktan
Geçmiş olsun canım
Avrupa tarafına yağmış sanırım Burda da yok
Elhamdülillah iyiyim canım
Günaydın ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde hepilk oraya yağar nedense.Amin canım
Önüne getirip koymadan yemez birşey gidipte mutfaktan
Geçmiş olsun canım
Avrupa tarafına yağmış sanırım Burda da yok
Elhamdülillah iyiyim canım
Günaydın ablacım
geçmiş olsunAlıntı yapamadım yeni gelenlere tekrardan günaydın ben kızı hastaneye kontrole götürcem skolyoz tedavisi gördü.son duruma bakacaklar aksam üstü gelirim büyük bir ihtimalle hepinizi öpüyorum
Geçmis olsun canim kolay gelsinAlıntı yapamadım yeni gelenlere tekrardan günaydın ben kızı hastaneye kontrole götürcem skolyoz tedavisi gördü.son duruma bakacaklar aksam üstü gelirim büyük bir ihtimalle hepinizi öpüyorum
allah kolaylık versin gülümAlıntı yapamadım yeni gelenlere tekrardan günaydın ben kızı hastaneye kontrole götürcem skolyoz tedavisi gördü.son duruma bakacaklar aksam üstü gelirim büyük bir ihtimalle hepinizi öpüyorum
Hello canimheeelööğğğ leydiiizzz
güzel ve fit ve bir o kadar da tatlış hatunlar nasılsınız bakemmmm
beni soracak olursanız: efenim kilo almaktayım maalesef
pazar günü misafirin gelmesi ve peşine kv nin de fişfiklemesi sonucunda toptan diyette olan ev halkımız diyeti bozmuş ve bozmakla kalmayıp aynı zamanda güzelce sıvamıştır.
çok değerli kaptanlarım ve arkadaşlarım bu yaptığım terbiyesizlikten ötürü affınıza sığınıyorum.
battı balık yan going dememeye kararlı olan bendeniz yoğun şekilde "yapmayın etmeyin ağalar beyler" diyerekten frenlere asılmayı kendime bir görev edinmiş bulunmaktayım. zira bu ay diyetisyene verilen para kv nin yoğun çabaları sonucunda çöpe gitmiştir. çünkü zat-ı muhteremleri biricik oğlunun ve torununun yiyememesine dayanamadığından habire ağızlarına çikolata vs. sokuşturmak , delicesine ısrar etmek , "diyet yapmak için benim gelmemi mi beklediniz " demek ve herkes diyet yaptığı için küsüp kendisi de yememek suretiyle tehdit yollu hareketler içerisine girerek diyetlerini bozdurmuştur.
bu günün de evlilik yıldönümümüz olması hasebiyle pazartesiye kadar kendime ve sevgili ev halkıma izin vermek zorunda kaldım.
fakkat pzt den itibaren geriye kalan son 2-3 kilomu vermek üzere yuları tekrar elime almayı hedefliyorum.
cuma tartısıyla başlamak istiyorum.
gereğini bilgilerinize sunarım....
Gunaydin
Super babanneymiş maşallah herkesi ekarte etmişheeelööğğğ leydiiizzz
pazar günü misafirin gelmesi ve peşine kv nin de fişfiklemesi sonucunda toptan diyette olan ev halkımız diyeti bozmuş ve bozmakla kalmayıp aynı zamanda güzelce sıvamıştır.
çok değerli kaptanlarım ve arkadaşlarım bu yaptığım terbiyesizlikten ötürü affınıza sığınıyorum.
battı balık yan going dememeye kararlı olan bendeniz yoğun şekilde "yapmayın etmeyin ağalar beyler" diyerekten frenlere asılmayı kendime bir görev edinmiş bulunmaktayım. zira bu ay diyetisyene verilen para kv nin yoğun çabaları sonucunda çöpe gitmiştir. çünkü zat-ı muhteremleri biricik oğlunun ve torununun yiyememesine dayanamadığından habire ağızlarına çikolata vs. sokuşturmak , delicesine ısrar etmek , "diyet yapmak için benim gelmemi mi beklediniz " demek ve herkes diyet yaptığı için küsüp kendisi de yememek suretiyle tehdit yollu hareketler içerisine girerek diyetlerini bozdurmuştur.
bu günün de evlilik yıldönümümüz olması hasebiyle pazartesiye kadar kendime ve sevgili ev halkıma izin vermek zorunda kaldım.
fakkat pzt den itibaren geriye kalan son 2-3 kilomu vermek üzere yuları tekrar elime almayı hedefliyorum.
Şimdilik iyi gidiyor çok şükür ablagünaydın gülüm 2 gündür sorucam hep lafa dalıyorum kalıyor nasılsın hamişlik nasıl geçiyor
Soğuk hava o taraftan geliyor sanırım birde daha yüksekte kalıyor sanırım orasıGenelde hepilk oraya yağar nedense.
Kolay gelsin canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin insallahAlıntı yapamadım yeni gelenlere tekrardan günaydın ben kızı hastaneye kontrole götürcem skolyoz tedavisi gördü.son duruma bakacaklar aksam üstü gelirim büyük bir ihtimalle hepinizi öpüyorum
Koptum bunaKV içten içe ilmek ilmek işlemişheeelööğğğ leydiiizzz
Oldugunu sanmiyorummasal3487
bluegreeneyes
Dune ait adimlariniz varsa saat 2 ye kadar bekliyorum
Sonrasinda hesaplama yapacagim
Yarina birakmak istemiyorum
Gitmedin mi hâlâ doktoraŞimdilik iyi gidiyor çok şükür abla
Soğuk hava o taraftan geliyor sanırım birde daha yüksekte kalıyor sanırım orası
Kolay gelsin canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin insallah
Koptum bunaKV içten içe ilmek ilmek işlemiş
Bende oldugunu sanmiyorum o yuzden bu defa beklemeyecegim canimOldugunu sanmiyorum
Nasil bir tedavi gordu bahsedersen sevinirim bende de var.. geçmiş olsunAlıntı yapamadım yeni gelenlere tekrardan günaydın ben kızı hastaneye kontrole götürcem skolyoz tedavisi gördü.son duruma bakacaklar aksam üstü gelirim büyük bir ihtimalle hepinizi öpüyorum
Bekleme kaptanim o kadar da yorma kendiniBende oldugunu sanmiyorum o yuzden bu defa beklemeyecegim canim
Geçen hafta erkenden uyandim.sirf adim vardir diye bekledim
Trakyaya daha yakın birde..Şimdilik iyi gidiyor çok şükür abla
Soğuk hava o taraftan geliyor sanırım birde daha yüksekte kalıyor sanırım orası
Kolay gelsin canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin insallah
Koptum bunaKV içten içe ilmek ilmek işlemiş
Esenyurt butun İstanbul'dan daha soguk 3.5 sene yasadim. Arabalar gecmez 2015te cok kar yagdi yarim saatlik yolu tipi de 1.5 saatte yürüyüp işten eve gelmistimTrakyaya daha yakın birde..
O tarafları hiç bilmem,bizde bir dönem levent tarafındaydık,kar yağarken anadolu yakası sakin olurdu.Esenyurt butun İstanbul'dan daha soguk 3.5 sene yasadim. Arabalar gecmez 2015te cok kar yagdi yarim saatlik yolu tipi de 1.5 saatte yürüyüp işten eve gelmistim