- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canimherkeseee günayyydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimherkeseee günayyydinnn
İzmir güzeldir yaşamaasıda rahattır orada,kimse kşmseye bakmaz huzur vardır.oyyy esim dogma buyume izmirli
ankaradan sonra oraya gecmistik ve gercekten zor oldu karşiyakada bide konakta calistim orda işe gitmek ayrı zulüm
Evet cumartesiye kadar çok gelemeyeceğim.Simdilik sadece mavi kirmizi takimin adimlarini hesap ediyorum
Cumartesiden başlayacagiz
Cordelia sporlari hesaplayacak
Günaydın canım.herkeseee günayyydinnn
Tamam canimEvet cumartesiye kadar çok gelemeyeceğim.
Yarin sabah kilo bildirimi yaparım. Cumartesi itibariyle spor diyet devam.
Şimdiden söyleyeyim. Masterfit yarışmasında varım. Son iki gün fena gidiyor. Acil diyete başlamam lazım.
Kokusu biraz rahatsız etti sade yiyemedim. Ama biraz pişirip yumurta ekledim öyle daha iyi olduAteşi umarım gene çıkmaz.
Hndi füme güzel oluyor tavsiye ederim 1 dilim yeterli zaten afiyetler olsun.
Gece ateşi vardı soğuk algınlığı gibiGeçmiş olsun canım neyi var bebişinin ?
Teşekkürler.. Ben de farklilik olarak hindi füme ekledim. Çok da birsey değişmediGeçmiş olsun canım
Geçmiş Olsun canım benim kahvaltı klasik kahvalti oluyor bugün ekstradan patates kızartıcam çocuklara
Onlar tütsüleniyorya ondandır o kokusu ben severim onu,şey gibi füme etler olurya onun gibi.Kokusu biraz rahatsız etti sade yiyemedim. Ama biraz pişirip yumurta ekledim öyle daha iyi oldu
Gece ateşi vardı soğuk algınlığı gibi
Teşekkürler.. Ben de farklilik olarak hindi füme ekledim. Çok da birsey değişmedi
Ben ilk defa yedim ya o yüzden rahatsız etti belki deOnlar tütsüleniyorya ondandır o kokusu ben severim onu,şey gibi füme etler olurya onun gibi.
Olabilir ilk yediiniz için farklı geldi herhalde,tostun içinede katıyorum bazen güzel oluyor oda.Ben ilk defa yedim ya o yüzden rahatsız etti belki de
Amin canımGece uykusu kötü geçince o gün zor geçiyor ya rabbim yardımcın olsun
Önüne getirip koymadan yemez birşey gidipte mutfaktanAhh şu vicdan ahhh bende hiç duramam evde biri aç olunca
Geçmiş olsun canımBasım catliyo daha sabah ya bismillah
Avrupa tarafına yağmış sanırım Burda da yokYüksek kesimdir bide şehir dışı filansa yağmıştır burada yok mesela .
Elhamdülillah iyiyim canımNasılsın şimdi cnm günaydın
Günaydın ablacım
Günaydın canımherkeseee günayyydinnn
günaydın gülümmmBurda olursan spora baslarsin bir şekilde zorla spor yaptırıyoruz dermisim.
Günaydın ablacim
günaydınn canooomm
Afiyet olsunTeşekkürler.. Ben de farklilik olarak hindi füme ekledim. Çok da birsey değişmedi
günaydın gülüm 2 gündür sorucam hep lafa dalıyorum kalıyor nasılsın hamişlik nasıl geçiyorGünaydın canım
Ben tam buğday ununa küstüm almiycamkarabuğday unu aldın mı canım
Günaydın canım
Sagol canim.sağol cnmm
Canım çok güzel bravo
İyi geceler tatlım inşallah yarın çok daha güzel olur senin için
Ay niye üzgün attım muhteşem atayım canım git de yüklerinden kurtulmaya başla rahatla inşallah
Olur mu kaptancim, cok haklisin. Birakmaya calisiyorum. Benim de haftada 1e dusurmem lazim.Afiyet olsun canım kaptan olduğum için değil meraktan soruyorum, ben diyette tatlıyı kesiyorum çok canım isterse haftada bir gün yiyorum. bir parça oda.. menunde hergun iki kare bihter yada başka tatlılar var bu normalmi bu şekilde benmi çok katı yapıyorum diyeti