- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Canım geçmiş olsunSelamlar
Bugün karlı günde uyandık
Ama ben hiç iyi degilim
Karacigerlerim agrıyo nefes alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsunSelamlar
Bugün karlı günde uyandık
Ama ben hiç iyi degilim
Karacigerlerim agrıyo nefes alamıyorum
Günaydın canimGünaydınlaar perşembemiz mübarek olsun
İki noktaların havası söndü bu seferÇiğ köfte değil bu...İçli köfte ...çiğ köfte etli, yağlı , patatesli, yumurtalı çeşitleri var. Haslanmiyor ...
Geçmiş olsun canımTeşekkürler kızlar ❤
Nasılsın şimdi cnm günaydınBerbat bir gecenin ardından günaydın kızlar
Bende hiç kimse aramıyorMüge anlı ya 33 sene sonra kardeşler buluştu.bazen bende diyorum.keske benim de abim ablam olsa da beni arasalar
evet evet kuru sicakYazında çok sıcak olurdu.
haklısın aynen böyleToplumca böyle yaşamayı hak eden bir millet olduk,müstehak bizlere.
Kimse kusura bakmasın..
Asfalttan buhar çıktığını görmştüm..evet evet kuru sicak
Umarım değişir diyorum umut ediyorum.haklısın aynen böyle
o buhari görmek burada muzice olur 30 dereceyi cok sicak buluyorlar ..hava 10 derece ve gunes varsa mutlular sorun yok ustu olursa ne alaAsfalttan buhar çıktığını görmştüm..
bende oyle dua ediyorum cocuklarımız gelecegimiz için ..Umarım değişir diyorum umut ediyorum.
Afiyet olsun canimsalı menusu
gec kladigim icin kahvalti yok
10.00 sutlu kahve
13.40 1 kase yesil merc. corba ,yarm dlm pirasali borek 1 kase yogurt
16.30 1 ucgen dilim tepsi kebabi 2 yk patates ezme 1 kase yogurt, limonlu turp
su 1.5 lt
spor yok(migrenden erken uyumustum)
carsamba menusu
7.25 1 has yumurta,4 zeytin 1 dlm ekmek
10.00 sutlu kahve
14.00 1 kase yogurt,1 tane mandalin
17.30 5 yk nohut yemegi 1 kase yogurt 2 ks pilav
18.30 yarim avuc antep fistigi
su 1.5 lt
spor 30 dk leslie boosted
15 dk bolgesel
Zipzip-
Buhar önemli tabi lla göreceğiz onu,olmayıncada sıcak gelmiyor bize,mesela izmirde öyle yanar resmen.o buhari görmek burada muzice olur 30 dereceyi cok sicak buluyorlar ..hava 10 derece ve gunes varsa mutlular sorun yok ustu olursa ne ala
bende oyle dua ediyorum cocuklarımız gelecegimiz için ..
tesekkur ederim kaptanimAfiyet olsun canim
Ben hayatima hic sporu dahil edemiyorum bu ara vakitsizlikten bi kosturmadir geciyor gunler dun hic diyette uygulayamadim biseyler yapmam lazim ama hep istemekle kaliyor niye bole oldu bilmiyorum randevu aldim bakim tahlillerimi yaptiricam trioit seker kontrolerimi 3 senedir yapmiyorum simdi hic doymuyorum tokluk hissi hic yok gibi bendeBende zorlaniyorum plank yaparken ama duzenli yapinca 1 dakikaya kadar cikmistim
Istersek herseyi yapariz
oyyy esim dogma buyume izmirliBuhar önemli tabi lla göreceğiz onu,olmayıncada sıcak gelmiyor bize,mesela izmirde öyle yanar resmen.
Hepimiz için aslında çocuklarımız çok önemli aslında da gelecekleri çalındı şimdiden.
Çok şükür canım afiyet olsun ben de birazdan yapıcamHerkese GÜNAYDIN bugun çok şükür daha iyiyim.butun eklem ağrıları geçti gitti.sadece kolum da ağrı var buna da şükür.simdi büyük bir kupa Türk kahvesi icicem.
Afiyet olsun :)Gunaydiiinnnn
Yine kahvaltimi paylasmak istedim
karabuğday unu aldın mı canımGünaydın canım
Nerdesin canımo buhari görmek burada muzice olur 30 dereceyi cok sicak buluyorlar ..hava 10 derece ve gunes varsa mutlular sorun yok ustu olursa ne ala
bende oyle dua ediyorum cocuklarımız gelecegimiz için ..
Burda olursan spora baslarsin bir şekilde zorla spor yaptırıyoruz dermisim.Ben hayatima hic sporu dahil edemiyorum bu ara vakitsizlikten bi kosturmadir geciyor gunler dun hic diyette uygulayamadim biseyler yapmam lazim ama hep istemekle kaliyor niye bole oldu bilmiyorum randevu aldim bakim tahlillerimi yaptiricam trioit seker kontrolerimi 3 senedir yapmiyorum simdi hic doymuyorum tokluk hissi hic yok gibi bende
Günaydın ablacim