- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Gecmis olsun canimBasım catliyo daha sabah ya bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canimBasım catliyo daha sabah ya bismillah
Sirke de bekletsek de ı ıhhhh.Biraz sirke biraz karbonat eklesek üstünden de domatesle geçsek çıkar sankim
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizede haber ver canımEvet ogleden sonra inşallah
Yüksek kesimdir bide şehir dışı filansa yağmıştır burada yok mesela .Günaydın Hangi İstanbul obizde sadece buz var, eşim işe gidemedi
İstanbul annemlerdeyim. Çatılarda kar var.Günaydın Hangi İstanbul obizde sadece buz var, eşim işe gidemedi
Geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir.Evet ogleden sonra inşallah
Ahahahaha o beyaz salladığımız da faturalar fişler di miii komşuları da alak apartman içinde çekek
Haydi çifte telli ye Ayşe Fatma Hayriye çapkınlık usanmaz yaşı gelse elliye
hobaaaaaaaaa
Ay çok tatlısınGünaydın güzel takımım gününüz marulun en içindeki bebek marullarin tatlılığı kadar tatlı geçsin
İyi geceler canım gözümü bu sefer sana diktim...pastel bacım benimle uğraşmayı bıraktı sanki ...cuma hedefim seni geçmek bilgin olsun
Ooo tamam bu iş pattisler sucuklarBugün bir srkadasa kahvaltıya davetliyim oradan okula geçeceğim. İnşallah tertemiz ayrılırım oradan. Bu üçüncü zor sinavimdi Perşembe oluşu da zaten can sıkıcı hafta sonu herkesin bir planı varmış perşembe diye tutturdular. Yılbaşı hediyelerini de vereceğiz. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Son günümüz temiz geçer inşallah.
pastelfit dün geceyi bir citlat eşin sevindi mi pastana ....
Olsun sen yeni geldin alışmak için adım attığını düşünaaa adım yarışması dün son muydu?
ben de saat taktım o kadar
Bilmem ki, ben dış kesimde oturuyorum içerde nasıl hiç bilmiyorum burası sadece buzzzzYüksek kesimdir bide şehir dışı filansa yağmıştır burada yok mesela .
Olsun sen yeni geldin alışmak için adım attığını düşün
Simdilik sadece mavi kirmizi takimin adimlarini hesap ediyorumaaa adım yarışması dün son muydu?
ben de saat taktım o kadar
Buralar sakin bişi yok daha.Bilmem ki, ben dış kesimde oturuyorum içerde nasıl hiç bilmiyorum burası sadece buzzzz
Biraz yağmışİstanbul annemlerdeyim. Çatılarda kar var.
Sen öyle bir şey okumadigini düşün ve rap rap yürüay şarjı getirdim işte şarj ettim falan bi sürü uğtaştım
ilk sayfaya bakayım dedim bir de ne göreyim çarşamba son diyor
Küçükçekmece de lapa lapa yagiyorBilmem ki, ben dış kesimde oturuyorum içerde nasıl hiç bilmiyorum burası sadece buzzzz
Günaydın canımGünaydınlaar perşembemiz mübarek olsun