- 31 Ağustos 2012
- 7.648
- 27.073
Gaziantep'te yapılır. Üzerine tereyağlı salçalı sos dökülür...
çiğ köfte mi içli köfte mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaziantep'te yapılır. Üzerine tereyağlı salçalı sos dökülür...
Normal etsiz çigköfte duydum etlisi de var ama hiç yemedimGaziantep'te yapılır. Üzerine tereyağlı salçalı sos dökülür...
Teşekkürler yanında başka bişi yok bugün tek malzeme olsun istedimAfiyet olsun.
Çok sağol hocamAfiyet olsun canım .
Daha hafif olur kızartmaya göre ..Haşlamalık çig köfte hiç duymadım
Tatlım hep gül inşallah.Hahahahaha çok güldürdün beni yine iyi ki varsın
Çiğ köfte değil bu...İçli köfte ...çiğ köfte etli, yağlı , patatesli, yumurtalı çeşitleri var. Haslanmiyor ...Normal etsiz çigköfte duydum etlisi de var ama hiç yemedim
Abla çigköfte yazmişsinÇiğ köfte değil bu...İçli köfte ...çiğ köfte etli, yağlı , patatesli, yumurtalı çeşitleri var. Haslanmiyor ...
Allah beni bildiği gibi yapsın.Abla çigköfte yazmişsin
Düzelttim migi teşekkür ederim.Canım haslamalik içli köfteler biraz kalın açılıyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım iyilik versin yavrulara
Teşekkürler kızlar ❤Günaydın canım.
Günaydın balım geçmiş olsun.
Günaydın tatlım
Günaydın. Arkadaşlarınla güzel bir gün dilerim
Günaydın efendim.
Madem uyandıniz buyrun halaya.
Geçmiş olsun şimdi nasıl kızınız.Kızım hasta diye rapor aldım bugün evdeyim. Sıcak Bi kahvaltı yapmak istiyorum.. neler var kahvaltınizda? Fikir verin bana
Teşekkür ederim şu an iyi. Ama ben her ihtimale karşı evde kaldım. Tekrar ateşi çıkarsa vs annem zorlanır diye. Su an evde kapya yulaf vs yok.. ama şu hindi fümeyi Bi deneyebilirimGeçmiş olsun şimdi nasıl kızınız.
Yulaflı kapya biberli omlet yaptım 2 yumurtadan,sadece bunu yedim birda yarım dilim çavdarlı ekmek o kadar.
Çayımı içiyorum tabi.
Ateşi umarım gene çıkmaz.Teşekkür ederim şu an iyi. Ama ben her ihtimale karşı evde kaldım. Tekrar ateşi çıkarsa vs annem zorlanır diye. Su an evde kapya yulaf vs yok.. ama şu hindi fümeyi Bi deneyebilirim
Geçmiş olsun canım neyi var bebişinin ?Kızım hasta diye rapor aldım bugün evdeyim. Sıcak Bi kahvaltı yapmak istiyorum.. neler var kahvaltınizda? Fikir verin bana
Tesekkur ederimAfiyet olsun canım..
Sagol canim. Evet haftasonu cok pisirmisim bitsin diye ben yiyorum cocuklara farkli yemekler pisiriyorumAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim makarnayı cok fazla görüyorum menunde
Selam canim
Kolay gelsin canim
Iyi aksamlar ablacim
Gözün aydın canim
Az mi izledik küçükken
Hayirli yolculuklar canim