Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım iyiyim bugün. Herkesi uyandıralim. De haydeeeee.günaydın herkese
Halay başına haber vermeden ne yapıyonuz.haydeeee
Günaydın canım.Günaydın
Günaydın balım geçmiş olsun.Günaydın
Gece 1 saat uyuduysam 2 saat uyanık kaldım böyle döngü halinde geçti. Kızımın ateşi vardı tekrar tekrar çıktı
Günaydın tatlımGünaydın güzel takımım gününüz marulun en içindeki bebek marullarin tatlılığı kadar tatlı geçsin
Günaydın. Arkadaşlarınla güzel bir gün dilerimGünaydın canım o elindeki paspas keşke yuregimizdeki kiri pası da temizleyip atsa .
Günaydın efendim.Günaydın hanımlar
Neyin var canım?Selamlar
Bugün karlı günde uyandık
Ama ben hiç iyi degilim
Karacigerlerim agrıyo nefes alamıyorum
Karacigerlerin kaç tane ve nasıl ağrıyor. Geçmiş olsun.Selamlar
Bugün karlı günde uyandık
Ama ben hiç iyi degilim
Karacigerlerim agrıyo nefes alamıyorum
Günaydınlar nete bişiler oldu demşn kafayı yedi,hata verd hep.Günaydın canım.
Günaydın balım geçmiş olsun.
Günaydın tatlım
Günaydın. Arkadaşlarınla güzel bir gün dilerim
Günaydın efendim.
Madem uyandıniz buyrun halaya.
Hava soğuk. Üşüttü belki.Günaydınlar nete bişiler oldu demşn kafayı yedi,hata verd hep.
Günaydın çıtır beybimm. Niye cumartesi yaziyor orada acep?
Saol canımKaracigerlerin kaç tane ve nasıl ağrıyor. Geçmiş olsun.
Bilmiyom agrı ile uyandım nefes alamıyorumNeyin var canım?
Kesin bir anda gitti.Hava soğuk. Üşüttü belki.
BilemedimGünaydın çıtır beybimm. Niye cumartesi yaziyor orada acep?
Geçmiş olsun ne oldu öyle birden .Bilmiyom agrı ile uyandım nefes alamıyorum
Doktora git istersen canım. Göstermekte fayda var.Bilmiyom agrı ile uyandım nefes alamıyorum
Günaydınlar kaynar suya limon tuzu atiyoruz bir kac tane dagilmasin diye icli kofteleri atiyoruz icine ustune cikmaya başlayınca alıyoruz üstüne biberli salçalı sos yapılabiliyor ama biz öyle yapmıyoruz mersinliyim ben bizim civardada genelde haşlama yada ızgara yapiyoruzAfiyet olsun. Haslama icli kofte nasıl yapiliyor. Ben aslinda cok severim ama kizartma cok kalorili diye cooook uzun zamandir yemedim. Birde benim gorumcem yufkaci, onlarda dondurulmuş ev yapimi satiliyor. Nasil haşlayabilirim kac dk pismesi gerekir
Organlarımdann bir kalbi hissediyorum. Midem bulanırsa falan onu bilirim. Ama safra kesesi böbrek ağrısı karaciğer ağrısı akciğer ağrısı şeklinde tanımlama yapacak bilgiye sahip değilim. Google a sordum karaciğer nerede düşün yerini bilmiyorum.Doktora git istersen canım. Göstermekte fayda var.