Yok kız unutmuşum kilo tablosunu dur düzelteyim. Oooo onun üzerinden ne dürümler tostlar geçtiahahahaha
sen de 67 kilosun şu an di mi
ben de 1,5 ay önce 64 tüm biliyor musun
2,5 öğün beslenerek kilo verdim, bu If yöntemimsi gibi... Kendime uyarladım.
şimdi hedef 50 yazdım ama 51 52 de kabulüm tabi ki
Bir ara 4. takımdaydım o zaman çocuk yok, 48 e düşmek için girmiştim ama yapamamıştım
yine de en son grubu bıraktığımda 49 kg idim... vay beaa
şerefine mila
Yok kız unutmuşum kilo tablosunu dur düzelteyim. Oooo onun üzerinden ne dürümler tostlar geçti
Aa alt karin sporunu yazmayi unutmusum. Neyse gecti artik. Yok canim agri yok. Sen nasilsin? Sende agri oldu mu?
Geçmiş olsun canım
İyi geceler canım
Canım normal bir menü afiyet olsun
Sporun nasıl geçti? Ağrıtıyor mu bacakları
Hoşgeldin canım
İyi geceler canım
Hesap ayarlarından canım hoşgeldinahahahahahah
tablo güzel aslında nereden yapıyorsunuz
gerçi ben yazmayayım ifşa olmasın löp löp kilolar hahaha
Ölçümlerde öyle çıktı nasıl yani dedim dr novzaradan tüyo alayım kıvamına gelmiştim vücut ktle endeksi normal çıkıyor bende kiloluda demiyor.obez deyince ben de sandım ki kilolusun
66 ne yahu
ay eskiden ben de 6 lı kilolara vay bee diyordum, şimdi aylarca 60larda gezince artık normal bir kilo gibi gelmeye başladı
bir anda fırladıysa bir anda verirsin bence.
Hesap detaylarindan:)ahahahahahah
Tesekkurler kaptancim, kizgin yuzlerden kalplerw gecmisimGecmis olsun canim
Yaa Allah kolaylik versin abla insallah cok olumsuz etkilenmemissinizdir
Hepimiz etkilendik ama ticaretle ,parayla ugrasan insanlar daha cok etkilendi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Anladim canim sinavinda basarilar diliyorum
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canim
Ben severim içmesini yılbaşında kaçamak yapacam sonrası nasıl gidecek bilmiyorumalkol bütün kotülüklerin anasıymış baloncuk
löp löp yağ bile oluyormuş
Profilden hesap detaylarını tikliyorsun canım.ahahahahahah
O kadar sutlaca kalp atamazdimTesekkurler kaptancim, kizgin yuzlerden kalplerw gecmisim
Beni nasıl biliyorsun Fulyacımforumu okurken bile mantıklı ve olumlu mesajlar yazan, ilgili, pozitif tavırlı kişilere daha yakın hissediyorum kendimi
Gunaydin canim. Bizim burasi da buzz.Günaydın güzel takımın güzel yürekli insanlarıhava buz gibi kar yok ama keskin bir soğuk var köy yolundan selamlar hepinize
Özellikle bdv'de yazan cümle bile kuramayan çok kişi var,birde direk saldıran var.forumu okurken bile mantıklı ve olumlu mesajlar yazan, ilgili, pozitif tavırlı kişilere daha yakın hissediyorum kendimi
Haklisin tabiiO kadar sutlaca kalp atamazdim
Hep söylerim üslup çok önemlidir diye iyi niyetli ve tatlı dille yapılmış bir eleştiri sirke satan bir suratla ve kibirle yapılmış bir övgüden daha evladır benceEleştiri, uyari tabiki yapilir cnm
Eskiden kaptanken bende cok yaptim :) o zamanlar yarisma heyecani, takim ruhu vs. Cok farkliydi
Ama herseyin bi dozu vardir
Höt höt degilde insanlari kirmadan, eziklemeden üsluba dikkat etmek lazim
Eşimde dur atık diyor,yok olmaz dedim fazla verme diyor.bir de şöyle bir şey oldu
eşim de kilolu seviyor
hafif kilolu tabi, ben de vericem de eriniyorum işte..
ben hep vkie baktığımda zayıf/normal falan çıkıyordu eskiden
bu 64 ken bi baktım anam "hafif şişman" yazmasın mı
ben şok ben iptal! gerçekler yüzüme şaaaak diye o zaman vurdu arkadaşlar.
Eşimde dur atık diyor,yok olmaz dedim fazla verme diyor.