- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Teşekkürler abla sade bir büşra oldum artikBende bu kim diyorum yeni nickin hayirli olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler abla sade bir büşra oldum artikBende bu kim diyorum yeni nickin hayirli olsun cnm
Var var cnm a101 in de şok un da varAmin Allah razı olsun hiç bilmiyorum ki BİM'in internet üzerinden satışı var mı.bir yerde kısmetim vardır beni bekliyordur
Haha tamamTeşekkür ederim bundan sonra sana hepaticam
Yemin ederim kahkaha attım beni güldürdün rabbim de seni guldursun
Bizim gerçekleştiremedigimiz kaçış planını fıstık başarmış desene
Dikkat et sen cumaya ağzına sopa kaçmasın
mesajları şimdi gördümBu hafta zor sanki agzina birsey kacmis demin okudum
sana uğur getirsinTeşekkürler abla sade bir büşra oldum artik
Şekere itaf ediyorum
İnsanlık hali olur o kadar canım pek birşey kalmamış zaten21 aralık menüsü
Sabah 10.30
Yarim dilim ekmek
1 haşlama yumurta
1 kk peynir
Domates salata
Yeşilçay
Ara baharatli yogurt
16.00
1 kase şehriye çorbası
Domates salata
19.30
Türk kahvesi
4 hurma
@Zipzip- @Kahve __Kokusu
Adimlari tamamlayamadim çok uzgunum. Son 15 dk evde yerinde koştum diyebilirim. Akşam kvye gidince orda biraz yaptim ama eve gelince cocuklari uyutmam çok uzun sürdü. Kaptan olarak eksik adim bildirdigim icin cok utaniyorum, takimimdan özür dilerim
İnşallah getirsin her anlamda. Kendi içimle savaşmaktan çok yoruldum. En çok kendimle barışıp hayata saldırmak istiyorum. Bazen kizim dedigim dedik olunca sinirleniyorum sonra durup dusununce aslinda hep boyle olur insallah kimse sindiremesin diyorumsana uğur getirsin
İşte o yüzden napiyoruz evde tatlı CIS vs yapmıyoruz ben çözümü yapmamakta buluyorum en azından diyet yaparkenGecen gece yanlislikla instada bir tarif sayfasina girdim. Girmez olsaydim agzimin suyu resmen aktı. Oyle bir aşk yok tatlilara ya . Nasil porsiyon kontrolu ogrencem ben? Evde yapinca o tepsi bitmeden rahat olmuyo bana
Bebeler 40 dk da uyudu ya var mi böyle bişi 40 dkda ben 4000 atardimİnsanlık hali olur o kadar canım pek birşey kalmamış zaten
Şuan bende oyleyim ama artik korumaya geçiyorum. Netcezİşte o yüzden napiyoruz evde tatlı CIS vs yapmıyoruz ben çözümü yapmamakta buluyorum en azından diyet yaparken
iyi geceler canımBenim Küçük cadı uyudu bende gittim sabaha görüşürüz inşallah hayırlı geceler
Ben 10 buçukta yatağa soktum büyük uyudu ama küçük daha 10 dk önce uykuya geçtiBebeler 40 dk da uyudu ya var mi böyle bişi 40 dkda ben 4000 atardim
Vallahi dengelemeyi ogrenicez yoksa başa sariyoruz diyet her daim hayatımızda olacak 2 gün tıka basa yiyorsan 5 gün aç durucazŞuan bende oyleyim ama artik korumaya geçiyorum. Netcez
Zaten ah o küçükler geçen sene o uyuyodu ablasi uyumuyodum 1 sene daha sabret diye diye 10 seneyi deviririm ben. İşin kisasi kucuklerde okula gidip yorulmadan düzene girmesBen 10 buçukta yatağa soktum büyük uyudu ama küçük daha 10 dk önce uykuya geçti
Evet canim. Ya da sporu çok ciddi arttirmak gerek yedigini aynı gün yakmak gerekVallahi dengelemeyi ogrenicez yoksa başa sariyoruz diyet her daim hayatımızda olacak 2 gün tıka basa yiyorsan 5 gün aç durucaz
Ben yatıyordum doğruiyi geceler canım
evet yapınca ya da alınca, elinin altında olunca yiyorsun. bu bir gerçek.İşte o yüzden napiyoruz evde tatlı CIS vs yapmıyoruz ben çözümü yapmamakta buluyorum en azından diyet yaparken
Allah can sağlığı versin napalim bir şekilde büyüyorlar işteZaten ah o küçükler geçen sene o uyuyodu ablasi uyumuyodum 1 sene daha sabret diye diye 10 seneyi deviririm ben. İşin kisasi kucuklerde okula gidip yorulmadan düzene girmes
Oda bir secenek hep beraber ogrenicez inşallahEvet canim. Ya da sporu çok ciddi arttirmak gerek yedigini aynı gün yakmak gerek