- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki canlı olmak kolay mı daha da uyumak istersinNasıl uykum geldi anlatamam ufaklık uyuyaydi iyiydi
Şerbetli tatlılari bende pek sevmem daha tuzlu şeyler cezbeder beniAslında şerbetli tatlilar ile pek aram yoktur sütlü tatlılari tercih ederim ama neden şekersiz tuketemiyorum anlamadım
Sorma canım 24 saat uyusam yetmeyecek gibi geliyorİki canlı olmak kolay mı daha da uyumak istersin
Ayyy bende öyleyim valla.offf sen hamilesin senle pasta börek muhabbetleri yapamamŞerbetli tatlılari bende pek sevmem daha tuzlu şeyler cezbeder beni
21 gün ısrarla dene. sonra şekerli içemezsin zaten canım.Aslında şerbetli tatlilar ile pek aram yoktur sütlü tatlılari tercih ederim ama neden şekersiz tuketemiyorum anlamadım
Hamile olmsamda aseririm ben sorun değilAyyy bende öyleyim valla.offf sen hamilesin senle pasta börek muhabbetleri yapamam
Fulya öyle olmuyor bende ben çayı içmeyi bırakıyorum şeker yine duruyor21 gün ısrarla dene. sonra şekerli içemezsin zaten canım.
21 gün denemedim ama azaltarak ilerlemeye çalıştım canım ama beceremedim21 gün ısrarla dene. sonra şekerli içemezsin zaten canım.
Olsun 9 ay beklerim benHamile olmsamda aseririm ben sorun değil
AnlaştıkOlsun 9 ay beklerim ben
Mesela sevdiğim bir yemek muhabbeti olunca eğer ki o anda canım çektiyse göğsüm şişer.yanim da biri bebek emzirsin göğsüm sızlar ve sıvı gelir doktora gittiğimde bana dediği annelik hormonları devreye giriyormuş ben çok korkmuştum hemen kendimi kanser etmiştimAnlaştık
İnce ruhlusun demekkiMesela sevdiğim bir yemek muhabbeti olunca eğer ki o anda canım çektiyse göğsüm şişer.yanim da biri bebek emzirsin göğsüm sızlar ve sıvı gelir doktora gittiğimde bana dediği annelik hormonları devreye giriyormuş ben çok korkmuştum hemen kendimi kanser etmiştim
Aslında öyle biriyim.ama işte hayat ve etrafımdaki insanlara göre pencelerim çıkıyorİnce ruhlusun demekki
O kadarı kadi kızında da olurAslında öyle biriyim.ama işte hayat ve etrafımdaki insanlara göre pencelerim çıkıyor
Tamam canım
Çay iyi geldi evet ama su içmeyi gün boyu unuttum resmen acemi şöför ahahahsh
Geçmiş olsun canımAldirmadim canim cikolata verdim bununla yetin dedim . Suan kemik agrim , hafif usume var sabaha toparlarim bence
Yok canim kizar miyim yaa. Yerim yani sute bayilirim. Icinde sut olan hersey kabulum
İyi geceler canımSagolun kizlar iyi geceler
Canım normal bir menü afiyet olsunBugunku menum
08:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 7 zeytin
Ara: 2 fincan az sutlu kahve, 1 tane sekersiz yulafli biskuvi, 2 kare bitter
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak salata, 120gr kadar tavuk eti, 5 yk makarna, 1 bardak ayran
16:00- 1 elma, 1 sekersiz yulafli biskuvi, 1 bardak sut
17:30- 1 tabak 9 kalorilik makarna
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk infrared isikli eliptik
10 000 adim
@Zipzip- @Kahve __Kokusu
Yarın yap ye canım canın çekmiş
Hoşgeldin canımSelam bende geldim.ne yapmam gerekiyor
İyi geceler canımİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım hep beraber
O free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde@sudem34 beni hatırladın mi?
İyi geceler canımHanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorumBir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibiHepinize iyi geceler
Verin la şu şekerliği şeker kutusunu Zeynebime askrhpozitif ime ulenev sahibi icmeyince sekerde getirmiyor.ben cekiniyorum da şeker istemek için.o zaman o misafirlik bana eziyet gibi geliyor Çay kaşığı kadar kullanıyorum kaç kere denedim ama Allah'ım içemiyorum migdem kötü oluyor.
Eskiden bizim takimdaydi. Ben yeni sayılırdim. Kapismistik. Yenmistik tabi ki onları. Eğlenceli biri sonra gitti. Öyle hatırladı mi diye sordum.O free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde
İyi geceler canım
Verin la şu şekerliği şeker kutusunu Zeynebime askrhpozitif ime ulen