- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Valla canım yaa bir çay keyfimiz var o da burnumuzdan geliyorO free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde
İyi geceler canım
Verin la şu şekerliği şeker kutusunu Zeynebime askrhpozitif ime ulen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım yaa bir çay keyfimiz var o da burnumuzdan geliyorO free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde
İyi geceler canım
Ayy sen şu hamurlu emojiyi attıkça aklıma alamadığın karabuğday unu gelcekkkAyyy bende öyleyim valla.offf sen hamilesin senle pasta börek muhabbetleri yapamam
Canım çocuğun var mıydıMesela sevdiğim bir yemek muhabbeti olunca eğer ki o anda canım çektiyse göğsüm şişer.yanim da biri bebek emzirsin göğsüm sızlar ve sıvı gelir doktora gittiğimde bana dediği annelik hormonları devreye giriyormuş ben çok korkmuştum hemen kendimi kanser etmiştim
Var canım 16 yaşında kızım varAyy sen şu hamurlu emojiyi attıkça aklıma alamadığın karabuğday unu gelcekkk
Canım çocuğun var mıydı
Hee yaaa valla çok üzüldüm çokta uygundu demekki kismetimde yokmuş ne güzel ben onu ekmek yapicaktimAyy sen şu hamurlu emojiyi attıkça aklıma alamadığın karabuğday unu gelcekkk
Canım çocuğun var mıydı
Hatırlar hatırlarrr sen unutulcak kadın mısın hehe dur özelden de yazayım geliyo bazenEskiden bizim takimdaydi. Ben yeni sayılırdim. Kapismistik. Yenmistik tabi ki onları. Eğlenceli biri sonra gitti. Öyle hatırladı mi diye sordum.
Yanında götür en iyisi bacım babam öyle yapıyo küp şeker daha lezzetli oluyomuşValla canım yaa bir çay keyfimiz var o da burnumuzdan geliyor
Zaten bu zamlardan sonra kimse şeker koymaz artikHatırlar hatırlarrr sen unutulcak kadın mısın hehe dur özelden de yazayım geliyo bazen
Yanında götür en iyisi bacım babam öyle yapıyo küp şeker daha lezzetli oluyomuş
Allah bağışlasın canım hormonlar aktif demek ki güzel bişiVar canım 16 yaşında kızım var
İnternet sitesinde kalmış olabilir mi stokta cnm? Yoksa yine gelir merak etme dönem dönem geliyoHee yaaa valla çok üzüldüm çokta uygundu demekki kismetimde yokmuş ne güzel ben onu ekmek yapicaktim
Boyle dusunmene cok üzüldüm. Takimdaysak dikkat etmeliyiz, kaptan olursan sende anlarsinKaptan tükürdü ağzıma bugün bir daha gikim çıkmaz
Ay yine hamır açıyo yirim seniZaten bu zamlardan sonra kimse şeker koymaz artik
İyi gecelerrr geçmiş olsun tekrar cnmBen gider kızlar hepinizi öpüyorum.benim aşılı kol hafiften ağrımaya başladı.hepinize iyi geceler yarın inşallah görüşürüz
Amin Allah razı olsun hiç bilmiyorum ki BİM'in internet üzerinden satışı var mı.bir yerde kısmetim vardır beni bekliyordurAllah bağışlasın canım hormonlar aktif demek ki güzel bişi
İnternet sitesinde kalmış olabilir mi stokta cnm? Yoksa yine gelir merak etme dönem dönem geliyo
Şimdi yılbaşına -20 kilocular kapışmıştır
İlkbaharda yazlıkçı bikinici furyası,
yazın yaz bitmeden zayıflama furyası vs
Teşekkür ederim bundan sonra sana hepaticamAy yine hamır açıyo yirim seni
Hurma daha ucuza gelir şimdi o zmn
İyi gecelerrr geçmiş olsun tekrar cnm
Afiyet olsunZipzip-
Aijoo
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
3 kaşık lor
1 dilim hindi füme
1 domates 1 salatalık
1 tk pekmez ( bu hafta iki gün listemde)
2 dilim tam buğday
Öğle 12.40
Karnabahar sote yoğurt
Tabağın yarısı karnabahar yarısı yoğurt
Ara 16.00
Kefir-yeşil elma
Akşam 18.45
3 kaşık lor 1 çarliston 1 yumurta ile omlet
1 kase kıvırcık
1 dilim tam buğday
21.30 Yeşilçay kirazsapı
Su +2,5
Spor
25 dk tüm vücut pilates 200p
23 dk tempolu yürüyüş 115 p
Adım 819 p
9 dakiler buraya gelemez cnmCanım aa hoşgeldin biz buraya taşındık ay dokuzunc takmdakiler bize selam bile vermeden eski takımlarına yazmış ya
Hosgeldin cnmEski sayfada senin izini sürdüm ve buraya geldim :d hoşbuldum canım
Baya değişiklik olmuş şuan kim nedir necidir Fransız kaldım
Sen nasılsın bakalım herşey yolunda mı
Cıs yaptılar geldim.hafiften yanıyor.Avm ye gidelim de kafamız dağılsın
Aşiniz şifa olsun kizlarBende aşı oldum
Hosgeldin ozlemcimKatılım formu:
ADINIZ: ( isteğe bağlı )özlem
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:kozmetik teknikeri ama simdi evhanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duzensiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:simdilik yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli bi yasam ve aynadaki goruntumden mutsuz olmam
Dün aksam yemegi geç olmustu cnm (21.30)
Sporun cok güzel
Şekere itaf ediyorumO free takılıyor cnm ama arada okuyormuş özlüyor heralde
İyi geceler canım
Bende bu kim diyorum yeni nickin hayirli olsun cnmAfiyet olsun
Muhteşem. Çok sevindim.9 dakiler buraya gelemez cnm
Hosgeldin cnm
Baslangicin hayirli olsun
Aşiniz şifa olsun kizlar
Hosgeldin ozlemcim
Zühal bende
Dün aksam yemegi geç olmustu cnm (21.30)
Bugun 17.30 civari
Aksam yemeginden sonra bisey yemiyorum