- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Benim kızın günü çok geçti canım covid de gecirmedikCanim covid oldun mu hic ben oldugumda baya 4 ay karisti sistem . Asidan sonra degismedi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızın günü çok geçti canım covid de gecirmedikCanim covid oldun mu hic ben oldugumda baya 4 ay karisti sistem . Asidan sonra degismedi ama
Asi sonrası yaşamadım bende canım ama jotu şey getirme aklına bir doktora git bakalım ne diyecek kaç yasinda kizinKızlar aşıdan sonra mens gününüzde çok gecikme oldu mu.benim kızın 2 ay gecikti.ona caktirmiyorum ama çok korkuyorum kötü bir şey mi var diye
Artilarla miAynen rabbim kucağını doldursun
İnşallah kalıcı olmaz canım yaa tedavisi yokmu bu tat koku için öyle bir şey duydum ama emin değilimCanim covid oldun mu hic ben oldugumda baya 4 ay karisti sistem . Asidan sonra degismedi ama hala tat koku bozuklygu var 1 sene oldu covid gecireli
Ekim ayında gittik hiç bir şekilde sorun yok dedi hap verdi ve hemen oldu ama benim pis huyum var hem kötü senaryo yazarım ona da inanırımAsi sonrası yaşamadım bende canım ama jotu şey getirme aklına bir doktora git bakalım ne diyecek kaç yasinda kizin
Artilarla mi
Kızım 16 yaşında canimEkim ayında gittik hiç bir şekilde sorun yok dedi hap verdi ve hemen oldu ama benim pis huyum var hem kötü senaryo yazarım ona da inanırım
Aklına kötü şeyler getirme ama ihmal etmedeEkim ayında gittik hiç bir şekilde sorun yok dedi hap verdi ve hemen oldu ama benim pis huyum var hem kötü senaryo yazarım ona da inanırım
Normal gibi sanki canım yaşı daha küçükmüşKızım 16 yaşında canim
Covid etkisi yaratiyor canim bak burda oku baya yorumlar var cogu ksiide olmus asidan sonra gecikme sokturucu veriyorlarBenim kızın günü çok geçti canım covid de gecirmedik
Hosgeldin canim.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ:87,350
HEDEF KİLONUZ: 1. Hedef 77 2. Hedef 69 3. Hedef 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık :) + kısa dönem hamilelik ilaçlar vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha önce ciddi kilolar verdim neden tekrar vermeyeyim :)
Selam herkese, yıllardır forum kullanıyorum diyebilirim. Ve Kadınlar kulübü sayesinde 50 kg a yakın KİLO verdim. Son dönemde hamile kaldım KİLO aldım ve gebeliğimin sonlanması ile birlikte daha da fazla KİLO aldım.
Hayatımda bazı dönemlerde KİLO verme isteği öyle bir geliyor ki tıpkı ilham gibi :) o an kafama koyduysam kimse önümde duramıyor. İnişleriyle çıkışlarıyla adeta savaşıyorum..
Bugün de o günlerden biri, hissediyorum..
Takımınıza kabul ederseniz sevinirim sevgiler
Arkadaşıma sordum 3 kız annesi bir ay daha bekle sonra doktora götür dedi ama çok fazla yemek yiyor ve tatlı isteği çok arttı.zaten severdi ama fazla yediğinin o da farkindaAklına kötü şeyler getirme ama ihmal etmede
Aşı dan dolayı mi covid etkisi yaratıyor vücuduna anlamadım canimCovid etkisi yaratiyor canim bak burda oku baya yorumlar var cogu ksiide olmus asidan sonra gecikme sokturucu veriyorlar
Yaşı küçük canım hormonlar dengesizArkadaşıma sordum 3 kız annesi bir ay daha bekle sonra doktora götür dedi ama çok fazla yemek yiyor ve tatlı isteği çok arttı.zaten severdi ama fazla yediğinin o da farkinda
Normal gibi kısmını gel birde bana anlatNormal gibi sanki canım yaşı daha küçükmüş
yeşil çayda kafein daha az. siyah çay kaçırıyor ama doğru.Akşamları çok içmeyin uykuyu kaçırır diyorlar
İnşallah öyledir canımYaşı küçük canım hormonlar dengesiz
Anlıyorum seni ama sakin olmanda fayda varNormal gibi kısmını gel birde bana anlat
HaklısınAnlıyorum seni ama sakin olmanda fayda var
Yemin ederim kahkaha attım beni güldürdün rabbim de seni guldursunağzıma biraz fıstık kaçmış olabilir