- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Bizim gerçekleştiremedigimiz kaçış planını fıstık başarmış deseneağzıma biraz fıstık kaçmış olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim gerçekleştiremedigimiz kaçış planını fıstık başarmış deseneağzıma biraz fıstık kaçmış olabilir
Evet canim asida covit etkisi yaratiyor ondan reglde gecikmeler cogu kisi yasamis doktor sokturucu veriyorAşı dan dolayı mi covid etkisi yaratıyor vücuduna anlamadım canim
Dikkat et sen cumaya ağzına sopa kaçmasınağzıma biraz fıstık kaçmış olabilir
Bu hafta zor sanki agzina birsey kacmis demin okudumben yine kaptan olayım en iyisi. kaptanlık bana iyi gelmişti
valla napim iştah açık
Memnun oldum canim.kimmiş o şişko ya aaaaa burda herkes çıtır ruhlu
ayyy bende bugunden basliyorum hatta ajandama not aldım 1.gun diye
eveett
olsun tanışırız ben simay 32 yaşındayım 1 kızım var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum
ekmek arası
Bilmiyordum hay Allah razı olsunEvet canim asida covit etkisi yaratiyor ondan reglde gecikmeler cogu kisi yasamis doktor sokturucu veriyor
o yaşta fazla bir aralıkKızlar aşıdan sonra mens gününüzde çok gecikme oldu mu.benim kızın 2 ay gecikti.ona caktirmiyorum ama çok korkuyorum kötü bir şey mi var diye
Benim cay hic uykumu kaçırmiyor canim aksam 7 den sonra 5 bardak içiyorumAkşamları çok içmeyin uykuyu kaçırır diyorlar
Benim olma suresini uzatti canimKızlar aşıdan sonra mens gününüzde çok gecikme oldu mu.benim kızın 2 ay gecikti.ona caktirmiyorum ama çok korkuyorum kötü bir şey mi var diye
Afiyet olsun canim bisküvi olmasa guzel olurmusIyi aksamlar kizlar
Bugun neler yedim yazayim
Kahvalti 2 yumurta 2 dilim peynir sade kahve
Ogle 1 kase tarhana corbasi 1 kase yogurtlu havuc
Ara sade kefir
1 avuc leblebi
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1 kase yogurtlu havuc
Az once 2 minik biskuvi yesilcay
3 litre su
Ve bol hareketli aksam temizligi
Ceza verelim hemenağzıma biraz fıstık kaçmış olabilir
Başın sağolsun canım Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine sabır versinKızlar amcam vefat etti, bir saat önce haberini aldık. Gece yola çıkacağız bu hafta takımdan çıkayım olmazsa tartı adım falan yapamam oralarda
Haydaaa az önce güldürdün oldu mu şimdio yaşta fazla bir aralık
BenmiSagol canim içeyimde daha adim atmadim kaptan vuracak beni
Allah seni napmasin iki saatir sakinlestirmeye çalışıyorum iki sn de gittio yaşta fazla bir aralık
Aynen canim bugun sifir karbonhidrat yapayim dedim ekmek vs acisindan ama zorladi.Benim cay hic uykumu kaçırmiyor canim aksam 7 den sonra 5 bardak içiyorum
Benim olma suresini uzatti canim
28-29 gunde olurdu 32 ye cikti 3 aydir
Afiyet olsun canim bisküvi olmasa guzel olurmus
Ceza verelim hemen
Benimde uykumu kaçırmıyor canım.off off kız annesi olmak ne zor yaa.esime diyorum acaba bir sorunumu var diyorum.offf abartma sende hayat iyi diyorBenim cay hic uykumu kaçırmiyor canim aksam 7 den sonra 5 bardak içiyorum
Benim olma suresini uzatti canim
28-29 gunde olurdu 32 ye cikti 3 aydir
Valla kötü oldum yaa offfff eşimde bekleee diye bana kızıyorAllah seni napmasin iki saatir sakinlestirmeye çalışıyorum iki sn de gitti
Bence bir jinekologa götür canım uzman fikri her zaman en doğrusudurBenim kızın günü çok geçti canım covid de gecirmedik
Bu ay sonuna randevu alayım ben en iyisiBence bir jinekologa götür canım uzman fikri her zaman en doğrusudur
Hi hi
Canim 1 ay daha bekle olmazsa götürürsun bu sene son senesi sinava hazirlaniyor stresde etkilemis olabilir miBenimde uykumu kaçırmıyor canım.off off kız annesi olmak ne zor yaa.esime diyorum acaba bir sorunumu var diyorum.offf abartma sende hayat iyi diyor
İçin rahat edecekse götür canım doktora en azından birşey yok dediğinde rahatlamış olursunValla kötü oldum yaa offfff eşimde bekleee diye bana kızıyor
Bu sene 11 de canımHi hi
Canim 1 ay daha bekle olmazsa götürürsun bu sene son senesi sinava hazirlaniyor stresde etkilemis olabilir mi