- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
İnternetten baktım iki yazıyordu2 değil 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten baktım iki yazıyordu2 değil 3
O kadar hevesle gidiyordu şimdi iki göz iki çeşme kadına dedim sorun olur ama işte gel görKötü olmus canim. Bende daha once servisci benle dalga gectigi icin gitmek istemeyip ayrilmistim
Afiyet olsun canimİyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı 06.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım havuç rendesi
Bir parça peynir
Ara 10?30
1 küçük portakal
1 kutu süt
Öğle 12.00
Yarım su bardağı haşlanmış nohut ile yapılmış bol yeşillikli bir parça peynir ve 5 yeşil zeytinli salata
1 bardak ayran
Ara 16.00
1 avuç yer fıstığı
1avuc kuru dut
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta ile yapılmış bol yeşillikli salata
Fırında karnabahar üzeri sarımsaklı yoğurt
Suyu 3lt tamamlarım
Zipzip- @aijio
Takılıyorum canimKuzu senle alakalı değil yorumum sen niye böyle dedim şimdi aşkolsun
Bu sayfada paylasiyoruz canim aksamda yazılıyor bazen sabahta yazanlar oluyor ne zaman yazarsan sorun olmazAkşam uyumadan önce yazıyordum eskiden şimdi de öyle mi? Ve menülerimizi nereye yazıyoruz ayrı bir başlık var mı?
Gözün aydın canimSonuda elektiriğe kavuşan ben nasılsınız arkadaşlar valla sağlık ocağında kaloriferde yanmıyordu iki gündür elektirik te olmayınca titremekten kesin olduğumdan daha da zayıfladım
Sacimi çekmeyin aglarimsen gidemezsin bir yere saçından tutarız
Afiyet olsun canim21 Aralık 2021
sabah 10.00
1 yumurta+1 yumurta akından sucuklu biberli peynirli omlet
az domates salatalık
1 tk vişne reçeli (tanesinden)
1 dilim tbe
ara 16.00
1 orta boy muz+2 tk şekersiz fıstık ezmesi+ tarçın
kahve
yeşil çay
akşam 19.00
1 yk kür
3 tavuk köftesi
6 yk noodle
brokoli avokado salatası
şimdi yeşil çay içerim 2 fincan
yatana kadar 1,5 lt den fazla su Kahve __Kokusu Zipzip-
" ¡ "var klavyede sembollerde farklı karakter old için kabul edebilir?Buyuk harfleri sevmedim
Canım az yağ, 0 ekmek baklagil 1/2 pors meyve eksi getirebilir belkiaynen canım. normal mayalıyorsun. katı ve çok tutan bir ekmek oluyor. kızartılınca müthiş oluyor tavsiye ederim.
belki canım. gerçi ben tuzlu da yerdim ondan da oluyordu ama şimdi ekstra tuz eklemiyorum. regl gelecek onun ayak izleri sanırım
1,5 kilo verdim geçen hafta. fazla değil aslında ama regl öncesiyim. muhtemelen o etkiliyor. çünkü iştah artışı da var.
ketojenik beslenme olabilir mi bilmiyorum. aslında cumaya az da olsa eksi görmek istiyorum
eskiden ara ara bakardım. son dönemde astrologları çok dinliyorum
kan grubun ne canım?
benim kan grubumda süt ve süt ürünleri (yenilebilenler yani peynir hariç), baklagiller, lahana, karnıbahar vs zararlıdır. emin ol fena gaz yapıyorlar bana. bazı zorunluluklar hariç çok tüketmiyorum. dikkat etmeye çalışıyorum. eskiden yoğurdu çok yerdim şimdi çok nadir mesela.
Buraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıylaHoş buldummm
Uygun bişeyler olursa duruma göre bakarım canım
Akşam uyumadan önce yazıyordum eskiden şimdi de öyle mi? Ve menülerimizi nereye yazıyoruz ayrı bir başlık var mı?
Sadece 7 kase sütlaç mı DeryaOnDiet kuzum senden daha fanatiği çıktııkız ben abartmadım. 7 tane yedim sadece
vah yavru neden değişti ki öğrenci sayısı azalttı da 2 servise mi dağıttılar canımO kadar hevesle gidiyordu şimdi iki göz iki çeşme kadına dedim sorun olur ama işte gel gör
Sakinlesince bir daha sorarsın canımBüyük ihtimal 4 tane sınıf arkadaşı vardı servisinde şimdi kimse kalmadı konuşayım eski servisine dön diyorum kabul etmiyorlar yine değiştirirler diyor
iriliğiyle ilgili olabilir. çok iriyseİnternetten baktım iki yazıyordu
Tamamdır canım, ben bugün adımlarımı saymadım ancak belki biraz hareket zıplama vs yaparsam eklerim not olarakBuraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıyla
Kestane kizzz o sütlaç yese şeker komasına girerdi" ¡ "var klavyede sembollerde farklı karakter old için kabul edebilir?
Canım az yağ, 0 ekmek baklagil 1/2 pors meyve eksi getirebilir belki
Buraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıyla
Sadece 7 kase sütlaç mı DeryaOnDiet kuzum senden daha fanatiği çıktıı
yok kız kestane benim sütlaç DeryaOnDiet in günahı" ¡ "var klavyede sembollerde farklı karakter old için kabul edebilir?
Canım az yağ, 0 ekmek baklagil 1/2 pors meyve eksi getirebilir belki
Buraya yazıyoruz menü spor cnm adım fotoğrafıyla
Sadece 7 kase sütlaç mı DeryaOnDiet kuzum senden daha fanatiği çıktıı
Tartıda 1 kilo en az eksik gelmezseniz gösteren ben size günahıyok kız kestane benim sütlaç DeryaOnDiet in günahı
Benimde hafif dizlerim agriyor ama 2deki kadsr kotu degilimAşılı kolumdan ses soluk yok üstüne yatınca acıyor sadece çok ilginç
uzakdoğu makarnası. baharatlı suda6 YK noodle ne kuzu
Şu menüye bir daha bakayımuzakdoğu makarnası. baharatlı suda
Hopp noluyoruz kiz noldu sanauzakdoğu makarnası. baharatlı suda
Can çin conlara özenmiş çubuklarını tutup yemeye kalkmadı inşaallahHopp noluyoruz kiz noldu sana
Yok canım ya bizim apartmandan bir öğrenci daha var ikisini tek servis alsın diye yapmışlarvah yavru neden değişti ki öğrenci sayısı azalttı da 2 servise mi dağıttılar canım
Bakalım şimdilik bekliyorumSakinlesince bir daha sorarsın canım
ben yine kaptan olayım en iyisi. kaptanlık bana iyi gelmiştiHopp noluyoruz kiz noldu sana
Benim 2.asinin gecesi başladı ertesi güne kadar sürdü.tetikte bekliyorumBenimde hafif dizlerim agriyor ama 2deki kadsr kotu degilim