- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim bende cay icecegim :)Benim aklıma çok kötü şeyler geliyor.cayimi aldım ağır yaşamlara bakiyorum
Sana da afiyet olsun canımAfiyet olsun canim bende cay icecegim :)
Bende bir kase kellogs huplettim ama pişmanımBenim aklıma çok kötü şeyler geliyor.cayimi aldım ağır yaşamlara bakiyorum
Sagol canim içeyimde daha adim atmadim kaptan vuracak beniSana da afiyet olsun canım
En sevmediğim şey reglken evde olmak istiyorumDün regl oldum, başkasının evinde kalırken hiç hoş olmadı hep tedirginim. Bir de deli gibi tatlı istiyor canım (
Son pişmanlik neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yaaarrrBende bir kase kellogs huplettim ama pişmanım
Zıplayarak yap çabuk biterSagol canim içeyimde daha adim atmadim kaptan vuracak beni
Akşamları çok içmeyin uykuyu kaçırır diyorlarkalkıp yeşil çay hazırlayayım
Cezama razıyımSon pişmanlik neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yaaarrr
Bende öyleyim yaa ama beklenmedik anlarda şak diye geliyorDün regl oldum, başkasının evinde kalırken hiç hoş olmadı hep tedirginim. Bir de deli gibi tatlı istiyor canım (
Yavas yavaş yürü bari.kaptanlarin gözüne girCezama razıyım
Haklısın zaten yukluce bir artım var yavaştan yavaştan yol alayımYavas yavaş yürü bari.kaptanlarin gözüne gir
Ben sabaha toparlarim bence yaBenim 2.asinin gecesi başladı ertesi güne kadar sürdü.tetikte bekliyorum
Aynen rabbim kucağını doldursunHaklısın zaten yukluce bir artım var yavaştan yavaştan yol alayım
İnşallah sabahı bulmadan geçer giderBen sabaha toparlarim bence ya
Canim covid oldun mu hic ben oldugumda baya 4 ay karisti sistem . Asidan sonra degismedi ama hala tat koku bozuklygu var 1 sene oldu covid gecireliKızlar aşıdan sonra mens gününüzde çok gecikme oldu mu.benim kızın 2 ay gecikti.ona caktirmiyorum ama çok korkuyorum kötü bir şey mi var diye