- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Yine de çok seviyorum burayı soğukluk adamı felç ederİyi yapmışsın canım kar tehlikeli Eskişehir soğukluk konusunda Kütahya ile yarışıyor resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de çok seviyorum burayı soğukluk adamı felç ederİyi yapmışsın canım kar tehlikeli Eskişehir soğukluk konusunda Kütahya ile yarışıyor resmen
Gece gündüz farkı çok oluyor özledim Eskişehir iYine de çok seviyorum burayı soğukluk adamı felç eder
En son bende işlere gitmiştim gene oturdum kaldım koltugaBen gidiyim azıcık işim kaldı görüşürüz kızlar
Niye yahu alsaydın ya kokusu zaten bildiğin hindistan cevizipastalara döktüğümüz gibi.Dun hindistan cevizi yağına baktım kuzu aktarda hiç hayal ettiğim gibi değildi ...gittim birde kokladım almaktan vaz geçtim
Krem kıvamı bendekide,birde sıvı olanları var,zaten kahveye atınca eriyor hemen.Dun baktığım krem kıvamındaydi , alsam sanki krem yiyor hissi oluşacakti.. bakayım canım
Şimdi eldim eveAaa noldu canım
Hoşgeldin tekrar canım
Tamam canım hadi Allah kolaylık versin
Beğenmedin mi aa :/ aspir yağı da değişik kokuyo beğenmeyebilirsin cnm ama salatada gelmez tadı belki
Ya da taze çekim toz keten tohumu katabilirsin yoğurda salataya
Geçer buda arada olması çok normalTamam canim yemedim cok fazla
Sagol canim.
Yok baslamadim kaptanim ozellikle yazdim ki sizden destek alayim diye
Tamam canim sagol. Cok onemli bir sey degil canim
Cok onemli degil canim gecer insallah durumum
4 sene kaldım orada evlenip gitmiştim.kimmiş o şişko ya aaaaa burda herkes çıtır ruhlu
ayyy bende bugunden basliyorum hatta ajandama not aldım 1.gun diye
eveett
olsun tanışırız ben simay 32 yaşındayım 1 kızım var kimya ogretmeniyim su an calismiyorum
ekmek arası
Guzel gidiyorsunuz bana gerek yok burda size basarilar
Ben yazana kadar gelmissin gecmis olsun ablaBen kaçtım hastaneye gidiyorum görüşürüz fırsat olursa.
Yarın belki eşmle dıları çıkma durumuuz olabilir kesin değil oda,gitmesek gelirim zaten.
Bitti sonundaha gayret kaptanım
Kolay gelsin canimBen gidiyim azıcık işim kaldı görüşürüz kızlar
Sonuclarin iyi gelmesine sevindim ablaSonuçlar iyi dedi dr yırttım gene bakalım 15 dakşkada erken den muayene oldu.
Guzel gidiyorsunuz bana gerek yok burda size basarilar
Geçmiş olsun sevindimSonuçlar iyi dedi dr yırttım gene bakalım 15 dakşkada erken den muayene oldu.
Fülüzümmmm yapma lütfenGuzel gidiyorsunuz bana gerek yok burda size basarilar
15 dakika da erken aldı neyse iyi oldu,yakın bana hastane ondan çabuk geldim.Ben yazana kadar gelmissin gecmis olsun abla
Bitti sonunda
Kolay gelsin canim
Sonuclarin iyi gelmesine sevindim abla
Çok teşekkürler sağolGeçmiş olsun sevindim
Abla özelden yazabilirsin herzamanFülüzümmmm yapma lütfen
15 dakika da erken aldı neyse iyi oldu,yakın bana hastane ondan çabuk geldim.
İyi çıktı sonuçlar sağol kzuum teşekkğrler
Hoşgeldin canım
TamamdırAbla özelden yazabilirsin herzaman
Hosbuldum kuzuHoşgeldin canım
psikolojiyi de toparlarsın allahın izniyleHoş buldum teşekkürler:)
Hoş buldum canım, bedenen toparladım psikoloji fena geçecek tabi diyette olmak bana hep iyi gelmiştir
Yoksa sende benim aradığım şişko tipi misin
Hep beraber çokça kilolar vermemiz dileğiyle
Aaa lizi hoşgeldinHosbuldum kuzu