- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım
Bebeler omrumuzden yiyor biz de ne bulursakHep yedim hep yedim abla bebeden fırsat yok ki
Bende şaşırdımOlsun istesin canım sen niye degisiyorsun ki bence eski haline getirmelisin gözüm çok alışmış onun adına senin adına hatta spor bakanı cordelia bile yazılmalıydı benim görüşüm tabi çok üzüldüm ne yalan soyleyeyim
Ay valla hala yiyorBebeler omrumuzden yiyor biz de ne bulursak
Geçmiş olsun ablaFülüzümmmm yapma lütfen
15 dakika da erken aldı neyse iyi oldu,yakın bana hastane ondan çabuk geldim.
İyi çıktı sonuçlar sağol kzuum teşekkğrler
Ablam neler neler istedi de ilk defa istediğini yaptın hep oklava çekerdin çoğu zaman bana da değişik geldi neyse yeni adı hayırlı olsun ne diyim
Cook iyiyim bende teşekkür ederimOlsun istesin canım sen niye degisiyorsun ki bence eski haline getirmelisin gözüm çok alışmış onun adına senin adına hatta spor bakanı cordelia bile yazılmalıydı benim görüşüm tabi çok üzüldüm ne yalan soyleyeyim
Senin süren dolmamış git geriBen de 1 hafta dedim ama boslukta gini hissettim kendimi
Kapım açık laf olsun diye demiyorum canımGece gündüz farkı çok oluyor özledim Eskişehir i
Hatun ya mesajımı görmedi ya da cevap vermek istemiyŞuradan bakayım da filisi doğru etiketleyeyim bari
@Elif_Eylul
Abla şimdi konuştuk yemek yapıyormuş hem sen niye sürekli böyle alınıyorsun ki ben çözemedim seniHatun ya mesajımı görmedi ya da cevap vermek istemiy
Teşekkür ederim canım birgün yolum düşerse inşallahKapım açık laf olsun diye demiyorum canım
Gercekten güzel mi olmuş yani burada filiz ablanın emeği yok mu sayılıyor anlamıyorum elif kaptan keske degistirmeseydi burada filiz ablanın elifin cordelianın emekleri vardı keske. Ben karışma yüzsüzlüğünde bulundum ama sorun olmaz dimiBu arada sayfa ismi güzel olmuş hayırlı olsun.biz de zaten demiştik kaptan ne derse o olur kimse karışamaz diye seniiii @Cordelia
Hosbuldum canımAaaaaa hoşgeldin M MissHayaLet
İyiliğin daim olsunCook iyiyim bende teşekkür ederim
Farkındaysaniz siz gittiginizde bile basligi değiştirmedimGercekten güzel mi olmuş yani burada filiz ablanın emeği yok mu sayılıyor anlamıyorum elif kaptan keske degistirmeseydi burada filiz ablanın elifin cordelianın emekleri vardı keske. Ben karışma yüzsüzlüğünde bulundum ama sorun olmaz dimi
Çok sağol abla❤nasılsın enerjik döndün maşallahhh
Hosbuldum canım ❤Hoşgeldin canım
Ben de çok iyiyim canim cok teşekkür ederim valla dan diye girdim başlığı görünce kusura bakmaCook iyiyim bende teşekkür ederim
Gidemem ki o boşluk hissi fena alışmışız buranın temposunaSenin süren dolmamış git geri
Olayı neden emek yoka vuruyorsun ki canım hepimiz biliyoruz kimin ne kadar emeğinin olduğunu, filiz kendisi istemis bayadir da diyordu benim anlamadım neden filiz istediği halde degistirilmeyecektiGercekten güzel mi olmuş yani burada filiz ablanın emeği yok mu sayılıyor anlamıyorum elif kaptan keske degistirmeseydi burada filiz ablanın elifin cordelianın emekleri vardı keske. Ben karışma yüzsüzlüğünde bulundum ama sorun olmaz dimi
Biliyorum silmedigini önce keske hiç silmeseydin iste canim biliyorsun gelirdi filiz abla onu sen daha iyi tanırsın inatçıdır biraz huysuz tatlı kadındır.Farkındaysaniz siz gittiginizde bile basligi değiştirmedim
Ayrica ilk sayfada kaptanlarin sildim kendimi de sildim