- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Bende öyle dedimde plan elimzde patladı zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle dedimde plan elimzde patladı zaten
ayyyyy sesli guldumGuclerini kullanip beni zayiflatsana agzima kurekle uzaktan vurabiliyor musun mesela
Nasıl birşey mis oAy bu limon yeşil elma kürü muhteşemmmm bende bile tatlı isteği gitti yaaaa deneyin kızlarrr
En sevdiğim detoks suyudur kendileri...Ay bu limon yeşil elma kürü muhteşemmmm bende bile tatlı isteği gitti yaaaa deneyin kızlarrr
tehlikeli calişmalarKalkayim evi toplayayim, ufaklık cips istiyor ona cips yapayım
Cnm 1 yeşil ekşi elma 1 limon dilimle birer çay kaşığı tarçın ve zencefil 10-15 dk kaynat limonları al blenderdan geçir yeşil çay demleyince karıştırNasıl birşey mis o
İşini biliyosuuunEn sevdiğim detoks suyudur kendileri...
kimmiş o şişko ya aaaaa burda herkes çıtır ruhluMutlu şişkolar kulübüne hoş geldin o zaman
ayyy bende bugunden basliyorum hatta ajandama not aldım 1.gun diye@Mefkurem askrhpozitif 7 den sonra yemiyoruz değil mi kızlar? Bugün 4. Gün. Yılbaşına kadar devam, o gün istisna yapabiliriz. Sonra yine devam ederiz. Kurtulacağız bu bağımlılıktan. Ben daha once 21 gün yaptım. Meyveli soda içiyordum çok acikirsam bu sefer onu da bıraktım. Ama dün çok acıktım. İçtim bir tane.
eveettNickte 44 var malatyalımısınız yoksa.
evettt evettttttt
olsun tanışırız ben simay 32 yaşındayım 1 kızım var kimya ogretmeniyim su an calismiyorumNicteki 44 den anlamistim. Burda deyim cok kimisini ben de bilmiyorum
ekmek arasıAynen canim tutasteye 53 eklemwden kabul etmiyordu eppek oldum
Afiyet olsun canimpazartesi menusu
8.20 2 dlimden domatesli peynirli tost 3 zeytin 2 yesil zeytin 1 siyah cy
11.00 yarim yumusak hurma meyvesi
12.00 kusburnu kiraz sapi cayi 1 bardak
15.00 yarım yumusak hurma
16.30 1 ucgen dilim tepsi kebabi koz sogan biber 4 yk patates ezme 1 yk pirinc pilavi 1 bardak ayran 2 dlm tursu
su 1lt gun boyu cok az ictim sporla beraber buda
10011adim 100 p(1000puan mi bilemedim )
30 dk leslie bossted *8=240
Zipzip-
Eki Görüntüle 2973514
Ben de geleyim o zaman ama sabaha karşı yapmalı
Afiyet olsun ablacim21 Aralık Menü
Sabah 9.00 Bir buçuk yumurta omlet , domates, salatalık, zeytin, peynir
11.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Marul, domates, salatalık, havuç, peynir, altınbaşak form bisküvili büyük bir kase salata
20.00 Meyve tabağı ( portakal, ekşi elma, mandalina, muz) birkaç dilim hepsinden
Bol bitki çayları
1 litre detoks suyu
1 litreden fazla su
Spor
Eki Görüntüle 2973528
Zipzip- @Aijoo
@Zipzip- yok bir şey canım kim kaçırıyormus seniiii
Sanki bir yerde yanlış yapıyoruz.
Sen niye uyandın git yat bekleme daha kaçırmaya çok var ben aşı olup geleyim sonra hallederiz
Zipzip- kaptanım bunlar seni kaçıracak. askrhpozitif Hedef60kgolmak
Ben yapmayın kaptanımız kısa olsun dedi, ne varmış takımın isminde dedim, dinlemediler.
Gittim gecmise abla ama bitmiyorEvren mesaj veriyor Elifff ...geçmiş geçmiştir.
ooo deneyecegim buna benzer birsey iciyorum ama bunun ılık cay olmasi hosuma gittiCnm 1 yeşil ekşi elma 1 limon dilimle birer çay kaşığı tarçın ve zencefil 10-15 dk kaynat limonları al blenderdan geçir yeşil çay demleyince karıştır
İşini biliyosuuun
tesekkurler kaptanımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
ooooo bende istiyorum daha eve varmadimCanım 6 dk karın yaptım 9 dk da kol yapayım
Bana diyorki neden cips almadin dedim istemedin o zaman bana cips yapacaksıntehlikeli calişmalar
Şunu sor Nefsine bu kadar mücadele emek üç saate miydende eriyip gidicek bir tatlı yemek için heba etmeye değer mi ? bence deymez ...Tamam canim yemedim cok fazla
Sagol canim.
Yok baslamadim kaptanim ozellikle yazdim ki sizden destek alayim diye
Tamam canim sagol. Cok onemli bir sey degil canim
Cok onemli degil canim gecer insallah durumum
Güzele benziyor tarif bir bakayımCnm 1 yeşil ekşi elma 1 limon dilimle birer çay kaşığı tarçın ve zencefil 10-15 dk kaynat limonları al blenderdan geçir yeşil çay demleyince karıştır
Afiyet olsun canimbende nerde bizim konu diyordum meğer konu başlığı değişmiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah
gronola
yeşil çay
öğlen
1 kase çorba
1 mandalina
akşam
1 kase çorba
yoğurtlu brokoli
1 türk kahvesi
1 elma
1.5 lt su
adımlarım 4894
Daha iyiyim ablacim tesekkur ederimNasıl oldun şimdi daha iyisindir umarım
Sağol ablacimÇok sevindimhep iyi kal tatlım .
Hosgeldin canim tekrardan aramizaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ:87,350
HEDEF KİLONUZ: 1. Hedef 77 2. Hedef 69 3. Hedef 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık :) + kısa dönem hamilelik ilaçlar vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha önce ciddi kilolar verdim neden tekrar vermeyeyim :)
Selam herkese, yıllardır forum kullanıyorum diyebilirim. Ve Kadınlar kulübü sayesinde 50 kg a yakın KİLO verdim. Son dönemde hamile kaldım KİLO aldım ve gebeliğimin sonlanması ile birlikte daha da fazla KİLO aldım.
Hayatımda bazı dönemlerde KİLO verme isteği öyle bir geliyor ki tıpkı ilham gibi :) o an kafama koyduysam kimse önümde duramıyor. İnişleriyle çıkışlarıyla adeta savaşıyorum..
Bugün de o günlerden biri, hissediyorum..
Takımınıza kabul ederseniz sevinirim sevgiler
eyvah eyvahBana diyorki neden cips almadin dedim istemedin o zaman bana cips yapacaksın
Olabilir canımO zaman ordan nickin tanıdık geliyor canım 9. Takimdaydim sonra 6. Takıma gectim
Yesss aradığım enerjiiiiSen de balımm
Yaparsın yapacaksıın zaten yarısını hallettin gerçek bi yarış sayfasına gelmekle canım yaza hazırlıklar şimdiden başlasııın en uzun gece bu gece sonra yaza doğru koşmaca
Hepinizi çok seviyorum de yeter haha
Hoş buldummTempus aramıza hoşgeldinnn