- 3 Ocak 2020
- 5.680
- 31.439
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum Elif memnun oldumHosgeldin canim tekrardan aramiza
Ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasiriz
Allah razı olsun canımYol üzerindeyim bende iki ayrı yaka
Hoşgeldin canım tanıdık geldi nickin cuma yarışlarında varmiydin
Şifa olsun canım
Bugün başla ve erteleme canım
Hadi ya o kadar hazırlık boşa gitti desene aksiyonda kaldı
Bende yok
Hayırdır canım neyin var
Eskiden yapıyordu şimdi varmı bilmiyorum .aşı olmuşsun sende canım şifa olsun inşallah
Yok canım yaa başka bime bakicamUnu alabildin mi canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim20 aralık menüsü
11.30
İki dilim ekmek peynir hindi fume domatesle sandviç
Nescafe
Ara yesilcay
15.00
Muzlu tahinli smotie
17.45
Yarim tabak bulgurlu pirasa
Yoğurt
21.00
Nescafe 2 kare bitter
Menüyü buraya attim diye gidip başka yerde atmisim rezalet
Zipzip- @Kahve __Kokusu
Sabah erkenden almislardi canim insallah bulursunYok canım yaa başka bime bakicam
1 den sonra burdaydim canim son 16 sayfa insallah bitecekkaptan saat 10 da ki gunaydin mesajima begeni atti simdi yaklaşik 3 saatlik konusmayida okuyacak
ha gayret kaptanım1 den sonra burdaydim canim son 16 sayfa insallah bitecek
Sonuna kadar haklisin. Yemiyorum. Aksam da dikkat edicem insallahŞunu sor Nefsine bu kadar mücadele emek üç saate miydende eriyip gidicek bir tatlı yemek için heba etmeye değer mi ? bence deymez ...
kilo herkez verir vermek kolay korumaktir zor olan , bununla ilgili yazılar oku ve emeklerini düşün canım ...
E Elif_Eylul canım hg yazdım görmedin galiba gel de sayfa sayısı neymiş gösterelimGittim gecmise abla ama bitmiyor
Yap yap canımooooo bende istiyorum daha eve varmadim
Kısmet bakalımSabah erkenden almislardi canim insallah bulursun
Hele heleeeBana diyorki neden cips almadin dedim istemedin o zaman bana cips yapacaksın
Bak canımGüzele benziyor tarif bir bakayım
Cnm aktarlarda da varYok canım yaa başka bime bakicam
Geçen metro da 5 kgsu 70 TL idi.o yüzden bana bu uygun geldi canımHele heleee
Bak canım
Cnm aktarlarda da var
Bime 9 da gittin gittin sonrasında hiçbirsey kalmıyorKısmet bakalım
Yani sanki aldıkları an 10 kilo vercekler gibi stoğu tüketen var çevremde de alıp bitiren oluyor kasiyer kıza soruyorum valla abla sabahtan koymadılar tükanda diyorKısmet bakalım
Aslında uyaniktim aşı ya gidicem diye ama tipi şeklinde kar başladı kışlık lastik olmayınca cesaret edemedim canım.yoksa giderdim.Bime 9 da gittin gittin sonrasında hiçbirsey kalmıyor
Demek ki herkes diyette ekmek yapicamYani sanki aldıkları an 10 kilo vercekler gibi stoğu tüketen var çevremde de alıp bitiren oluyor kasiyer kıza soruyorum valla abla sabahtan koymadılar tükanda diyor
Beğendiniz mi diyorum pastanın üstüne iyi gitti diyorlar
İyi yapmışsın canım kar tehlikeli Eskişehir soğukluk konusunda Kütahya ile yarışıyor resmenAslında uyaniktim aşı ya gidicem diye ama tipi şeklinde kar başladı kışlık lastik olmayınca cesaret edemedim canım.yoksa giderdim.