- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Yol üzerindeyim bende iki ayrı yakaBuradan yazmayayim. Avrupa diyeyim.
Hoşgeldin canım tanıdık geldi nickin cuma yarışlarında varmiydinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ:87,350
HEDEF KİLONUZ: 1. Hedef 77 2. Hedef 69 3. Hedef 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık :) + kısa dönem hamilelik ilaçlar vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha önce ciddi kilolar verdim neden tekrar vermeyeyim :)
Selam herkese, yıllardır forum kullanıyorum diyebilirim. Ve Kadınlar kulübü sayesinde 50 kg a yakın KİLO verdim. Son dönemde hamile kaldım KİLO aldım ve gebeliğimin sonlanması ile birlikte daha da fazla KİLO aldım.
Hayatımda bazı dönemlerde KİLO verme isteği öyle bir geliyor ki tıpkı ilham gibi :) o an kafama koyduysam kimse önümde duramıyor. İnişleriyle çıkışlarıyla adeta savaşıyorum..
Bugün de o günlerden biri, hissediyorum..
Takımınıza kabul ederseniz sevinirim sevgiler
Şifa olsun canımBende aşı oldum
Bugün başla ve erteleme canımBugün ben de spora baslicam bırakmıştım ne güzel devam ediyordum kardeşime gidip geldim daha başlayamadım
Teşekkür ederim. Ben 2020 mayista 115 kgyu görmüştüm. Sonra biraz dikkat etmeye calistim ama emziriyordum bebegim küçüktü o zamanlar. Ekim 2020 de 111 kg ile bebek ek gidayla beslenmeye baslayinca bende diyete basladim. Başlarda cok cok veremedim. Ayda 2-2.5 kg verdim. Geçen yil aralikta 4.5 kgya yakin verdim. Sonra ocakta bazi sikintilar yaşadım. O ara yine veremedim. Şubatta da yine cok veremedim. Diyetisyen destegide aldim o ara ama çok veremedim yine.92 kg ile 14 martta şekersiz 21 güne basladim. 2 defa kacamagim oldu. Nisan ayinda da diyetisyen destegi almaya basladim. Mayis sonu 82ydim. Yazinda cok veremedim 1 eylulde 79dum. Sonra bu topikle birlikte yürüyüşlerimide arttirip bu kgya kadar geldim işte:)
Hadi ya o kadar hazırlık boşa gitti desene aksiyonda kaldıSayfa adı değişti. Operasyon iptal. askrhpozitif Zeynep_Nihal
Hedef60kgolmak seni de başka zaman dolaştıririz.
Bende yokSayfada sıkinti mi var bende mi takiliyor asagi dogru cekemiyorum girip cikinca duzeliyor
Hayırdır canım neyin varKizlar merhaba nasilsiniz
Moralim cok bozuk
Hic diyet yapmak istemiyorum
Canim cok tatli seyler istiyor ya
Eskiden yapıyordu şimdi varmı bilmiyorum .aşı olmuşsun sende canım şifa olsun inşallahGerçekten harikaymış böyle bir kampanya