- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
hhahahah gençlik ateşiiiiEvden soguk ruzgarlar geciyo sanki ben usudum kisakol uzerine pijama giydim. Bebe kalkmış soyunuyo bezine varana kadar cikarmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hhahahah gençlik ateşiiiiEvden soguk ruzgarlar geciyo sanki ben usudum kisakol uzerine pijama giydim. Bebe kalkmış soyunuyo bezine varana kadar cikarmis
Huzurla coş bitanem o iş bendeAldığım alıntıları yanlışlıkla bozdumburdan yazayım.
@Tempus hoşgeldin canım.
Aijoo benim diyetisyen bazı hafta hindi füme yazıyo. Ben gitmişim hindi salam almışımkahvaltı fotosunu atmıştım. Cevap geldi “salam mı o” sakın çok zararlı dedi. Tabi onu yemeyi seçersem zeytini çıkarmak zorunda kalıyorum
Elhan ım senin sayende ben huzurla evde sporumu yapacağım, iyi nöbetler
Usutcek sonra gercekten ateslencek ugras durhhahahah gençlik ateşiiii
bekliyorumTamam tamam açıyom da , bende plates var oynak müzik de heç gitmiyor
Çok esneme düzeltemeyiz bakHadi hanımlar kimler benle spora geliyorHadiii, inanın bana, spor daha enerjik yapıyor. Bu arada En az 5 dk ısınma ile başlayıp, en az 5 dk esneme ile bitirirseniz egzersizleri kas ağrısı olmuyor. Yeni başlayanlarda biraz olabilir. Ben yürüyüşten sonra bile esmene yapıyorum
aynen ,yakala sen onu bez çıkarıp gezmek neymiş o kadar havalanma yeterUsutcek sonra gercekten ateslencek ugras dur
Kotuymus yaa 1 hafta. Cok zor.Hava da çok soğuk olduğu için zarar görmemiştir daha önce 1 hafta gitti elektrik o zaman herşeyi tüketmek zorunda kalmıştık
Bugün nöbete sakladım enercimi ..akşam yakın gözlükle bak bildirimimeAaaa Elhan dün adım tamamlayamamış mı
Nasılsa Elhan abla yürümüştür sanmissin tatlımSeni gözden kacirmisim abla gözüm dönmüş vaziyette
ellerine sağlık gülüm de bu açmadı kemençeye ayak uymuyor
(bulmuş bunayan ekim ) :)))
Gene wc sıkıntısı başladı bende oda tetikledi herhalde,gider bu zaten azmettim:))vurma kafayı tamam lazım olacak arkadaşımm 300 cok fazla bir arti degil
A101 ble satılıyor.tamamdır yarın deneyeceğim
Nickte 44 var malatyalımısınız yoksa.ooooo tamam abla sen boyle seyler istiyorsan atarız sorun degilll
Tam aradığım şişko tipi Hislerine güven tatlım. Doğru yerdesin . Tez zamanda istediğin kilona inmen dileğiyle hoş geldin.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ:87,350
HEDEF KİLONUZ: 1. Hedef 77 2. Hedef 69 3. Hedef 63
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: rahatlık :) + kısa dönem hamilelik ilaçlar vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha önce ciddi kilolar verdim neden tekrar vermeyeyim :)
Selam herkese, yıllardır forum kullanıyorum diyebilirim. Ve Kadınlar kulübü sayesinde 50 kg a yakın KİLO verdim. Son dönemde hamile kaldım KİLO aldım ve gebeliğimin sonlanması ile birlikte daha da fazla KİLO aldım.
Hayatımda bazı dönemlerde KİLO verme isteği öyle bir geliyor ki tıpkı ilham gibi :) o an kafama koyduysam kimse önümde duramıyor. İnişleriyle çıkışlarıyla adeta savaşıyorum..
Bugün de o günlerden biri, hissediyorum..
Takımınıza kabul ederseniz sevinirim sevgiler
Bende merak ediyorumKızlar listede olanlar aktif olmayanlar madem aktif olmciaksiniz adım atmicaksiniz neden giriyorsunuz listelere
Günaydın hanımcim. Çipcitir ruhlu bacım.Günaydınlar
Günaydın hocam çıtır bugün içerde zatenGünaydın hanımcim. Çipcitir ruhlu bacım.