- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Aslında büyük ihtimalle sırtım ağrıyo oraya vuruyo.Teşekkür ederimGeçmiş olsun pastelim böbregimin agridigini hiç anlamıyorum. Yerini göster desen yan tarafimi tutarım o kadar .... Sen nasıl anlıyorsun bebeğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında büyük ihtimalle sırtım ağrıyo oraya vuruyo.Teşekkür ederimGeçmiş olsun pastelim böbregimin agridigini hiç anlamıyorum. Yerini göster desen yan tarafimi tutarım o kadar .... Sen nasıl anlıyorsun bebeğim...
Bombeli işte duz modelDüz alyanslar olmuyormuş canım seninki nasıl
Canım sen bu hafta hangi takimdasin
Tek ogun yaptigin icin oldu bence canimHahahahha kırmızı kaptan diyince tüylerim diken diken oluyor. Aklıma 8 günlük kabızlık geliyor
Ben de seni seviyorum sebastianim en pozitif cheesecake
Evet canımm ilk kez denedim güzeldi tadı ama öyle çok abartıldığı kadar yoktu benceSebastian mı yedinn
Canım olsun wc işi çözüldü ya gerisi gelir
Oh sevindim cnm geçmiş olsun
Aaa ben de seni bulamadım aynı takıma düşmüşüz ya...yeni bir yol haritası mi duzenlesek napsak
Kırmızı kaptanlik icin yarismaya devam edinOlsun yine de sen benim rakibimsin
Bu hafta takımsızım bayraksız takılıyorum canımCanım sen bu hafta hangi takimdasin
Canım tek öğünü her gün yapmadım ama öğünleri az az yiyince tabi çok etkilediTek ogun yaptigin icin oldu bence canim
Haftaya beraber başlarız inşallah canımBu hafta takımsızım bayraksız takılıyorum canım
Canım Seher Akgül var youtube da o ilham oldu yürüyüş bitsin atayım cnm menüyüne detoksu yapacaksın canım?
Oyyy kurban olsunlar inşallahhAmin canım inşallah Allah razı olsun inşallah bana tutunurda onu da seve seve paylaşırım sizinle
Oyyy kız nerden buldun o enerjiyiBen şimdi zumba yapmaya gitcem
Pisikolata reklamından sonra mııAllahım öldüm bittim. Egzersizlerimin üstüne adım tamamladım. Suratım kıpkırmızı kaldıama müthiş bir gün olduListem aaaaaz sonraaa
Kavanoza koy kavanozaYollayayim kargoyla
İnşallah canım bu hafta biraz dinleneceğim kitap okumalarıma tekrar başlayacağım biraz daha zaman ayırmak istiyorum kendime..Canım tek öğünü her gün yapmadım ama öğünleri az az yiyince tabi çok etkiledi
Haftaya beraber başlarız inşallah canım
Canımm üzücü olmuş gerçekten acil değilse bozdurmasın neden al sat yapıyor ki kısa vadede..Yüzümden ateş çıkıyor, sinirden catliyorum.
Annemin bir miktar parasi vardi cuma günü gitti altin dolar aldi. Yuksek fiyattan. Şimdi düşüşe geçince bozdurmak icin esimi cagirdilar internet bankaciligindan olur mu diye. Hiç bir zaman benim dusuncelerimi onemsemediler zaten yapma diye yalvardim anlattim yok ya bu insanlari boyle hırsı bitiriyor
Ben de seni seviyorum sebastianim en pozitif cheesecake
HelaaalSabah 09.00
1 h yumurta
yarım dilim kaşar
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim hindi füme
2 salatalık
2 dilim tambuğday
Öğle 12.30
4 tahıllı tonbalığı ile kıvırcık
Ara 16.30
1 yeşil elma
1 b kefir
Akşam 18.45
7 kaşık susuz kurufasülye
3 kaşık pilav
Kıvırcık
Ara 21.20
4 ince uno galeta yulaflı karabuğdaylı
Su şu an +2 lt
Spor
13 dk bölgesel 130 p
41 dk leslie 205 p
16 dk tempolu yürüyüş+koşu 80 p
Adımlar842 p
Böbreğin mi daş mı düşürüyorsun abla sık oluyo muyooo ben hep böyleyim
Bugün öğlen yattım sol böbreğim ağrıyo, herşey akşama kaldı ondan. Ağır geldi yani
İyi geceler canımIyi geceler herkese
Canım afiyet olsun pilav şehriyeli miydi? Ufaktan arada gluten yediriyo musun şimdi merak ettim deMerhabaa..
kahvaltı 10.00 mantarli kapya biberli omlet 4 zeytin havuç bol yeşillik 1 tk tahin pekmez 1 nescafe
13.00 5 badem 2 kayısı 1tk yaban mersini
16.00 4 tane çiğ köfte Salata 1 ayran
18.00 3 yk pilav 1 parça fırında tavuk Salata
1litre su
Zipzip- @Kahve __Kokusu
Tarçın çayı götür ablacım yanındaOkulda öyle pambik gibi olamıyorum ki sinirlenince elim ayağım titriyor kan şekerim düşüyor sonra gözüm dönüyor ne ikram edilirse gömüyorum.
Afiyet olsun canim. Gayet guzel olmus. Evde kakao varsa sicak suyla kakao da icebilirsin o da bastiriyir yeme istegini.20 Aralık 2021
sabah yok
ara 12.15
1 yk kür
öğlen 12.45
soğanlı biberli dom. peynirli omlet
az salatalık
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
ara 15.45
1 parmak kadar cevizli saf meyve pestili
kahve
ara 17.45
11 fındık
akşam 19.10
1 kase etli patates yemeği
havuç marul salatası
1 dilim atalık tam buğday ekmeği
1 kuru incir
az sonra kabuk tarçın içicem çünkü halâ yiyesim var
yatana kadar 2 lt ye yakın su @Kahve __Kokusu Zipzip-
Dinlemiyor dinlemiyor kendimi yirtsam gene dinlemezler panige kapilmislar bir kereCanımm üzücü olmuş gerçekten acil değilse bozdurmasın neden al sat yapıyor ki kısa vadede..
Hafif atlatmanıza sevindim canım geçmiş olsun yineBenim bunye baya saglam demekki canim, ben cok hafif gecirdim. Sukur bebis de kizim da birkac gun baya ateslendiler o kadar. Ne yazik ki Artik bundan kacis yok hepimiz gecirecegiz birgun.
Nolduu gıı durup dururkene
Canım süpersin infrared ışıklı eliptik nasıl bişiBugunku menum
@Kahve __Kokusu Zipzip-
08:00- 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tt ekmek, 1 avuc ceri domates, 1 avuc maydonoz.
Ara:1 fincan sutlu kahve
13:00- 3 yk pilav, 150gr kirmizi et, 1 kase yogurtlu salatalik
Ara: 3 haslanmis kestane, 2 mandalina
17:00- 1 kase peynirli salata
Su:3 lt
Spor: 30dk infrared isikli eliptik
11 500 adim
Oyyy tontik yürekli kaptanımm severler tabi kiii yoo koca bir kış var :) Allah bol bol sevap yazsınYemin ediyorum kıyamıyorum hiçbirine. İflas edeceğim. Şimdi kedi evi sipariş verdim. 2 tane bahçeye koyacağım. Bakalım sevecekler mi? Çok soğudu hava geç kaldım.
Rota yeniden oluşturuluyor...Aaa ben de seni bulamadım aynı takıma düşmüşüz ya...yeni bir yol haritası mi duzenlesek napsak
neresi orası acaba ? benimde kafam karıştı, birçok üllke 3.doz için 6ayı bekleyin diyor ama bizimkiler 3ay yeterli diyorBurda 3.dozu 6 ay sonra yapiyolar