- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
yooo ben hep böyleyimKırmızı takıma geçince mi coştun
Bugün öğlen yattım sol böbreğim ağrıyo, herşey akşama kaldı ondan. Ağır geldi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yooo ben hep böyleyimKırmızı takıma geçince mi coştun
İyi geceler canımIyi geceler herkese
Afiyet olsun şahane görünüyo20 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2973355
Akşam 19.00 mercimek çorbası.
bol salata
2.lt su Zipzip- Aijoo
Zipzip- Aijoo sizi etiketlemeyi unutmuşumSabah 09.00
1 h yumurta
yarım dilim kaşar
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim hindi füme
2 salatalık
2 dilim tambuğday
Öğle 12.30
4 tahıllı tonbalığı ile kıvırcık
Ara 16.30
1 yeşil elma
1 b kefir
Akşam 18.45
7 kaşık susuz kurufasülye
3 kaşık pilav
Kıvırcık
Ara 21.20
4 ince uno galeta yulaflı karabuğdaylı
Su şu an +2 lt
Spor
13 dk bölgesel 130 p
41 dk leslie 205 p
16 dk tempolu yürüyüş+koşu 80 p
Adımlar842 p
Masallah kaptancim cok guzel vermissin. Izindeyim . Benim bebis artik emmiyir da buyudu zaten yeter 1 sebe icti sutunu. Simdi dogum kilolarimi verme vakti.Hastanede 70 eve gelince 68 doğum şişliği vardı 67 düştüm sonra sutun olmaz yeeee diye diye bir yıl o kilolarda kaldım kızım bir yasindayken karar verdim dur yap modeliyle 5 5 verdim bu güne kadar canım..
Okulda öyle pambik gibi olamıyorum ki sinirlenince elim ayağım titriyor kan şekerim düşüyor sonra gözüm dönüyor ne ikram edilirse gömüyorum.Neden olmuyor kahvaltıyı atlıyorsun daha iyi ugrasmassin cano
Aa bilmiyordum hamile oldugunu. Olur canim. Hadi kapisalim. Senin kilo 73e yakin. O zaman kim once 72yi gorecek diyelim. Olur muO hamile sen benimle yaris . Bu arada hosgeldin xedim mi
Benim bunye baya saglam demekki canim, ben cok hafif gecirdim. Sukur bebis de kizim da birkac gun baya ateslendiler o kadar. Ne yazik ki Artik bundan kacis yok hepimiz gecirecegiz birgun.Yaa hiç bahsetmedin çok geçmiş olsun hafif geçti inşallah
Kullan tabi ki canım
Ay hakikaten
Belki gerisi de geliiir
Çık gez tabi ki balım
Nerdesin yaw
Yemin ediyorum kıyamıyorum hiçbirine. İflas edeceğim. Şimdi kedi evi sipariş verdim. 2 tane bahçeye koyacağım. Bakalım sevecekler mi? Çok soğudu hava geç kaldım.Acımışlar mı minnoşlara :) neyse indirim de varmış alabildiğin kadar alırsın kaptan
Offf pilava bak afiyet olsun canım
Aaa ben de seni bulamadım aynı takıma düşmüşüz ya...yeni bir yol haritası mi duzenlesek napsakNerdesin yaw
Olsun yine de sen benim rakibimsinAaa ben de seni bulamadım aynı takıma düşmüşüz ya...yeni bir yol haritası mi duzenlesek napsak
Artık tek renk tek yüreksiniz. Ama yine de rakipsiniz. Aynı milli takımdasiniz. Ama faklı takimlardasiniz gibi düşünün.Aaa ben de seni bulamadım aynı takıma düşmüşüz ya...yeni bir yol haritası mi duzenlesek napsak
Geçmiş olsun pastelim böbregimin agridigini hiç anlamıyorum. Yerini göster desen yan tarafimi tutarım o kadar .... Sen nasıl anlıyorsun bebeğim...yooo ben hep böyleyim
Bugün öğlen yattım sol böbreğim ağrıyo, herşey akşama kaldı ondan. Ağır geldi yani
Mantıklı bir açıklama olmuşArtık tek renk tek yüreksiniz. Ama yine de rakipsiniz. Aynı milli takımdasiniz. Ama faklı takimlardasiniz gibi düşünün.