- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
İnşallah ilerlemez cnmKizlarda uyku sorunu beni delirtecek. Birde hafif öksürük burun akintisi başladı, hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ilerlemez cnmKizlarda uyku sorunu beni delirtecek. Birde hafif öksürük burun akintisi başladı, hayirlisi
üzülme canım. iki kişiden biri elbet kazanacak. sen elinden geleni yaptın. önemli olan kilo vermek kilona göre güzel verdin senTakım için şu diyeti yaptım.. 200 gramla kaybetmek üzücü
3.doz pert etti beniAha sende mi pertsin kaptanim
O ne canimKızlar kompulsif bozukluk mu var bende acaba ya
Aaa gözün aydin canim cok sevindimİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.?kusura bakma şimdi gördüm. Atandım ben ardahana işe başladım o yüzden buraya girme fırsatım olmadı pek
tebrikler canımcım üye değişimi de hayırlı olsunEmegine sağlık kaptanim kg veren herkesi tebrik ediyorum
Kirmizi takimdan @bluegreeneyes i gonderiyorum
Mavi takimdan @pastel34 ü aliyorum
Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.O ne canim
Çok teşekkür ederim çok bekledim ama sonunda oldu ya neyseki. Sen neler yaptın? Bu arada kilo aldım yine burda ya 65 kg oldumAaa gözün aydin canim cok sevindim
Bizde olacagiz ama su tarihi gecmis asi mevzusu kafami kurcaliyor. Antibiyotiklerin bile sktsinin 4 ay onceden verildigini biliyorum aslinda . Daha once hic isim yok gibi arastirmistim . Ama supheler supheler3.doz pert etti beni
Nereden yola ciktin tek bir belirti okb demek degildir canim . Suphelerin varsa bir.uzmandan yardim alsanKızlar kompulsif bozukluk mu var bende acaba ya
Doktora gittin mi canimObsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
Aşıların tarihi mi gecmis duymadim hiçBizde olacagiz ama su tarihi gecmis asi mevzusu kafami kurcaliyor. Antibiyotiklerin bile sktsinin 4 ay onceden verildigini biliyorum aslinda . Daha once hic isim yok gibi arastirmistim . Ama supheler supheler
Sende yol ödemi de vardir cnm
hiç stres yapma , genel de insanın tabiatı ya şöyle olursa ya böyle çıkarsa diye evham olabiliyor , daha yarın öğleden sonraya çok zaman var boş boşuna 1 günün stresli geçmesin , her şey çoook güzel olacakkkRaporda öyle yazıyordu bakalım dr ne diyecek.
Kesin ilaç filanda yoktur diye umuyorum.
Bende degisen birsey yok canim ayni burdayizÇok teşekkür ederim çok bekledim ama sonunda oldu ya neyseki. Sen neler yaptın? Bu arada kilo aldım yine burda ya 65 kg oldum
Hava sogukya abla usumekten odem modem kalmadi benceSende yol ödemi de vardir cnm
Ayyyy ben krize girdim okurkenOkula otobusle gittik kostur kostur, ordan pazara geçtim bebe bagira bagira alisveris yaptim. Eve gel, yemek koydum bebenin önüne birseyler koydum. Mutfagi topladim, camasirlari makinaya attim. Şimdi oturdum toto ustune
aaaa hayırlı olsun atanmışsın , nasıl işe, ardahana alıştın mı azıcıkİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.?kusura bakma şimdi gördüm. Atandım ben ardahana işe başladım o yüzden buraya girme fırsatım olmadı pek
Hiç stresli değilim gayet normal sakinim sadece raporu merak ettiğim için okumuştum.hiç stres yapma , genel de insanın tabiatı ya şöyle olursa ya böyle çıkarsa diye evham olabiliyor , daha yarın öğleden sonraya çok zaman var boş boşuna 1 günün stresli geçmesin , her şey çoook güzel olacakkk