- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Gecmis olsun canimKizlarda uyku sorunu beni delirtecek. Birde hafif öksürük burun akintisi başladı, hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canimKizlarda uyku sorunu beni delirtecek. Birde hafif öksürük burun akintisi başladı, hayirlisi
çok oluyor böyle şeyler maalesef , o zamanlar özel hastane de yoktu kiAh yavrum kıyamam çok üzüldüm haftaya çıkıcak alçı röntgen çekilir. Ama ben baktım gördüğüm kadarıyla düzgün oturttu. Yaa sorma burda da öyle bişey olmuş. Berber eşime anlatmış. Bi çocuğun kolu kırılmış, bu hastane alçıya almış. 4 ay sonra çıkartmaya gidiyolar alçıyı yanlış kaynamış. Tekrar kırıp alçıya almışlar. İyi ki özele götürmüşsünüz demiş berber eşime.
Aynen 69 da bunalima girmeseydim veremiyorum diye korumaya alsam bile yeterdi bana ama gene ayni hatayi yaptim . Saglik olsun bu dert bile degil daha once yaptim yine yapacagim . Oncelikle sabah aksam ustune cikmayacagim tartininCanim yılbaşına kadar dikkat edersen garanti 2 kg verirsin sadece bir dene
Alerjin var mi kardesimde de vardi alerjifenmis meger hepsi bi surup vermis doktor hemen etki ettiKizlarda uyku sorunu beni delirtecek. Birde hafif öksürük burun akintisi başladı, hayirlisi
haa için de atel olan aparattan takacaksın ve tabi ki çok yormayacaksın , buna şükür kıdemlim yaa verilmiş sadakan varmış daha kötü bir şey olmamışCanım çatlak kırık yok aldığım darbe neticesi dokular zedelenmiş bir aparat alacağım dinlenecek sonra geçermiş. Çok teşekkür ederim.
EvetTartildinmi
İnşallah ilerlemez kaptanım.. sagolasin. Sen nasil oldunGecmis olsun canim
Daha iyiyim canim atesim gecti kendime geldimİnşallah ilerlemez kaptanım.. sagolasin. Sen nasil oldun
Sabah akşam çıkma ama ben hep günlük tartildim da geldim buraya. Haftalik bana gore olmadi. Sen kendi düzenini daha iyi bilirsin. Eski menulerine bak mesela bir duzen kur 10 günde bile ödemle birlikte epey atarsinAynen 69 da bunalima girmeseydim veremiyorum diye korumaya alsam bile yeterdi bana ama gene ayni hatayi yaptim . Saglik olsun bu dert bile degil daha once yaptim yine yapacagim . Oncelikle sabah aksam ustune cikmayacagim tartinin
hadi çok şükür yaaa , nasıl stres olmuşsundur şimdi bir hafiflik geldi mi gülüm :)Selam kizlar +100 gr dayim,Testim negatif cikti cok sukur
Benim degilde kizlarda başladı onlar zaten alerjik canim. Dun anneme gittik o da pek temizlik yapmamış büyük kiz koltuk arkasina girdi cikti ustu toz icindeAlerjin var mi kardesimde de vardi alerjifenmis meger hepsi bi surup vermis doktor hemen etki etti
Aman iyi ol kaptanimDaha iyiyim canim atesim gecti kendime geldim
Raporda öyle yazıyordu bakalım dr ne diyecek.takibe gerek yok demişse korkulacak bir şey yoktur allahın izniyle ilaç v.s. de vermezse, zerdeçal ekstresi gibi doğal bitkisel yöntemlerden hangisi iyi geliyor araştırırız
aminn hakkınıza en iyisi en hayırlısı neresi ise orası olsun inşallah, kızın için de iyi olur inşallah bazen değişim iyi olabilirVar abla ama benim kızın okulu baya düşündürüyor bizi.bu sene 11 seneye 12.sinif rabbim doğru karar almayi nasip etsin
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın.?kusura bakma şimdi gördüm. Atandım ben ardahana işe başladım o yüzden buraya girme fırsatım olmadı pekMucizemsn selam nasilsin
Benim ki delice mesela yemek yedim abarttim ama tartida oylr cok cikmadi ya ha diyorum birsey olmaz derken derken oluyor sonunda vucudum minicik kacamagi bile affetmiyor ve spor istiyor biliyorum kendimi aslinda da bi o enerjiyi yakalayamadimSabah akşam çıkma ama ben hep günlük tartildim da geldim buraya. Haftalik bana gore olmadi. Sen kendi düzenini daha iyi bilirsin. Eski menulerine bak mesela bir duzen kur 10 günde bile ödemle birlikte epey atarsin
hoş geldin baharım nasılsın kuzumSelam kizlar bassagligi dilekleriniz icin tesekkur ederim . Allah razi olsun
Evet bitanem...atelli aparat. Cok teşekkür ederim canım Vücudumun yan tarafi bir hafta ağrıdı morarmisti geçti ama...çok iyiyim şimdi.haa için de atel olan aparattan takacaksın ve tabi ki çok yormayacaksın , buna şükür kıdemlim yaa verilmiş sadakan varmış daha kötü bir şey olmamış
Aha sende mi pertsin kaptanimDaha iyiyim canim atesim gecti kendime geldim
Cok sukur abla sen nasilsinhoş geldin baharım nasılsın kuzum