- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
E Elif_Eylul Hoşgeldin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden öyle düşünüyorsun cnmObsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
hiç de demedin ya düne kadar morarmış ağrımış o kadar ne ketumsun kıdemlim yaa, şükür şimdi iyisin ya geçmiş gitmiş rabbim bir daha yaşatmasın kaza belaEvet bitanem...atelli aparat. Cok teşekkür ederim canım Vücudumun yan tarafi bir hafta ağrıdı morarmisti geçti ama...çok iyiyim şimdi.
OKB canısı.O ne canim
Devamlı olan br takıntı filan varmı,el yıkama temizlik mesela.Obsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
Öyleymiş abla bir an ne oldugunu anlamadim :)OKB canısı.
Hazal kaya varya sşı olmadan görmek istemiş bir baıyor aşının günü geçmiş.Aşıların tarihi mi gecmis duymadim hiç
Sıkıntılı bir süreçtir oda.Öyleymiş abla bir an ne oldugunu anlamadim :)
iyiyim baharım da senin ev ısıyı düşük derece bırakıp gittiğin halde ısınmamış buz gibi demişsin , aman ha gülüm çocukları sıkı giydir, içirebiliyorsan ıhlamur v.s. ılık ılık içir tekrar ağır hasta olmayın gülümCok sukur abla sen nasilsin
Aaa hic aklima tarih bile gelmediHazal kaya varya sşı olmadan görmek istemiş bir baıyor aşının günü geçmiş.
Ahaa prolugum gitmisE Elif_Eylul Hoşgeldin canim
Bizdede hemen oturup aşıyı oluyoruz aslında bakmak lazım ..Aaa hic aklima tarih bile gelmedi
neden sen de olduğunu düşünüyorsun , neleri saplantılı olarak düşünüyorsun ki gülümObsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
hoş geldinnnAhaa prolugum gitmis
Hoş geldin kuzum kazene söylersen mutlaka düzelir bu durum.Ahaa prolugum gitmis
Kazenden isteAhaa prolugum gitmis
Hosbuldum canim nasilsinhoş geldinnn
Alt kat tasindi abla bos onunda etkisi olmustur aksama dogru isinir kat kat giydirdim lahana gibiyiziyiyim baharım da senin ev ısıyı düşük derece bırakıp gittiğin halde ısınmamış buz gibi demişsin , aman ha gülüm çocukları sıkı giydir, içirebiliyorsan ıhlamur v.s. ılık ılık içir tekrar ağır hasta olmayın gülüm
Hosbuldum abla nasilsinHoş geldin kuzum kazene söylersen mutlaka düzelir bu durum.