- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Gunesde çıkmiyor ki gunes çıkınca bizim ev isiniyordu yineEn dusuk seviyede acik birakip gitmistik ama isitamiyorum evi + ufo actik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunesde çıkmiyor ki gunes çıkınca bizim ev isiniyordu yineEn dusuk seviyede acik birakip gitmistik ama isitamiyorum evi + ufo actik
Daha cikmaz gunesi unut canim araligin sonu gelmis subat sonuna kadar gunes gelmez dahaGunesde çıkmiyor ki gunes çıkınca bizim ev isiniyordu yine
Olsun cnmTakım için şu diyeti yaptım.. 200 gramla kaybetmek üzücü
Hosgeldin baharimEn dusuk seviyede acik birakip gitmistik ama isitamiyorum evi + ufo actik
Yatagimdan cikmam artıkDaha cikmaz gunesi unut canim araligin sonu gelmis subat sonuna kadar gunes gelmez daha
Bizde aynı degisen bisey yok biraktigin gibi devam ediyoruzEee siz neler yaptiniz kim ozet gececek ben ayni yedik ictik
Hosbulduk abla . Buyuk pert , kucuk iyi insallah bulasmaz yarin asisi var uzatttik zaten bide hasta olursa sorun olurOlsun cnm
Ikinizde elinizden geleni fazlasiyla yaptiniz
Hosgeldin baharim
Cocuklar nasil oldu
TEŞEKKÜRLER canım
soyleyecek birsey bulamiyorum sebep bilmiyorum ki ne soylesem ama boyle topluca gidisler kafa dinleemek icin degildir , kafa dinlemek isteyen 2_3 gun gelmez yani uyelik iptali nedenBizde aynı degisen bisey yok biraktigin gibi devam ediyoruz
Ayrılanlar oldu sen gittikten sonrada baska degisen birsey yok
Emegine sağlık kaptanim kg veren herkesi tebrik ediyorumAijoo ve Kahve __Kokusu kaptanlarim eksileriniz icin tebrik ederim
Kazana Aijoo Kırmızı takim
Aijoo kaptanim simdi mavi takimdan bir kişiyi secip takimina almayi ,kirmizi takimdan bir kişiyi de Mavi takima göndermeni bekliyoruz
MasterFit Yarışması 14.Etap Kırmızı Takim Cuma Pazartesi Fark Yüzde 1 Aijoo Kırmızı Kaptan 67.1 66.4 0.7 1.04 2 Elhan Kırmızı 70.8 69.7 1.1 1.55 3 Hedef60kgolmak Kırmızı 64.0 62.8 1.2 1.88 4 dolunaydagel Kırmızı 89.0 88.7 0.3 0.34 6 SonsuzUmut Kırmızı 64.75 64.35 0.4 0.62 7 bluegreeneyes Kırmızı 73.9 73.5 0.4 0.65 Mavi Takım 1 Kahve __Kokusu Mavi Kaptan 56.15 55.65 0.5 0.89 2 @60kiloyum Mavi 83.9 83.9 0 0 3 pastelfit Mavi 69.7 69.3 0.4 0.57 4 @masal_19 Mavi 57.7 57.5 0.2 0.35 5 @limonlutarcinlikek Mavi 58.2 58.5 +0.3 -0.52 6 @masal3487 Mavi 69.1 69.2 +0.1 -0.14 7 @DeryaOnDiet Mavi 75.15 75.8 +0.65 -0.86
soyleyecek birsey bulamiyorum sebep bilmiyorum ki ne soylesem ama boyle topluca gidisler kafa dinleemek icin degildir , kafa dinlemek isteyen 2_3 gun gelmez yani uyelik iptali neden
Hayırlı olsun her iki takim icindeEmegine sağlık kaptanim kg veren herkesi tebrik ediyorum
Kirmizi takimdan bluegreeneyes i gonderiyorum
Mavi takimdan pastelfit ü aliyorum
malatyalıların çok dayanıklı sağlam kişiler için kullandıkları bir deyim hatta çok yaşlı hala sağlam kişilere de derler ( ben de kaç yaşından sonra öğrendim alah bilir) lahananın kök kısmı çok dayanıklıdır aylarca çürümez sağlam kalır ya o yüzden nahna kökü gibi derler gülüm :))o ne demek abla yeni duydum cok sukur iyiyim abla
Canim yılbaşına kadar dikkat edersen garanti 2 kg verirsin sadece bir deneEee siz neler yaptiniz kim ozet gececek ben ayni yedik ictik
takibe gerek yok demişse korkulacak bir şey yoktur allahın izniyle ilaç v.s. de vermezse, zerdeçal ekstresi gibi doğal bitkisel yöntemlerden hangisi iyi geliyor araştırırızBitti geldim bile dündende bitirdiğim işler vardı bugün çabuk bitti.
Biiti geldim neyse yemek var daha yapılacak.
Hocam çok sağol oda röntgende belli olmuştu dr bt istedi daha detaylı olsun diye,zaten nodül olabilir demişti.
Umarım çok sağol zaten rapordada 3mm gözüküyor 6 ve üstüne takip ediliyormuş.
Eşimde asabi kadın derr bana :)))
Umarım öyle olur,açıklamalarda takipe gerek yok diye yazılmış,yarın saat 3'de randevum hastaner çıkışı bir yere gitmezsem gelirim zaten.
Çok teşekkürler sağolun .
TartildinmiEee siz neler yaptiniz kim ozet gececek ben ayni yedik ictik