- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tamam canimCok az attim kaptancim o yuzden yazmadim. Bugun yazarim. Sporla beraber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimCok az attim kaptancim o yuzden yazmadim. Bugun yazarim. Sporla beraber.
Dun yediklerin etkilemis cumaya kadar dikkat edip eskilerle gelmeni bekliyoruz canim
Benim eksiğim var mı ki Aijoo kaptanım keser beniAdim ve menu bildirmeyenler var takimlarda fotografsiz adimlara 0 yazıp geçeceğim
Paylasmissin canim eksigin yokBenim eksiğim var mı ki Aijoo kaptanım keser beni
Kaptandan pek tırsıyorum hiç sormaPaylasmissin canim eksigin yok
Iyiyim canim simdi atesim cikmistiZipzip- kaptanım hasta mısın sen
Günaydın ablacimGunaydinnnnnn
Hepimiz için cok güzel bi hafta olsun insallah
Cok şükür cnm bi olumsuzluk yokhosbuldum abla iyiyimmm sukur hersey yolunda ablacim senin evlatlar nasil hersey yolunda mı
Sağol cnm bende iyiyim pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))iyiyim ablacım aynen evdeydim pek bişey yapmadım dinlenme günü oldu annemle babam bi çıktı geldi kar yağdı bayağı soğudu bugün evde bile üşüdüm hehe
sen nasılsıın senin günün nasıldıı
Geçmiş olsun elhancimTeşekkür ederim canım. Bir ay önce bu yemek sepeti kuryecisi ters yöne girmiş o çarptı bana sağa bakmadan yolun karşısına geçiyordum. Sag elimin baş parmaginda geçmeyen ağrı kaldı. Bu zamana kadar niye gitmedin dersen bir hafta bekledim önemli bir şey yok diye. Sonra randevu alayım dedim iki hafta sonrasına verdi mhrs. Günü geldi onu da iptal ettiler. Tekrar aldım tabi bulmak bugünü buldu.
Geçmiş olsun cnmDün siteden cikinca ateşim çıktı aşının yan etkisi oldu simdide basim agriyor gecmisi sonra okuyacagim
Sagol ablacim simdi daha iyiyimCok şükür cnm bi olumsuzluk yok
Kilo disinda iyiyim :) cocuklarda iyi sagolasin
Sen fazla almamişindir insallah
Sağol cnm bende iyiyim pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))
Bizede bi ara cocuklar ugradi sonra kisa bi yan tarafta oturan gorumceme, kv gile ugradik
Geçmiş olsun elhancim
Neyseki kırık yokmus insallah kisa sürede düzelir
Geçmiş olsun cnm
Şükür simdi daha iyiymişin
Günaydın ablacim
eskişehirde 9 senedir oturuyorduk 10 sene olunca zaten yolluyorlar kendi istediği yer olsun dedi eğer konya yada kayseri yazmıştı bunlardan biri olmazsa emekli olacam diyordu :)))Niye tayin istediki keşke kalsaydiniz orda
hakkına hayırlısı gülüm , memur olunca neresi çıkarsa mecbur gidiyoruz inşallah iyi bir yer olur , sizin tercih şansınız var mıTuttu abla bize de bu sene tayin gözüküyor o yüzden çok üzülüyoruz
tünelden çıktın mı ses geliyor muuuuCok şükür cnm bi olumsuzluk yok
Kilo disinda iyiyim :) cocuklarda iyi sagolasin
gülüm senin ateşin mi çıkmıştı ne oldu soğuk algınlığı gibi bir şey mi , şimdi nasılsın iyi misin kuzumGünaydın ablacim
eşin polis mi canım?hakkına hayırlısı gülüm , memur olunca neresi çıkarsa mecbur gidiyoruz inşallah iyi bir yer olur , sizin tercih şansınız var mı
Dun asi oldum abla aksama kadar birsyeim yoktu sonra atesim ciktigülüm senin ateşin mi çıkmıştı ne oldu soğuk algınlığı gibi bir şey mi , şimdi nasılsın iyi misin kuzum