Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim canim kusura bakma cok hoşbuldum nasilsinOklar dedeyi gosterse de bencede yekta gibi geliyor :))
Mahkumda cok güzel cnm tavsiye ederim, hikaye de guzel oyunculuklar da harika
Dün hosgeldin dedim ama görmedin heralde zeynepcim :)
Tekrar hosgeldin
Persembe gunune denk geliyor ama tekrarini izlerim olmazsa abla o gun camdaki kiza bakıyorum:)Oklar dedeyi gosterse de bencede yekta gibi geliyor :))
Mahkumda cok güzel cnm tavsiye ederim, hikaye de guzel oyunculuklar da harika
Dün hosgeldin dedim ama görmedin heralde zeynepcim :)
Tekrar hosgeldin
Guzel eksi tebrik ederim canim
Evet canim 3 doz Sinovac oldum. Bakalim 4 te geliyorSagol canim Sinovac mi olmustun ilk dozlari
Est. Tatlim bazen atliyabiliyoruz mesajlariGörmedim canim kusura bakma cok hoşbuldum nasilsin
aboowww cuma baslayabilirsin mesajıni beklerken ben şok ama ben bu sabah tartılmadım kaptanım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Sagol canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Ben su olunca sulari cekiyorum galiba
Tamam canim bugunden itibaren menu ve sporlarini bekliyorum
Sagol canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Günaydın abla
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Günaydin canim afiyet olsun
Eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydin ablacim eksin cok guzel tebrik ederim
Afiyet olsun canim
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Gecmis olsun ablacim
Sagol ablacim
Sagol canim ilk iki dozda daha iyiydim de ucuncu doz etkiledi
Sagol abla bende de birsey yoktu aksam basladi burdan cikinca
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Sagol ablacim
Hayirli sabahlar canim
Dogru hatirlamissin 100 gram eksisin tebrik ederim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydin canim cumaya halledersin
Sagol canim
Günaydın canim cuma verdigini 3 gunde almissin dikkat edersen cumaya eksilerle gelirsin
Sorun yok canim cuma tartilirsinaboowww cuma baslayabilirsin mesajıni beklerken ben şok ama ben bu sabah tartılmadım kaptanım
cok geçmiş olsunSaüol hocam benşmde yarın hastanede randevum var,BT çekilmişti ciğerde nodülden şüphelenmişti çıkmış zaten nodül var .
Bakalım dr ne diyecek.
O manyaklık bendede var nedense ruhum asi benim,burcum terazi ne kadar tezat demi
Selam canim ekside olman guzelSelam kizlar
Sabah tartildim
Cuma 84.0
Bu sabah 83.8
Resim cekmeye firsat olmadi.
kuzim sen kac kilodasın su anBen tartıldım bakalım cumaya ne kadar gidecek
iyi olduguna sevindim abla .. yeni evli evladın nasil hersey yolunda insa ben bilmiyorum daha tartilmadim ama kilo aldigima eminimCok şükür cnm bi olumsuzluk yok
Kilo disinda iyiyim :) cocuklarda iyi sagolasin
Sen fazla almamişindir insallah
Sağol cnm bende iyiyim pazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))
Bizede bi ara cocuklar ugradi sonra kisa bi yan tarafta oturan gorumceme, kv gile ugradik
Geçmiş olsun elhancim
Neyseki kırık yokmus insallah kisa sürede düzelir
Geçmiş olsun cnm
Şükür simdi daha iyiymişin
Canim bu sayfaya geldigimde 80 e düşmüştüm kovit oldum sonra toparlayamadim kendimi. almaya basladim bu rakamlar benim icin cok fazla boyum 157 rahatsizlik hissediyorum özgüvenim gidiyor kendimi begenmiyorum 20 kilo verdim daha once yine verebilecegime inaniyorum amin cok aminEst. Tatlim bazen atliyabiliyoruz mesajlari
Şükür cnm iyiyim bende bi süredir pek yoktum :))
Sen fazla almamişin heralde
If ye baslamişin, hayirli olsun
en son buradaki kilonla şimdi ki kilon arasın da ne kadar fark var br kaç kiloysa elinin kiri bee gülümİyiyim canim çok şükür yine zayiflama maratonuna girdim geldim baya boşlamistim
Kaptan işi biliyor aninda başlatıyor bende dun geldim bu hafta free takilalim haftaya takimlara gireriz inşallahaboowww cuma baslayabilirsin mesajıni beklerken ben şok ama ben bu sabah tartılmadım kaptanım
oyyyy wallahi hemen dedi ya . napiyon nasılsın zeynep hersey yolunda mıKaptan işi biliyor aninda başlatıyor bende dun geldim bu hafta free takilalim haftaya takimlara gireriz inşallah
hemşerim de gelmişşşşş hoş geldin gülümiyi olduguna sevindim abla .. yeni evli evladın nasil hersey yolunda insa ben bilmiyorum daha tartilmadim ama kilo aldigima eminim