- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
Oluuuum ben fıstıklı baklavanın tadını almışım un helvasina bakar mıyımBulup getireyim istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluuuum ben fıstıklı baklavanın tadını almışım un helvasina bakar mıyımBulup getireyim istersen
Wayyyyy ağzının tadını da biliyor hınzırOluuuum ben fıstıklı baklavanın tadını almışım un helvasina bakar mıyım
Çok geçmiş olsun.kac yaşında? Bol bol kelle paca çorbası içsin çok iyi geliyor.Ben size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Un helvası nedir ya hadi irmik guzel. Un helvasi sevmiyorum. Zaten güzel şeyler hatırlatmıyor.Oluuuum ben fıstıklı baklavanın tadını almışım un helvasina bakar mıyım
İçimde yanar bir közHavalara bak sanki ejderhası var
40 k adım rekorumu
Neden canim ? Ben hiç un helvası yemedimUn helvası nedir ya hadi irmik guzel. Un helvasi sevmiyorum. Zaten güzel şeyler hatırlatmıyor.
İşte ben de onu diyorum kulübe gelmeyen kahve tatlılar içinde dereceye giremediUn helvaai nedir ya hadi irmik guzel. un helvasi sevmiyorum. Zaten güzel şeyler hatırlatmıyor.
Cenazelerde yapılıyor genelde.Neden canim ? Ben hiç un helvası yemedim
Biri ölünce sevabına arkasından un helvası kavrulur ya ..Neden canim ? Ben hiç un helvası yemedim
Bizim burada o adet kalktı galiba hiç denk gelmiyorum pide yapılıyorCenazelerde yapılıyor genelde.
Bizim burada yok o adet kuzuBiri ölünce sevabına arkasından un helvası kavrulur ya ..
Hay allahım yaaaİçimde yanar bir köz
Ciğerlerim oldu göz göz
Cuma günü hani sana verdim ya söz
Pastel bacı yatmak haram hana
İyiyiz tatlım sen?Hayırlı günler herkese nasılsınız hanımlar
Teşekkür ederimŞifa olsun
Hadi gözünüz aydın canim
Evet abla ya bu aralar baya sık ağrıyor beynim bir tuhaf dün banyo yapıp çıktım dışarı akşam yemegide gece kalinca açlık fazla iyi gelmedi sanırım. Daha anca yataktan kalktım bugün
Sanmam canım dün duş alıp çıktım akşam ile sabah yemeği arası biraz fazlada olunca tetikledi
Yorgan altına girdim hemen
Evet canım geçenlerde yürümüş tüm idda üzerine yurunuyormus
Teşekkür ederim, 13 yaşında. Evet az içiyo ama olsun artık.Çok geçmiş olsun.kac yaşında? Bol bol kelle paca çorbası içsin çok iyi geliyor.
Bol bol içsin. Şifa olsun.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, 13 yaşında. Evet az içiyo ama olsun artık.