- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Evet canım geçenlerde yürümüş tüm idda üzerine yurunuyormusHavalara bak sanki ejderhası var
40 k adım rekorumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım geçenlerde yürümüş tüm idda üzerine yurunuyormusHavalara bak sanki ejderhası var
40 k adım rekorumu
oooBende bilmiyorum canım ama sanırım kasa dönüşüyor bende kol kası bacak kası yaptım bildiğim haftalardır surda ekmeğin tadını unuttum çikolatanın salata yemekten yeşillik oldu her yerim.. herşeye aşeriyorum ,bir hafta ara verip hepsini gommem lazım bir hafta
canıım 2 canlısın sen aç kalmaŞifa olsun
Hadi gözünüz aydın canim
Evet abla ya bu aralar baya sık ağrıyor beynim bir tuhaf dün banyo yapıp çıktım dışarı akşam yemegide gece kalinca açlık fazla iyi gelmedi sanırım. Daha anca yataktan kalktım bugün
Sanmam canım dün duş alıp çıktım akşam ile sabah yemeği arası biraz fazlada olunca tetikledi
Yorgan altına girdim hemen
canım çok ilerleyemedik zaten sitede bakım varmış5890 . Sayfada kaldım evi toparlayayim azıcık okumaya devam ederim
Allah'ın sevgili kuluymusum site bakıma girmiş yoksa geçmişte kala kalırdım misafirlikte olunca öyle oldu canımooo
tamam sonra tartı oynar bence yani tekrar diyete dönünce o başlangıçtan eksi görebilirsin canım
canıım 2 canlısın sen aç kalma
canım çok ilerleyemedik zaten sitede bakım varmış
Ye diyorsun yani zaten vücut alışıyormus iki üç hafta hunharca bir gün yeyin diyorlarooo
tamam sonra tartı oynar bence yani tekrar diyete dönünce o başlangıçtan eksi görebilirsin canım
aynen alışmıştır canım bir öğün bile yiyip devam etsen eksi görebilirsin ama bayağı stres oldun sen kaptanlıkla ilgili ,tabi sorumluluk oluncaYe diyorsun yani zaten vücut alışıyormus iki üç hafta hunharca bir gün yeyin diyorlar
oyy canım hoşgeldin naberHayırlı günler herkese nasılsınız hanımlar
Bende iyiyim sağol canım yoğun bi hafta geçirdim her anlamda manevi olarak çok yoğun geçti..oyy canım hoşgeldin naber
iyiyiz cnm evde pazar geçirmece kar manzarası eşliğinde orada da yağıyor mu?
Ben o kadar adım atsam ertesi gün full yatak istirahati yaparım herhalde ayaklarımın altına da iki yastık koyaraki p e k um sen niye bu kadar şaşırdın
Hayirli gunler canimHayırlı günler herkese nasılsınız hanımlar
Tamam canim yarindan itibaren Duzenli bildirim yaparsinBende iyiyim sağol canım yoğun bi hafta geçirdim her anlamda manevi olarak çok yoğun geçti..
Dün tüm gün alışveriş koşuşturmasıyla geçti kendime yeni feraceler aldım ilk kez giyineceğim için onun heyecanı telaşı stresi vardı karmakarışık duygular içindeydim
Zipzip- buaralar pek ilgilenemedim sizinle canım ara ara bi baktım çıktım ama geçmiş okuyacak vakit bulamadım..
yarın tartıyla İnşallah kaldığım yerden devam etmek istiyorum.. Cuma Cumartesi menüler çok dengesiz oldu o yüzden menü yazmak bile içimden gelmedi..
yarından itibaren İnşallah düzenli eski sisteme geçeceğim..
Ye diyorsun yani zaten vücut alışıyormus iki üç hafta hunharca bir gün yeyin diyorlarooo
1 yıldır dönem dönem adim yarisi yaptik en fazla 21.000 adim atabildimBen o kadar adım atsam ertesi gün full yatak istirahati yaparım herhalde ayaklarımın altına da iki yastık koyarak
Yine çok güzel ben daha 8000 in üzerine cikamadim.1 yıldır dönem dönem adim yarisi yaptik en fazla 21.000 adim atabildim
Cuma jübile yapacağım zati karar verdim gelsin dolmalar gitsin baklavalaraynen alışmıştır canım bir öğün bile yiyip devam etsen eksi görebilirsin ama bayağı stres oldun sen kaptanlıkla ilgili ,tabi sorumluluk olunca
istersen cuma?
Çok rahat yürüdüm nurum dahada giderdi 50 60 sürekli yürüyünce vücut zorlanmıyorBen o kadar adım atsam ertesi gün full yatak istirahati yaparım herhalde ayaklarımın altına da iki yastık koyarak
Sen çıkıyorsundur kuzu farkında değilsin zaman tumadigin için iki çocukla emin ol benden com koşturuyorsun evin içindeYine çok güzel ben daha 8000 in üzerine cikamadim.
Adim attikca alışıyor insan eskiden 10 bin gorunce bacaklarim agrirdi simdi 15 binden sonra basliyor :)Yine çok güzel ben daha 8000 in üzerine cikamadim.