- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Sagol canim insallahŞifa olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim insallahŞifa olsun canım.
Gevrek gevrek gülmüş. Allah hep güldürsün.
Savaşçı ne haber?Elinde su ile beklese de bu sene yaptiklari ile eşim çok değişken olduğunu gosterdi. Ben ne aile ne arkadaş ne eş kimseye guvenmiyorum artik. Bir kendime bir Allaha guveniyorum. Sadece ara da bir canciger bir arkadasim olsaydi diyorum ama yok. Evet hep onlardan kaynakli degil sorun. İnsanlar neşeli komik insanlari severler. Sanal alemde bile herkes benim negatifligimden şikayet eder. Bende boyleyim elimde olsaydi değişmek hemen degisirdim. Gençliğime göre yine torpuledim ama tamamen bitmiyor
Bu ne azim böyle. Maşallah.Aijoo kaptancım portakal+yağ yakıcı kahvemle ilk öğünü yaptım biraz sonra 1 dilim ekmekli kahvaltı yapıcam
Daha dur Bismillah cnmHer şey üst üste geliyor yıldım
Hepimizi tatlımGevrek gevrek gülmüş. Allah hep güldürsün.
Sifa olsun kaptan ben yakinda 4. ye dönuyorum3 ayda 1 hatırlatma dozu olacağız sanirim daha cok asi oluruz
Üst üste gelen şeyleri yavaşça indir üzerine çik zıplamaya başlaHer şey üst üste geliyor yıldım
Insallah duzelir hersey canim
Ne oldu bebeğim? Düzelir herşey inşallah.
sağol kaptancım
sağol kaptancım canım çekmişti de bugün daha sağlıklı olacak
hayırdır bitanem
Daha dur Bismillah cnm
Ust üste gelen ne
Koca derdi yok, cocuk derdi yok
Bugunlerinin kiymetini bil :))
Ailevi sıkıntılarÜst üste gelen şeyleri yavaşça indir üzerine çik zıplamaya başla
Ohhh hadi kalk bi çay yap...boş ver düşünme bitanem
Sagol canim Sinovac mi olmustun ilk dozlariSifa olsun kaptan ben yakinda 4. ye dönuyorum
Duzelir insallah canimAilevi sıkıntılar
Üstüne bilgisayarımda sıkıntı çıktı bide onunla ugrasicam simdi
İnşallah kaptanimDuzelir insallah canim
Selam canimSelamlarrr iyi odayı süpürdüm sildim. Bebeğimi yıkadım. Şimdi onu uyutup kendim yikanacagim yoksa bir daha fırsat bulamam
Mutlu pazarlar canim
Afiyet olsun canimYeni diyet tabağımla selamlarr geçen gün aldık daha az yemek için bi de instada görüyordum
Aijoo kaptancım
noldu kuzum yaaHer şey üst üste geliyor yıldım
Allah huzur ferahlik versin cnmAilevi sıkıntılar
Üstüne bilgisayarımda sıkıntı çıktı bide onunla ugrasicam simdi