- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Sen gitme sakın
Hoşgeldin.Ben geldimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gitme sakın
Hoşgeldin.Ben geldimmmmm
Yoğurtlu çok sevmiyorum yaayoksa benim listemde de yoğurt veya süt diyor aslında. Hadi yine iyisinben olmasam zayıflıyamayacaktıııın kız bu adım kaç olacaaadı, ben mutfağa bi girdim kendimi paça üterken buldum Şimdi bi küçük kase yoğurt aldım da dinleniyom azcıkÇok teşekkür ederim canım. Tarif farklı mı acaba dedim. Evet birinci tarif bayağı kalorili . Sağlam bir kahvaltı öğünü.
Canım yulafla yoğurt meyve de çok güzel oluyor pişirmeden hazirliyorsun. Genelde okulda öğle yemegim olurdu bir zamanlar. Artık gene olacak...pide, köfte, lahmacun yemek yok bundan sonra...Seni mağlup etmek istiyorsam yemicim
8 bin adim :)Yoğurtlu çok sevmiyorum yaayoksa benim listemde de yoğurt veya süt diyor aslında. Hadi yine iyisinben olmasam zayıflıyamayacaktıııın kız bu adım kaç olacaaadı, ben mutfağa bi girdim kendimi paça üterken buldum Şimdi bi küçük kase yoğurt aldım da dinleniyom azcık
8.000 :))Yoğurtlu çok sevmiyorum yaayoksa benim listemde de yoğurt veya süt diyor aslında. Hadi yine iyisinben olmasam zayıflıyamayacaktıııın kız bu adım kaç olacaaadı, ben mutfağa bi girdim kendimi paça üterken buldum Şimdi bi küçük kase yoğurt aldım da dinleniyom azcık
Cayimi aldim geldim abla son 1000 adim kaldi onuda tamamlarim :))Ey cemaati Elifün
İyi akşamlar sessiz piremsesler nerdesiniz gı
8.000 :))
Teşekkürler sevgili kaptanlarım8 bin adim :)
Kac adimdasin :)Teşekkürler sevgili kaptanlarım
Ohhh afiyet olsun. Aynen ya karışık duygular içindeyim sen geldin içime bir heyecan doldu bunu düşününce gevsiyorum sonra hops noluyor rakibin o senin diyorum paça ütmek mi yok artık yarına paça çorbası var desene cildi çok güzelleştiriyormuş biliyor musun diğer faydalarını zaten söylemeye gerek yok.Yoğurtlu çok sevmiyorum yaayoksa benim listemde de yoğurt veya süt diyor aslında. Hadi yine iyisinben olmasam zayıflıyamayacaktıııın kız bu adım kaç olacaaadı, ben mutfağa bi girdim kendimi paça üterken buldum Şimdi bi küçük kase yoğurt aldım da dinleniyom azcık
6.900Kac adimdasin :)
Aaa cok gecmis olsun abla nasil olduBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun ya Allah şifa versinBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum
Bisey kalmamis tamamlarsin
Yaa faydalıdır da uğraşması zor tabiOhhh afiyet olsun. Aynen ya karışık duygular içindeyim sen geldin içime bir heyecan doldu bunu düşününce gevsiyorum sonra hops noluyor rakibin o senin diyorum paça ütmek mi yok artık yarına paça çorbası var desene cildi çok güzelleştiriyormuş biliyor musun diğer faydalarını zaten söylemeye gerek yok.
Hoş geldin bitanem.. Afiyet olsun adımlarına saglik....Soğuktan iyice büzüştü bizim kızlar.Cayimi aldim geldim abla son 1000 adim kaldi onuda tamamlarim :))
Hosbuldum ablacimHoş geldin bitanem.. Afiyet olsun adımlarına saglik....Soğuktan iyice büzüştü bizim kızlar.
Anladim canim kolay gelsinYaşlı bi kadina arada refakat ediyorum cnm
Gezdiriyorum, oyun oynuyoruz vs. :))
Sağol cnm bende fena degilim
Tünele girdim sesin gelmiyor fulyaaaaa
8000 adımı unut gitsinYoğurtlu çok sevmiyorum yaayoksa benim listemde de yoğurt veya süt diyor aslında. Hadi yine iyisinben olmasam zayıflıyamayacaktıııın kız bu adım kaç olacaaadı, ben mutfağa bi girdim kendimi paça üterken buldum Şimdi bi küçük kase yoğurt aldım da dinleniyom azcık
Niye yagamiyor acaba...mikroplar çoğalacak. İyi bak kendine canım çok dışarı çıkma...Hosbuldum ablacim
Cok soguk ama abla kar bir turlu yagamadi burda başlıyor ama devam etmiyor
Çocuk bana çekmemiş çok zayıf, okulda bunu kaleye koymuşlar. İri bir çocuk da şut çekmişbilekten kırılmış. Zaten bilekler 2 parmak. Bu hafta 3. haftadayız, 4 hafta alçıda kalcak. Teşekkür ederim canım.Aaa cok gecmis olsun abla nasil oldu
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun ya Allah şifa versin
İnşallahBisey kalmamis tamamlarsin