- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Hangi sehirdesin canim? Ben de bugun 3-4 fincan meyve cayi ictim. Isittii icimi.yeşil çay içiyorum şimdi üşüdüm yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi sehirdesin canim? Ben de bugun 3-4 fincan meyve cayi ictim. Isittii icimi.yeşil çay içiyorum şimdi üşüdüm yaa
bugün wc yoktu çok sıkıntı valla nasıl olacak bilmiyorum. kilo vermeyi de çok etkiliyor.Haftada bir yersen sorun olmaz canim. Nasil peki wcye faydasi oldu mu?
izmir canım. evet sıcak içecek iç ısıtıyor.Hangi sehirdesin canim? Ben de bugun 3-4 fincan meyve cayi ictim. Isittii icimi.
Az mi su iciyorsun acaba? Suyu arttirsanve cayi kahveyi de.bugün wc yoktu çok sıkıntı valla nasıl olacak bilmiyorum. kilo vermeyi de çok etkiliyor.
afiyet olsunBugunku menum
08;00- yagda 1 yumurta, 1 sosis, 1 dilim ekmek.
Ara; 2 kare bitter.az Sutlu kahve
Ara: 1 dilim kek, 2 avuc cekirdek
17:30- 4 yk pilav, 7-8 yk kadar tavuk eti.
Su:2 lt
Spor: 30 dk yuruyus
Bugundisardaydim aksam donunce de esim ne yaptiysa yedim. Salata yapmamus. Yarina bol sebze elliycem
suyu aşırı içmiyorum. normal. gün içinde yeteri kadar çay kahve içiyorum. hepsi birlikte sıvı ihtiyacımı karşılıyorum.Az mi su iciyorsun acaba? Suyu arttirsanve cayi kahveyi de.
Bu güne özelde hiç sıkıntı değil canım afiyet olsun bir aydır kocisten kestane istiyorum hep unutuyordu bugün aklına gelmiş inadına yapar gibi .bakistim durdum kestanelerle bugünbenim cuma menüleri serbest oluyor genelde kaç gündür kahvaltı yoktu bugün simitle kahvaltı ekledim. wc ye katkısı olsun diye. bundan sonra yine normal menülerime devam
Sagol canimafiyet olsun
Afiyet olsun canim
Teşekkürler kızlar ❤Afiyet olsun canim
Normalde zeytin 3-4 tane yerim. Ama iki gündür 10 ar tane yiyorum yeni aldığım zeytini çok beğendim abarttım biraz poğaça da ev yapımı buzlukta son kalanları çıkardım cuma diye yedim. Bunlar inşallah yağ olarak dönmez banaAfiyet olsun
Canım kahvaltında bir poğaça ile birlikte 10 zeytin baya yağ olmuş. Afiyet olsun
ben de önceki gün aldım. ama az yiyeceğim. ekmek yerineBu güne özelde hiç sıkıntı değil canım afiyet olsun bir aydır kocisten kestane istiyorum hep unutuyordu bugün aklına gelmiş inadına yapar gibi .bakistim durdum kestanelerle bugün
Anladim canim. Pribiyotik denedin mi hic? Eczaneden recetesiz alio gunde 1 tane pribiyotik kapsul veya sivisibda icebilirsib. Superbagirsak calistiriyor.suyu aşırı içmiyorum. normal. gün içinde yeteri kadar çay kahve içiyorum. hepsi birlikte sıvı ihtiyacımı karşılıyorum.
benim çocukluktan beri var bu sorun.
iyi geceler kaptancımIyi geceler kizlar
canım afiyet olsun,eşinin de eline sağlıkBugunku menum
08;00- yagda 1 yumurta, 1 sosis, 1 dilim ekmek.
Ara; 2 kare bitter.az Sutlu kahve
Ara: 1 dilim kek, 2 avuc cekirdek
17:30- 4 yk pilav, 7-8 yk kadar tavuk eti.
Su:2 lt
Spor: 30 dk yuruyus
Bugundisardaydim aksam donunce de esim ne yaptiysa yedim. Salata yapmamus. Yarina bol sebze elliycem
e canım o zaman kestane şekeri yap hepsini ye vallaBu güne özelde hiç sıkıntı değil canım afiyet olsun bir aydır kocisten kestane istiyorum hep unutuyordu bugün aklına gelmiş inadına yapar gibi .bakistim durdum kestanelerle bugün
saol canım. düzenli gel artık buraya. sen de katıl bize. kaç kilosun?60kiloyum mavi takimi ve seni galibiyet için tebrik ederim cnm eksinde cok güzeldi
gerçi isteyerek aldım ama yemek de içimden gelmiyor.
Tadı tuzu yok kiOnu icmedim hic afiyet olsun abla
Sagol canim. Oglenki atistirmalik kotu oldu ama insallah yarina dahaiyi bir menuyle gelcemiyi geceler kaptancım
canım afiyet olsun,eşinin de eline sağlık
e canım o zaman kestane şekeri yap hepsini ye valla
Ben de zeytin çok seviyorum yumurtayı haşlama harici yapınca zeytini çıkarttırıyo diyetisyen. Sırf o yüzden yumurtayı genelde haşlama yiyorum zeytinim gitmesin diye, o da 5 tane zatenTeşekkürler kızlar ❤
Normalde zeytin 3-4 tane yerim. Ama iki gündür 10 ar tane yiyorum yeni aldığım zeytini çok beğendim abarttım biraz poğaça da ev yapımı buzlukta son kalanları çıkardım cuma diye yedim. Bunlar inşallah yağ olarak dönmez bana