- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Bu cevabı vereceğini biliyordumAfiyet şifa olsun bitanem çok ihtiyacın olacak bu içeceklere
Ben ulu orta yazdım valla...asla arkadan konuşmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cevabı vereceğini biliyordumAfiyet şifa olsun bitanem çok ihtiyacın olacak bu içeceklere
Ben ulu orta yazdım valla...asla arkadan konuşmam
Onu icmedim hic afiyet olsun ablaKiraz saplı yeşilçay güzelmiş ilk defa içiyorum
Onu icmedim hic afiyet olsun abla
Teşekkür ederim adim yarısı cumartesi itibariyle var değil miAfiyet olsun canim
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Evet canim yarin basliyorTeşekkür ederim adim yarısı cumartesi itibariyle var değil mi
benim cuma menüleri serbest oluyor genelde kaç gündür kahvaltı yoktu bugün simitle kahvaltı ekledim. wc ye katkısı olsun diye. bundan sonra yine normal menülerime devamAfiyet olsun canım ..cuma diyemi tatlı bu kadar fazla hem karbo hem şeker.
bu güne kadar hiç dikkat etmemişim menülere
kaç olduuuEvet doğru bildin
Biseyi 40 kere söylersen olur o hesap
gel biz de yapalım aypare ackermanhazır başlamışken minnacık da dikine karın kası yap kızzz ne güzel olurrrr
bak ben baş örtülüyüm yüzme de bilmem denize v.s. de öyle uzaktan uzaktan bakanlardanım ama madem bikini giyeceksin nette tv de görüyoruz ya pek hoşuma gidiyor hafif dikine karın kası olan hatunlar onların ki gibi sen de yap kası senin neyin eksik onlardan
hayırlı olsun başlangıcınAyy cok uzgunum. Sabah fotografi cektim. Yazdim da gindermemisim.
Baslangc kilom:75,15
yaaaaaa ama gitmeyecek gibiydin konuştuk yaaa neyse hoşçakal canımKıslar biraz kafa dinlemeye eve çocuklara odaklanmam lazım zaten diyet modundan çıktım maalesef bir gün geri dönmem umuduyla kendinize iyi bakın
artık erken kaçıyonIyi geceler kizlar
Yoruldum bugun canim az tv bakacagimartık erken kaçıyon
doğrudur canım. sen tüm gün buradasın haklısınYoruldum bugun canim az tv bakacagim
Yazarim tabik. Cok sagol canimO zaman senide Mavi takima veriyorum Kahve __Kokusu
Duzenli menu bildirimlerinide bekliyoruz
Duzenli menu içinde yuzde 1 avantajimiz var
Haftada bir yersen sorun olmaz canim. Nasil peki wcye faydasi oldu mu?benim cuma menüleri serbest oluyor genelde kaç gündür kahvaltı yoktu bugün simitle kahvaltı ekledim. wc ye katkısı olsun diye. bundan sonra yine normal menülerime devam
Sagol canim. Sabahtan cektim fotiyy ana paylasmamisimkaç olduuu
gel biz de yapalım aypare ackerman
hayırlı olsun başlangıcın
yaaaaaa ama gitmeyecek gibiydin konuştuk yaaa neyse hoşçakal canım