- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Herhalde 13 yaş filandı zannedersem,yok değil tam 50 yaşında menapoza girdim zaten öncesinde adetler azalmaya başlamıştı..Abla peki ilk kaç yaşında regl oldunuz, erken mi menapoza girdiniz normal miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde 13 yaş filandı zannedersem,yok değil tam 50 yaşında menapoza girdim zaten öncesinde adetler azalmaya başlamıştı..Abla peki ilk kaç yaşında regl oldunuz, erken mi menapoza girdiniz normal miydi
Amin cnm cumlemizinki insallahNe mutlu sizlerede allah bağışlasın.
Bende 57 yaş 1 kızım 1kız torun var 3,5yaşında
Anneminde 48 50 arası kesildi galiba. Kv daha da erken 47 yaşındaHerhalde 13 yaş filandı zannedersem,yok değil tam 50 yaşında menapoza girdim zaten öncesinde adetler azalmaya başlamıştı..
kız banane geline avantajından ben torunla oynayıp koşturmak için yaş gençken babanne olmak istiyorum gelinin evi düzeni işi beni ilgilendirmez toruna da sırf sevip oynayacak kadar bakarım ha bir de mamasını yemeğini yediririm severim öyle şeyleri ama alt değişmesi gün boyu bakması dersen bananeeee daaaaAllah gönlüne göre versin abla. Genç anane babanne olmasi gelinler için avantaj oluyor
Hesapladim şimdi 2005te aralik ayinda olmuştum. 11.5 yaşındayken olmuşumBen yaşıtlarıma göre cok erken büyüdüm. 5. Sinifta sutyen takmaya basladim. Regl oldugumda 12 yaşımı doldurmamiştim bile. Bende o yuzden yaşım 50lere gelmeden regl biter diye düşünüyorum..
Ben 12 yasinda olmustumBen yaşıtlarıma göre cok erken büyüdüm. 5. Sinifta sutyen takmaya basladim. Regl oldugumda 12 yaşımı doldurmamiştim bile. Bende o yuzden yaşım 50lere gelmeden regl biter diye düşünüyorum..
Zaten o yetiyorki abla. Benim demek istedigimde o. Kizim babannesini cok sever çünkü ilgilenir her turlu sadece yedirip icirmez oyun oynayir konusur. Annem oyle degildir mesela oynamaz cocuklarla. Halbuki kv ile arasinda 2 yaş varkız banane geline avantajından ben torunla oynayıp koşturmak için yaş gençken babanne olmak istiyorum gelinin evi düzeni işi beni ilgilendirmez toruna da sırf sevip oynayacak kadar bakarım ha bir de mamasını yemeğini yediririm severim öyle şeyleri ama alt değişmesi gün boyu bakması dersen bananeeee daaaa
Bende hala var ondan sol ayak dışarda hepYorgan atmalar fazlasıyla mevcut canım. Psikolojik etkisi az olsun da sıcak basmalarini idare ederim...ayağımın biri açıkta gece yatarken.
Kesinlikle öyle bilmediğimiz neler varmış meğerseEline sağlık kaptancım
Afiyet şifa olsun abla
Canım ben sarıya girmiştim şehir dışına ve güzel yemekli yere gideceğimiz için ama artık max dikkat
Afiyet şifa olsun
Aynen hepimiz bir şeyler vğreniyoruz
O belli olmaz bence tamamen kadının yapısıyla hayatıyla psikolojik durumuylada alakalı bence.Ben yaşıtlarıma göre cok erken büyüdüm. 5. Sinifta sutyen takmaya basladim. Regl oldugumda 12 yaşımı doldurmamiştim bile. Bende o yuzden yaşım 50lere gelmeden regl biter diye düşünüyorum..
İşte annemde ilk menapoz ne zaman başladı tam hatirlayamadim sanki 2017 idi 47 yaş oluyor. Hayırlısı artik. Bende zaten pco var..Ben 12 yasinda olmustum
48 gibi de kesildim
Kizlar anneye ceker derler cogunlukla
Kişiden kişiye degisebiliyor ama 45 den sonra basliyor
İnşallah bahtları güzel olsunAmin cnm cumlemizinki insallah
Artık daha erkene başladı bunlar,ne kadar sağlıklı değil tabi.Anneminde 48 50 arası kesildi galiba. Kv daha da erken 47 yaşında
Zaten seneler öyle hizli geciyorki yaşımı unutuyorum bilebenim kalbim yanılmaz hissediyorum her bir şeyi senin ki gibi
kız mefkuşumm 50 yaş ne, nerden uydurdun 49 sun sen hala 5 sene daha da 49 kalacaksın daaaa
Hay Allah razı olsun.Fazla biraktim ya
Oy gurban olduğuumm ne güzel motivasyon bu eline sağlıkTakımlara girmeden kendim günlük açıp deli gibi tek başıma menü yazdigimda oldu. Sirf ne yedigimi görmek, kendime disiplin olabilmek için. Burda ne guzel hazir kurulu bir motivasyon topigi kuruldu.
En yuksek kilom 115ti, diyete başlamam 111. 111den baz alirsam 45 kg vermiş biri olarak diyorumki çoğu kişinin yolu bu kadar uzun bile değil. Çoğunlukla herkesin biraz disiplinle burdaki motivasyonla da en fazla 6 7 ayda verebilecegi kilolar var. Neden yaza fit girmeyin? Ben 80 olduğum halde yazı çok güzel gecirdim bir onceki seneye göre. Tamam bazen bende cok kacirdim, bende saldim biraktim, yeniden başladim. Ama takimdayken bunu yapmadim.cunku diger arkadaslarida dusunmek gerekiyor bu bir yariş
Filiz kaptan is watching us everywhereFiliz ablanın msj bu gözü üstünüzde bu artılar olmamalıydı burada bir kisiye yüklendik aynı tepkiyi diğerleride almalıydı
Bu birazda karakter meselesi cnmZaten o yetiyorki abla. Benim demek istedigimde o. Kizim babannesini cok sever çünkü ilgilenir her turlu sadece yedirip icirmez oyun oynayir konusur. Annem oyle degildir mesela oynamaz cocuklarla. Halbuki kv ile arasinda 2 yaş var
Maalesef abla. Benimle de oynamadi zatenBu birazda karakter meselesi cnm
maşallah allah sağlıkla büyümesini nasip etsin ne tatlıdır şimdi dili de papuç olmuştur benim yeğenlerden biri de 4 yaşın da zilloşumm bal kaymakkk dilli düdüğümTorunu olduğunu hiç bilmiyordum.
Benimde 1 tane kızım var torunda kız 3,5 yaşında şimdi.
Bende 57 yaşındayım yaşlandım artık:))
Herşeyin hayırlısı olsun nene olmak çok keyifli cidden .