- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah tüm çocuklarımız torunlarımız sağlıklı huzurlu ve mutlu yaşasınlar.maşallah allah sağlıkla büyümesini nasip etsin ne tatlıdır şimdi dili de papuç olmuştur benim yeğenlerden biri de 4 yaşın da zilloşumm bal kaymakkk dilli düdüğüm
aşk olsun 57 yaşın da yaşlandım denir mi hiç 65 yaşın da da yaşlandım denmez , bence kadının hayatının tadını cesurca korkusuzca kimseye hesap vermeden , eleştirilmekten korkmadan özgürce yaşadığı zaman dilimi 60 yaşından sonra tam nirvanaya ulaşıyor
benim annem ilk torununu 34-35 yaşın da kucağına aldı, son torunu 2 yaşın da bir de yolda daha doğacak var annem torunlarını görünce resmen gençleşiyor büyüğü şunu sever onu pişireyim küçüğü şunu ister yapayım diye mutlu mutlu dolanıyor annemde ki torunlarıyla olduğu zaman ki gözünün ışıltısına hayranım ve ben hala gencim diyebiliyor çok şükür ki çok ağır şeyler yaşadı hayatında , hastalıklar da var biraz , annem yine de mutlu :))
Teşekkür ederim mervecimTebrik ederim kızlar 60kiloyum tebrik ederim
Mutlu haftalar ablacımMutlu haftalar kizlar
kilo vermek için emek veren arkadaslarimi kutluyorum
Yeni katilan arkadaşlar hepiniz hosgeldiniz
Geçmişi atliyarak okudum
Bazi arkadalar kafa iznine çıkmış
Onlara iyi tatiller :)) yakinda görüşmek dilegiyle
Kırmızı kaptanlık hayırlı olsun canımTeşekkürler
buyur cancağızım
cidden anneye mi çekiliyor ooyy desene 55-57 yaşlarına kadar pahalanan pedlere para vericemm aboowwwwBen 12 yasinda olmustum
48 gibi de kesildim
Kizlar anneye ceker derler cogunlukla
Kişiden kişiye degisebiliyor ama 45 den sonra basliyor
Eline sağlık kaptancım oy 12 olmuşuzzz
MasterFit Yarışması 14.Etap 1 @Aijoo 2 60kiloyum 3 @fesang 4 @Sonsuz umut 5 @masal_19 6 @masal3487 7 Hedef60kgolmak 8 @bluegreeneyes 9 @pastel34 10 @Kahve __Kokusu 11 @dolunaydagel 12 Elhan Sarı Takim 1 @aypare ackerman 2 @Korkuluanne 3 Zipzip- 4
aaaaa bazısının fıtratından gülüm demek ki sevgisizlik olarak düşünmez inşallah çocuklarZaten o yetiyorki abla. Benim demek istedigimde o. Kizim babannesini cok sever çünkü ilgilenir her turlu sadece yedirip icirmez oyun oynayir konusur. Annem oyle degildir mesela oynamaz cocuklarla. Halbuki kv ile arasinda 2 yaş var
Genelde öyle derler cnm, tam bilemiyorumcidden anneye mi çekiliyor ooyy desene 55-57 yaşlarına kadar pahalanan pedlere para vericemm aboowwww
mefkuşum yaaa seninle yazışmayı özlemişim benZaten seneler öyle hizli geciyorki yaşımı unutuyorum bile
Ruh yaşım onceden 35 di şimdi 38 oldu
yapma boş ver gülüm akşam çocuk uyusun tv yada netten aç güzel bir film dizi onun karşısın da yap ütünü sakin sakinÜtü yapsammi bebe uyanir mi poff
aminnnnnnAmin inşallah tüm çocuklarımız torunlarımız sağlıklı huzurlu ve mutlu yaşasınlar.
İşin şakası tabi öyle dediğime bakmayın yaşımı hiç göstermem zaten büyük avantaj oluyor bizim adımıza.
Tırun cidden farklı bişey hep derler ya o başka diye cidden öyle.
Eskiden herşey cok farkliydi cnmMaalesef abla. Benimle de oynamadi zaten
Abla sen nerden baktin daha burda zamlanmamiscidden anneye mi çekiliyor ooyy desene 55-57 yaşlarına kadar pahalanan pedlere para vericemm aboowwww
bizim genler hep derim ya değişik , 65 den önce kaz ayağı olan yok (az annem geçen seneden beri çökmüş) teyzelerim annemin halası v.s. hepsinin pasparlak cildi var (ben hariç,, sigaradan az soldum )Genelde öyle derler cnm, tam bilemiyorum
Annene de maşallah
İyi bebemSen nasılsın, öğretmenim?
sen daha çocuk yaşta 3 çocuk büyütmüşsün maşallah çocuklar ev koca nerde oynayacak vakit mi varmış mefkuşum , annem torunlarla oynuyor ama bana terlik fırlatıp dururdu allahtan ıskacıydıEskiden herşey cok farkliydi cnm
Kizlar daha evliligin ne oldugunu anlamadan anne oluyordu
Kadinlarin yükü cok daha fazlaydi
Şimdiki gibi internet de yoktu ki, kendilerini gelistirsin
Misal ben 19 yasinda 3 küçük cocukla, cocuk yetistirmekten bihaberdim
Erkekler desen onlar ayri dünya :)) Ne kadina yardim eder ne cocuklarla ilgilenir
Kadin bunalimlardan bunalim beğensin
Ben de kendi cocuklarimla oynamadim ama torunlarla oynuyorum :)
Ayri ayri hesap isi daha kolay canim rakamlar buyumeden hesapliyorumZaten kalabalik değiliz artik gerek yok bu kadar ugrasmana. Hatta bence adımlarıda haftalik baz almali, haftasonu hafta içi diye ugrasma
Eklemisler canim :)Adıma beni de ekle istersen kaptanım böyle fasulyeden olmak bana göre değil
Ben maviye geçmişim olsun diger kizlarda eminim ki guzel adimlar atacaktırEvet sanirim kalmadı
Zipzip- kaptanimi seçtim.
Listede yazmiyor ama @askrhpozitif te adima katilmak istedi
Sectik bitti
Hayirli olsun kaptanlarim bu basarilar diliyorum her ikinize deBana bir tane hazırla
Aynen cnm duygularimiz karsiliklimefkuşum yaaa seninle yazışmayı özlemişim ben
dönem dönem kaç yaşın da hissettiğimiz değişiyor, beden zamanla deforme olabilir ama ruh asla yaşlanmaz
Simdi cocuklarin poposuna bi vursan psikolojisi bozulacak diyoruz cnm eskiden cahillikde atış serbestttisen daha çocuk yaşta 3 çocuk büyütmüşsün maşallah çocuklar ev koca nerde oynayacak vakit mi varmış mefkuşum , annem torunlarla oynuyor ama bana terlik fırlatıp dururdu allahtan ıskacıydı