- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
aynen yaa çok şık ama HanimKelesimiGetir ablamız gerçekten özel demek ki bu site için,editörler için maşallah yaaBende istiyorum ama bize vermezler
biz de insta da alırız belki
Hanımlaaaaaaarr
canım selam :) adım için biraz geç olmuş ama bütün hafta diyetin çok iyiydi bence yine sonuç iyi olur canım :)Canım Pazartesi’den beri yoğun bi temizliğin içindeydim dünde misafir ağırladım..
Dün akşamda aklımda bazı kişiler vardı dedim hazır evi tam tur temizledim biraz da ikram hazırlığım vardı bugünde misafir aldım..
Acayip yoruldum adımlarımı sayamadım çünkü telefon saat hak getire çocuklarla misafirlerle uğraş derken 2 koca günüm gitti..
Çok şükür herşey içime sindi misafirlerim memnun ayrıldı..
Ama bi bok yedim akıllara zarar
Bugün aç kaldım epey akşam misafirlerden sonra oturdum sağlam yedim sonra takvime baktım neeee perşembe
Aha dedim poku yedin duygu
Şimdiden herkesten çok özür diliyorum bi kaç gün ihmal ettim burayı ama hemen yarın toparlanıyorum çok çok çok özür dilerim
canım aralar çok mu kısa oluyor,hangi saatler?Ya bi toplayamiyorum benim de gercekten en büyük sorunum bu ve hiç spor yapmıyorum su canlı dersler yüzünden
ayneeeninsallah bu sefer su pos bogazimi tutarsam kilolar dagidecek, sobrakendime wuuwuu cekerim