- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler canımİyi geceler kızlar
cnm sen öğretmen miydin sen mi uzaktan eğitim veriyorsun büyük kızın mı alıyor okul karantinada mı cnm ya da sen öğlenci öğrencilere mi eğitimveriyorsun çok soru oldu amaKüçük 3 yaş 3 aylık büyük 6 yaş 4 aylık canım benim ki bir babası 2 ablası ben 3 numeroyum onun için küçüğü şuan için kreşe yollayamam canım malum fiyatlar el yakıyor
Yok canım ben lise mezunu uniye hazirlanmaya hazırlanan bir ev hanımıyım okul değil de bizim öğretmenimiz covid geçiriyor önce ki hafta esi pozitif kendi negatifti çocuklarına esi baktığı icin 1 hafta rapor almıştı pazar günü onun testi de pozitife dönmüş 2 haftadır evdeyiz önümüzde ki haftayla 3 hafta olacak çok zormuş gercekten uzaktan egitimcnm sen öğretmen miydin sen mi uzaktan eğitim veriyorsun büyük kızın mı alıyor okul karantinada mı cnm ya da sen öğlenci öğrencilere mi eğitimveriyorsun çok soru oldu ama
ayy gerçekten zor canım Allah kolaylık versin o da ablasının yanında oturup resim filan mı yapsaYok canım ben lise mezunu uniye hazirlanmaya hazırlanan bir ev hanımıyım okul değil de bizim öğretmenimiz covid geçiriyor önce ki hafta esi pozitif kendi negatifti çocuklarına esi baktığı icin 1 hafta rapor almıştı pazar günü onun testi de pozitife dönmüş 2 haftadır evdeyiz önümüzde ki haftayla 3 hafta olacak çok zormuş gercekten uzaktan egitim
Bende sizlerle olmaktan herzaman mutlu oluyorum.Cordelia canım tekrardan hoşgeldin seni grupta görünce mutlu oluyorum
North River canım başın sağolsun Allah sizlere sabır versin
Hedef60kgolmak canım alıntı yapamadım ama destek mesajların için çok çok çok teşekkür ederim.
Evet bahseetmisti.Kuzeni vefat etmiş rahatsizmis
Dersi sabote etmese sıkıntı yokta işteayy gerçekten zor canım Allah kolaylık versin o da ablasının yanında oturup resim filan mı yapsa
Yavrucuk ya da dersten önce dışarı mı çıksanız ? Sonra da bak yöörum ablayın dersi var hoca kızmasın deyince de ağlar mı yineDersi sabote etmese sıkıntı yokta işte
Yaa makarna nasil 9 kalori ya? Acaba nohut unundan falan mi yapiliyor?Internette gordum gecen zero kalori noodle diye satiliyor. Koca bir tabak haslanmis makarnave toplamdasadece 9 kalori. Tadi da fena sayilmaz yani
Hosgeldin canimYahooooo
Burdayıım Sebastianınız burda
Canım ne özrü kusuru çok geçmiş olsun
Ay oyle de sayiyormus adinsayar. Benin kafam basmadiCnm şu zeytinyağlı kuru kayısıyı denedin mi? Sen paylaşmıştın burda tarif
Canım geçmiş olsun
Canım yerinde yap
58dedigime bakma canim sadece1 sabah 58.9 gordum ama yarin oyle olmayabilirAy senin wuuwuularırı da özlemişim
Sen de sağol canım
58 için tebrikler canım
Olsun akşam gönüllerini alırsın patlamış mısırla filmle vs
Aslında normal çizkekten daha hafif bi de sossuz yersen yarına ne dersin?
Sevindim cnm
Caylar hazir ama herkes uyuyoPaspasa silin ayakkabılarınızı. Ya da omzunuza alın.
Erken gelen cay suyu koysun lütfen. Thank you.