- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Çok doğru demiş halanSormq çok kötü korkuyorum. Gözlerim yandı. Hala iş yapıyorum. Halam gündüz yap el görsün. Gece yaparsan dötün görür derdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru demiş halanSormq çok kötü korkuyorum. Gözlerim yandı. Hala iş yapıyorum. Halam gündüz yap el görsün. Gece yaparsan dötün görür derdi.
Az önce ben de bir baş sağlığı dileği okudum. İnsallah çok yakını değildir. Allah rahmet eylesin.kızlar North River nın yakını mı vefat etti?
canım dikkat et takviyeni al bol limonlu ılık su da iç üşütme canım 2 kat da maske amanGrip olacağım sanırım burnum su gibi akıyor öğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Dün söylemiştim bugün de söylerim canım. Başım üstüne.
cnm yerel satıcılara baktın mı? en çok zarar eden onlar çünkü zamlı satamıyorlar,insta da filan bulabilirsinburada bir kuruyemişçi var. nette sitesi de var. aynı fiyattan veriyor. neyse ceviz, fındık falan alacaktım dün baktım. hadi 3-4 gün bekleyeyim kredi kartımın tarihi geçsin dedim. bugün yeni zamları görünce de aman boşver artmadan bugün hemen sipariş vereyim dedim.
neyse eve geldim siteye girdim. ceviz sabit de fındığın kilosu 20 TL artmış 1 günde o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. zaten badem fırladı. artık almayacağım. ama fındığı da öyle görünce ne bileyim sinirlerim oynadı. ne olacak böyle valla
tokyo ghoul izledin mi cnm? ben çok ağladımHedef60kgolmak
Böyle ağlatan, cok etkileyici anime onersene bana
Romantik,Dram duygusal, her türlü olur
death note cnm izlemediysenBana da gizem polisiye önerin. aypare ackerman
ben alamaz mıyımBeğenirsen oğlumu alabilirsin henüz boşta Dünürüm bohcayi attı kaçtı
hayali canım hayaliAvrupa turu icin 10 yıl yemeden icmeden çalışmam lazım
Bir bölüm izledim. Sonra nedense sıkıldım. Tekrar bakacağım.Enteresan gidiyordu. Teşekkürler.canım dikkat et takviyeni al bol limonlu ılık su da iç üşütme canım 2 kat da maske aman
cnm yerel satıcılara baktın mı? en çok zarar eden onlar çünkü zamlı satamıyorlar,insta da filan bulabilirsin
ya da tanıdık varsa,memleketinde vs
tokyo ghoul izledin mi cnm? ben çok ağladım
death note cnm izlemediysen
ben alamaz mıyım
hayali canım hayali
Kuzeni vefat etmiş rahatsizmisAz önce ben de bir baş sağlığı dileği okudum. İnsallah çok yakını değildir. Allah rahmet eylesin.
Aynen gerçekten 36 beden gibi duruyorsun canin cok begendim ve Imrendim insallah yaza ben de o kilolara inerimTeşekkür ederim bitanem
Çocukların vukuatini unuttum gitti
evet o yüzden sordum.Az önce ben de bir baş sağlığı dileği okudum. İnsallah çok yakını değildir. Allah rahmet eylesin.
Evett başka varmiicanım dikkat et takviyeni al bol limonlu ılık su da iç üşütme canım 2 kat da maske aman
cnm yerel satıcılara baktın mı? en çok zarar eden onlar çünkü zamlı satamıyorlar,insta da filan bulabilirsin
tokyo ghoul izledin mi cnm? ben çok ağladım
death note cnm izlemediysen
ben alamaz mıyım
hayali canım hayali
Canim ben de malum yeniyim tarti fotografini çekip resim ustune nick ve tarih mi yazacagiz .çok iyi canım,bi e pirinç noodle var o da şeffaf ben de ondan istiyorum
evet canım hepsini bu sayfaya yazıyoruz,yarın da tartı fotoğrafında tarih + nick olcak eski gruptaki gibi canım
sarı takım menü yazmak zorunda değil,adım yarışına katılıyor, yeşil takım yarışa girmiyor sadece menü yazıyor
kırmızı ve mavi takım da kiloyla yarışıyor adım sayıları da etkiliyor puanı canım
canım diyet grubu diye yazmaya çekindim ama benim de diyette kabızlık oluyor, şekerli bişey yiyince çalışıyor anca bi parça gofret bile olabilir,sen bu çayları bırak bence kuzum hem vücudu yorar hem alışmıştır artık
kaçırdım mı acaba,her şeyi okudum ama North River canım başınız sağolsun
oyy canım yaa kitabın varsa başla youtube da video varsa izle, kendini alıştır tekrardan ısın mesleğe KPSS ye mi girmen gerekiyor cnm
Daş gibi hatun daşşşş ben de rüyamda büyük bi ağaca kendimi bağlamıştım şu havada yapılan pilates gibi hareketler yapıyodum haha burcu hadi gidiyoruz in diyolardı
Yılbaşı çok uzaaaak hemen gel hemeeen
iyi çok az kalmış canım yarın girecek misin masterfit e?
Tartı üstüne kağıda nick ve tarih yazıp cekeceksinCanim ben de malum yeniyim tarti fotografini çekip resim ustune nick ve tarih mi yazacagiz .
Yada telefon resim ustune otomstik tarih atiyor ya öyle mi cekecegim
flex point flex point kızlarr dizleri kırma! indir kaldır indir kaldırBen mutfaktayim. 1 saate toparla görüşelim. Haydiu ilham geldi. Kaldır totoyuuuu.
Bak hala oturuyor.
canım kitap kulübüne devam ama di miZipzip- kaptanım ben yarın bildirim yapıp takımdan ayrılabilir miyim?
İş temposu soğuk hava felan derken yürüyüş yapmak zorlaşıyor, kimsenin de hakkına girmek istemiyorum. Siteye de fazla giremiyorum zaten.
ay benim de annem kesiyo :)Saclarim duz bizim kuaför yamuk kesiyordu zaten annem.keser
yaparız yaparız sarı takım dağıldı gibi oldu ama yeşil takımdan ekleyebiliriz belkiGirersiniz canim
Herkes gidiyor 2 takimi oluşturabilecek miyiz bilmiyorum
iyi geceler ccnmMerhaba kızlar herkese iyi geceler
hadi bebeğimmm güveniyorum sanaaa yapabildiğimiz kadar
Bilemiyorum ki canım yarın olsunda
asperox sarı güç! reklam müziği geldi aklıma hahaAllah razı olsun ikinizde de. Asperox benim gizli silahım.
inciri, cevizi normal fiyata hallettim. kayısıyı da burada sergi açan yöresel bir iki satıcı var. onlardan aldım. fiyatı piyasaya göre iyi sayılır. kuru erik evde var. geçen sene biz kurutmuştuk balkonda. fındığı da artık bugünkü zamma yakalanarak aldım. ama dışarıda çok çok yükseğe gördüm. o nedenle aldım artık. ama badem yok artık. valla o fiyata alamam. acayip pahalı olmuş. zaten ayıptır söylemesi dünya para verdim bunlara.
inanmıyorum halâ mı????Kizlar eve yeni geldim çocuğu doyurup yatırıp sonra geçmişi okuyacağım.
HALA TUVALETE ÇIKAMADIM İNANİLMAZ BİŞEY
Aaa bu daha kolaymis tesekkur ederim aciklama içinTartı üstüne kağıda nick ve tarih yazıp cekeceksin
Bir hafta oldu bugün en son geçen perşembe çıkmıştım valla trajikomik bir hadise. Ve en ufak bir kıpırtı yok yok yokinanmıyorum halâ mı????