Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2971327
Eki Görüntüle 2971328
S sulisim bugün sınıfa bir girdim öğretmen masası pert....
Çektim sandalyemi sıranın önüne...bu da günün hatırası
Elhan ablayı görmedik diyenlere
Güle güle bitanem.İyi dinlenmelerIyi geceler kizlar
Yarin bildirimleri en gec 13.00 a kadar yapmayi unutmayin
Etiket yapmiyorum bugun yarin gelenlerle devam ederiz
tı tı tı hiç mi vicdan yok yaa hayır kendin ekmek yersin ama çocuğuna nasıl kıyacaksın mamayı vermeyip büyük depremde bile bu kadar kötülük olmadı yaa çok üzücüTemel ihtiyaçlara yapılan zamla kıyaslandığında pek bi anlamı yok o kadar büyük bir kaos var ki ülkede
Kızıma mama vermek zorunda kaldım ve mamaya bile çok zor ulaşıyorum. Bir anda piyasada bebek maması kalmadı. İnternet siparişlerimde stok yok deyip iptal ettiler ertesi gün üzerine 100 lira daha koyup satışa çıkardılar.
Çok çok üzgünüm kızımı ileride ne bekliyor kestiremiyorum
kuru öksürükse ciğeri acımıyorsa iyiye gidiyordur inşallah canım yinede bi röntgen çektirse kontrol olurAbim cok şükür iyi öksürük var ama geçecek İnş
ye ye canım spagetti yerineSelam kizlar, bugun ilk defa su kalorisiznoddlelardan denedim. Fena degil tadi. Taa bir iki ay oncealmistim 1 kutu. Evdeduruyordu. Yiyeyim bari dedim bos yer kapliyor insallah kilo vermemde faydasi daolur
oh şükür canım çabucak normale dönsün inşallahCanım çok şükür bir problem yok iyilesiyor hergun biraz daha toparlıyor
iyi gecelerr kaptancımIyi geceler kizlar
Yarin bildirimleri en gec 13.00 a kadar yapmayi unutmayin
Etiket yapmiyorum bugun yarin gelenlerle devam ederiz
Öncesini çekmek benim aklıma geldi ama utandim burda paylaşmaya fayansla dolapların uyumsuzluğu bu görmezden gelin elim ermedi fayanslari degistirmeyeaskrhpozitif mutfaz tezgahı. Keşke öncesini de cekseydim.zipzip sayfayı güzel evim yapalım. Temizlik sayfası olsun.
Allah'tan kuaför geçmişim var abla kas bıyık kendim alıyorumKaş bıyık 90 TL diyorlar. Hadi bıyık maskeyle falan idare ederiz. Elinden gelmeyenler Kezban Kezban gezecek mecbur.
yok yok bu düzene alıştım artık.Aman kasma canim ama cokta yeme
mis gibi tertemiz eline sağlık canım.Öncesini çekmek benim aklıma geldi ama utandim burda paylaşmaya fayansla dolapların uyumsuzluğu bu görmezden gelin elim ermedi fayanslari degistirmeyeEki Görüntüle 2971333
kaş bıyık sorun değil de kesim sorun hadi boyayı evde yaparım derim ama saçlar röfleli. dip boya uygun olmalıAllah'tan kuaför geçmişim var abla kas bıyık kendim alıyorum
Adam daha çalışıyor kız daha yarım saat önce yedi akşam yemegini nazlanacagim günler ilerde şimdi rahat hareket ediyorumeşine söyle sen hamilesin çekirdeği de gitsin kendisi alsın
Çok düşünemedim canım kusuruma bakma bugünü de çarşamba zannettim akşam bişeyler yedikten sonra telefonu elime alınca jeton düştü.. hatta inanamadım Salı günü ilk misafiri aldım bugün Çarşamba işte dedim bende diyordum 2 gün dengesiz oldu yarın dikkat edeyim toparlarım diyordum Cuma’ya.. o kadar yoğun geçti ki buraya yazınca hafif kalıyor.. oğlanında pedagog işi çıktı hepsi üst üste geldi benim için.. keşke bu hafta yarışmaya katılmasaydım çok çok pişman oldum ya..Tamam canim sorun yok da yarin erkendrn yapacagim artik listeyi
Bebek mi varAdam daha çalışıyor kız daha yarım saat önce yedi akşam yemegini nazlanacagim günler ilerde şimdi rahat hareket ediyorum
canım afiyet olsun. tavşan etini nereden buldun? ve tadı nasıl ?Bugunku menum
08:00- 2 yumurtadan menemen, 1 dilimtt ekmek
12:00- 5 yk pilav, 8 yk tavsan eti. 1 kase salata. 1 portakal, 1 elma
15:00- 1 kase kalorisiz makarna
18:30- 1 kase peynirli salata, 3 kare bitter.
Su:2,5 lt
Spor: yok
rofle kalıcı mıkaş bıyık sorun değil de kesim sorun hadi boyayı evde yaparım derim ama saçlar röfleli. dip boya uygun olmalı
Abla ben 7 senedir kuaför yolu görmedimKaş bıyık 90 TL diyorlar. Hadi bıyık maskeyle falan idare ederiz. Elinden gelmeyenler Kezban Kezban gezecek mecbur.
çok iyi canım,bi e pirinç noodle var o da şeffaf ben de ondan istiyorumInternette gordum gecen zero kalori noodle diye satiliyor. Koca bir tabak haslanmis makarnave toplamdasadece 9 kalori. Tadi da fena sayilmaz yani
evet canım hepsini bu sayfaya yazıyoruz,yarın da tartı fotoğrafında tarih + nick olcak eski gruptaki gibi canımBu sayfaya yaziyoruz galiba hepsini. Aksam yazarim canim. Bugun simdilik spor yok ama 15dk da olsabirseyler yapmaya niyetliyum bakalim
canım diyet grubu diye yazmaya çekindim ama benim de diyette kabızlık oluyor, şekerli bişey yiyince çalışıyor anca bi parça gofret bile olabilir,sen bu çayları bırak bence kuzum hem vücudu yorar hem alışmıştır artıkTuvalet mevzusu
kaçırdım mı acaba,her şeyi okudum ama North River canım başınız sağolsunNorth River basiniz sagolsun canım
oyy canım yaa kitabın varsa başla youtube da video varsa izle, kendini alıştır tekrardan ısın mesleğe KPSS ye mi girmen gerekiyor cnmcalismadim ki okul biteli 8 yil oldu
Cogu bilgiyi unuttum bile
Daş gibi hatun daşşşş ben de rüyamda büyük bi ağaca kendimi bağlamıştım şu havada yapılan pilates gibi hareketler yapıyodum haha burcu hadi gidiyoruz in diyolardıEVet canım kas oldu bacaklarım bildiğin taş gibi biraz dinlendirmem lazım kol çalışıyorum
Harikasınız. Takip ediyorum bir süre yogunlugum var. Elimden geldigince bakıyorum.
Hosbuldum.
Ahh ben kilo aldım. Buradan uzaklaşmak hiç iyi değil.
Sen pes etmezsin bilirim.
Kız gitme o zaman gel gel yarın cuma
Yılbaşı çok uzaaaak hemen gel hemeeenYarın olmaz yapamam hayır. Yılbaşı sonrası geleceğim diyete başlatın beni. Şimdi bol bol yiyorum. Ama 7 den sonra yemiyorum.
iyi çok az kalmış canım yarın girecek misin masterfit e?1 2 kg daha versem iyi olacak
Teşekkür ederimmm
röfleyi yeni yaptırdım. o şimdilik sorun değil. 8-9 ayda bir yaptırıyorum. hatta 10 ay. o zamana Allah kerimrofle kalıcı mı