Allah razı olsun kaptanımız birtane bizim gibi domdom kurşunları Arada üzüyoruz onuSana bir şey olmasın Elifim kızmaz ki
Evet 3. YoldaymisBebek mi var
Tamam canım, hemen spor yapayım o zamanYarin tarti gunu abla
Fotografli , nik ve tarihli paylasiyoruz artik
Ağrı'sida das gibi sorma.çok iyi canım,bi e pirinç noodle var o da şeffafben de ondan istiyorum
evet canım hepsini bu sayfaya yazıyoruz,yarın da tartı fotoğrafında tarih + nick olcakeski gruptaki gibi canım
sarı takım menü yazmak zorunda değil,adım yarışına katılıyor, yeşil takım yarışa girmiyor sadece menü yazıyor
kırmızı ve mavi takım da kiloyla yarışıyor adım sayıları da etkiliyor puanı canım
canım diyet grubu diye yazmaya çekindim ama benim de diyette kabızlık oluyor, şekerli bişey yiyince çalışıyor ancabi parça gofret bile olabilir,sen bu çayları bırak bence kuzum hem vücudu yorar hem alışmıştır artık
kaçırdım mı acaba,her şeyi okudum amaNorth River canım başınız sağolsun
oyy canım yaa kitabın varsa başlayoutube da video varsa izle, kendini alıştır tekrardan ısın mesleğe KPSS ye mi girmen gerekiyor cnm
Daş gibi hatun daşşşşben de rüyamda büyük bi ağaca kendimi bağlamıştım şu havada yapılan pilates gibi hareketler yapıyodum haha burcu hadi gidiyoruz in diyolardı
Yılbaşı çok uzaaaakhemen gel hemeeen
iyi çok az kalmış canım yarın girecek misin masterfit e?
AAAAaa ben şoookkEvet 3. Yoldaymis
Bu gün ki fiyatını not et bir yere belki son roflen olurröfleyi yeni yaptırdım. o şimdilik sorun değil. 8-9 ayda bir yaptırıyorum. hatta 10 ay. o zamana Allah kerim
Sağol canım garip tuhafAAAAaa ben şoookk
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Nasılsın peki nasıl hissediyorsun
Eki Görüntüle 2971327
Eki Görüntüle 2971328
S sulisim bugün sınıfa bir girdim öğretmen masası pert....
Çektim sandalyemi sıranın önüne...bu da günün hatırası
Elhan ablayı görmedik diyenlere
yarın randevu için arayacağım zaten. bakalım fiyatlar ne? inanır mısın az önce onu düşündüm. eğer çok yüksek olursa röfleyi yenilemem. ama dip boya ve kesim uygun olsun yaaBu gün ki fiyatını not et bir yere belki son roflen olur
Kiz Bırak günümüze gel artik
tamam tamam herkesin kocası da yapsınAman buldunuz bı de tatlı yapcak
Adam olsun yeter yaparsın sen tatlı .
Varlardır yaşıyorlardır bi yerlerde di miiiben bulacam hem 185 olcak hem kalin kol geniş omuz hem de profiterol yapacak bana
ben de1 Paket çikolata yedim
Erkeğin saç sakal fon 100 TLyarın randevu için arayacağım zaten. bakalım fiyatlar ne? inanır mısın az önce onu düşündüm. eğer çok yüksek olursa röfleyi yenilemem. ama dip boya ve kesim uygun olsun yaa
Aleyküm slm
Teşekkür ederimAy sen de mi izliyosuuun çak
Hoşgeldin canım
İşşte buuu ikimiz de yarın giriyoruzz listeleri sallıyoruuuzzz
Canım kafandakileri boşaltmanın en iyi yolu yazmak herşeyi dök kağıdabu birinci adım
Allah rahmet eylesin canım
Şimdiden şifa olsun
İnşallah kuru öksürük sanirimtı tı tı hiç mi vicdan yok yaahayır kendin ekmek yersin ama çocuğuna nasıl kıyacaksın mamayı vermeyip büyük depremde bile bu kadar kötülük olmadı yaa çok üzücü
ek gıda alacak kadar oldu mu canım?
kuru öksürükse ciğeri acımıyorsa iyiye gidiyordur inşallah canımyinede bi röntgen çektirse kontrol olur
ye ye canım spagetti yerine
oh şükür canımçabucak normale dönsün inşallah
Girebilirim adam ediyor beniçok iyi canım,bi e pirinç noodle var o da şeffafben de ondan istiyorum
evet canım hepsini bu sayfaya yazıyoruz,yarın da tartı fotoğrafında tarih + nick olcakeski gruptaki gibi canım
sarı takım menü yazmak zorunda değil,adım yarışına katılıyor, yeşil takım yarışa girmiyor sadece menü yazıyor
kırmızı ve mavi takım da kiloyla yarışıyor adım sayıları da etkiliyor puanı canım
canım diyet grubu diye yazmaya çekindim ama benim de diyette kabızlık oluyor, şekerli bişey yiyince çalışıyor ancabi parça gofret bile olabilir,sen bu çayları bırak bence kuzum hem vücudu yorar hem alışmıştır artık
kaçırdım mı acaba,her şeyi okudum amaNorth River canım başınız sağolsun
oyy canım yaa kitabın varsa başlayoutube da video varsa izle, kendini alıştır tekrardan ısın mesleğe KPSS ye mi girmen gerekiyor cnm
Daş gibi hatun daşşşşben de rüyamda büyük bi ağaca kendimi bağlamıştım şu havada yapılan pilates gibi hareketler yapıyodum haha burcu hadi gidiyoruz in diyolardı
Yılbaşı çok uzaaaakhemen gel hemeeen
iyi çok az kalmış canım yarın girecek misin masterfit e?
Teşekkür ederim bitanemİnanmıyorum yaa...bunlardan herşey beklenir...
Bu arada çok zayıf duruyorsun ablam...
Benim eşim yapıyor. Az önce ne uğraşıyorsun temizlikle yardımcı kadını çağır dedi. Ama yine de öküz.aynen ben geçmiş olsun yazana kadar taburcu oluyo millet
tamam tamam herkesin kocası da yapsınahahah şimdi buna da kızan olur ne desem planlı kaçamak gününüzde yapsın e mi ahahaha :rofl
Varlardır yaşıyorlardır bi yerlerde di miii
ben de
Sormq çok kötü korkuyorum. Gözlerim yandı. Hala iş yapıyorum. Halam gündüz yap el görsün. Gece yaparsan dötün görür derdi.
Ayy çok güzel benzetme domdom kurşunlarıAllah razı olsun kaptanımız birtane bizim gibi domdom kurşunları Arada üzüyoruz onu
Neyse bu hafta çok iyi bi performans göstermem lazım yoksa beni kovacak burdan