- 16 Mart 2008
- 45.428
- 220.708
Kaş bıyık 90 TL diyorlar. Hadi bıyık maskeyle falan idare ederiz. Elinden gelmeyenler Kezban Kezban gezecek mecbur.Malesef canım erkek saç sakal 60 TL
olmuş düşün eşim söyledi şimdi ben şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaş bıyık 90 TL diyorlar. Hadi bıyık maskeyle falan idare ederiz. Elinden gelmeyenler Kezban Kezban gezecek mecbur.Malesef canım erkek saç sakal 60 TL
olmuş düşün eşim söyledi şimdi ben şok
olur tabi.Hmmm anladım canım
Çay demledim içine kabuk tarçın atayım olmazmı
Yarin tarti gunu ablaİyi akşamlar Bugün uyanamadım çocuklar okula gitmediNeyse ders çalıştık falan derken, matematik öğretmeni sınav yapcam diye mesaj attıHala ders çalışıyoruz. Birazdan sporumu yapıcam ve menümü yazıcam. Zipzip- yarın tartı günü dimi…
Eşim aradı öğlen 3. Doz randevusu almış, sen de al istersen dedi. Korkuyorum, 2. Dozda çok acayip oldum gece uyku ile uyanıklık arasında kalıp ölüyorum sandım. Ve 3 gün böyle çok kötü geçmişti
Hoşbulduk
Eyvah eyvah çok özür dilerim canımSaka yapiyorsun degil mi
Keske haber verseydin iki dakika tum gun adimlarin icin bekledim
insallah bu sefer su pos bogazimi tutarsam kilolar dagidecek, sobrakendime wuuwuu cekerimAy senin wuuwuularırı da özlemişim
Sen de sağol canım
58 için tebrikler canım
Olsun akşam gönüllerini alırsın patlamış mısırla filmle vs
Aslında normal çizkekten daha hafif bi de sossuz yersen yarına ne dersin?
Sevindim cnm
Bıyık derdim yok neyse kiKaş bıyık 90 TL diyorlar. Hadi bıyık maskeyle falan idare ederiz. Elinden gelmeyenler Kezban Kezban gezecek mecbur.
Yok canim. Evimdeyim, Polonyada. Ama yazin gelince bebise almistim.ay sen Türkiye de misiiinnnn geldin mi ailenin yanına tatlımm
107 sayfa kalmis
geliyorum az kaldıYarin akşama kadar biter belki
hım tamam :) gelecek diye bunaldın diye anladım da,sohbeti mi yoruyor canımBizimle oturmuyor canim da iste arada geliyor gidiyor
Hizmetlik birsey olmuyor en fazla kahve yapiyorum:))
canım hayırlı olsun şimdiden korusun seniAsi randevumu aldim pazar gününe
Yaa gun icinde dedem geliyor amcam geliyor, arada ikinci kez geliyorlar,hic bisey yapamiyorum insan bunalıyor bazengeliyorum az kaldı
hım tamam :) gelecek diye bunaldın diye anladım da,sohbeti mi yoruyor canım
canım hayırlı olsun şimdiden korusun seni
Tamam canim sorun yok da yarin erkendrn yapacagim artik listeyiZipzip- nasıl affettireceğim kendimi bilemedim mahcup hissediyorum
Kim kaptan oalcak herkes kaciyorZipzip- canım şimdiden yazayım. ben masterfite katılacağım. ama kaptan olmayayım artık
Sana bir şey olmasın Elifim kızmaz kiZipzip- nasıl affettireceğim kendimi bilemedim mahcup hissediyorum
Diyet yapamıyoruz temizlik yapalim.bariaskrhpozitif mutfaz tezgahı. Keşke öncesini de cekseydim.zipzip sayfayı güzel evim yapalım. Temizlik sayfası olsun.
valla kaptan olurum da hafta sonu çok kasamam artıkKim kaptan oalcak herkes kaciyor
Afiyet olsun canimBugunku menum
08:00- 2 yumurtadan menemen, 1 dilimtt ekmek
12:00- 5 yk pilav, 8 yk tavsan eti. 1 kase salata. 1 portakal, 1 elma
15:00- 1 kase kalorisiz makarna
18:30- 1 kase peynirli salata, 3 kare bitter.
Su:2,5 lt
Spor: yok
Aman kasma canim ama cokta yemevalla kaptan olurum da hafta sonu çok kasamam artık