- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Sordum canım asperox kullansın dedi birde dikkatli olsun çizilir dediOcağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.
Hadi başla resim istiyorum toplanmış halde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum canım asperox kullansın dedi birde dikkatli olsun çizilir dediOcağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.
Ben girmesem daha iyi belki haftaya girerim eşim sağ olsun yaktı beni bugünAy sen de mi izliyosuuun çak
Hoşgeldin canım
İşşte buuu ikimiz de yarın giriyoruzz listeleri sallıyoruuuzzz
Canım kafandakileri boşaltmanın en iyi yolu yazmak herşeyi dök kağıda bu birinci adım
Allah rahmet eylesin canım
Şimdiden şifa olsun
Aaa sen yine mi bozdun yitik sifayi canimBen girmesem daha iyi belki haftaya girerim eşim sağ olsun yaktı beni bugün
Oy bebiş yaa wc soğuk diye mi tedirgin oldun cnm22 aylik. Ablası olduğu için merakli ama yapinca açıyor bence. Ve hâla emiyor. Kulot bezide acmazmi acaba
22 aylik, ablasindan gördüğü için merak ediyor gibi. Gecende 1 kez wcde cis yapti. Ama hem emiyor hâlâ hemde kış şuan
Ben de yedim canım birbirimize destek oluruz yaaBen girmesem daha iyi belki haftaya girerim eşim sağ olsun yaktı beni bugün
Kaptancım diyetten çıkmış bulunduk ya şimdi yarın giremez miyiz?Aaa sen yine mi bozdun yitik sifayi canim
Girersiniz canimKaptancım diyetten çıkmış bulunduk ya şimdi yarın giremez miyiz?
Ocağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.
Ocağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.
Hadi başla resim isti
Yapamiyorum ki canım ya 3 gün yapabildimAaa sen yine mi bozdun yitik sifayi canim
Geliyo4 gerçekten gerçi temizlik yapıyorum ama mental yorgunluk vardı.daha iyiyim.sagol beybim.Naber şekerim....nasılsın...dinlenmek iyi geldi mi
Merhaba canım.Merhaba kızlar herkese iyi geceler
Kim gitti ki dahaGirersiniz canim
Herkes gidiyor 2 takimi oluşturabilecek miyiz bilmiyorum
Kayboldum. Kendimi arıyorum. Hoşbuldum.
Bilemiyorum ki canım yarın olsundaBen de yedim canım birbirimize destek oluruz yaa
Iyi geceler canimMerhaba kızlar herkese iyi geceler
Ilk basladiginda guzel ilerlemistin canim bence bundan sonra saglikli beslenmeye odaklanYapamiyorum ki canım ya 3 gün yapabildim
Yine kim gittiGirersiniz canim
Herkes gidiyor 2 takimi oluşturabilecek miyiz bilmiyorum
Allah razı olsun ikinizde de. Asperox benim gizli silahım.Sordum canım asperox kullansın dedi birde dikkatli olsun çizilir dedi
Afiyet olsun canim tarti oncesi cig borekler olmamisMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Kara lahana çorbası
Haşlanmış tavuk
Ara
İki mandalina
Akşam
Bir kase tavuk suyu çorbası
İki tane çiğ börek