- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Ay sen de mi izliyosuuun çakKesinlikle deneyeceğim Seher Akgül' ü YouTube den takip ediyordum instaya da ekledim güvendiğim bir hanım...
Tarçınlı kahve, limon elma detoksu cebimde artık
Hoşgeldin canımMerhaba, ben Zipzip- ın pandemi öncedi grubundan arkadaşıyım Link verdi sağolsun
İşşte buuu ikimiz de yarın giriyoruzz listeleri sallıyoruuuzzzVallaha mı elim ne ara yandı iyiyim canım bu ara bi alıyorum bir veriyorum dikkat ediyorum 2 gündür belki cuna listelere girerim sen nasılsın canım
Kaptanım odaklanamiyorum, herseyi yemek istiyorum. Gece uyaniyorum agzima ne bulursam tikmak istiyorum. Kendimden korkuyorumz eskiye donmekten cok korkuyorum :'(
Canım kafandakileri boşaltmanın en iyi yolu yazmak herşeyi dök kağıda bu birinci adımBu hafta kp işe gitmedi, arabayla getirip götürüyor abla ama işe giderse napcam bilmiyorum. Okuldan almakta istemiyorum çok mutlu. Off kafam öyle dolu ki, o kadar çok düşünceler var ki
Allah rahmet eylesin canımmerhaba hanımlar.. bugün öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biri.. 2 sene önce mezun olan öğrencimizin vefat haberini aldım. öyle çok üzüldüm ki.. son zamanlarda bir çok şeye stres yaptım üzüldüm kızdım. ama dertlerime şöyle bir baktım da hepsi boş gelip geçici şeyler. yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz. tüm sevdiklerimizi sanki son kez görüyormuşuz gibi kırmadan incitmeden doya doya sevmeliyiz. anne olduktan sonra böyle ölümlere daha çok üzülür oldum. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Şimdiden şifa olsunYaa hemen yapacagim yarin. Tarcini da kahveyi de cok severim. Hindistan cevizi yagim da var evde . Tesekkur ederim