- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
14 mu olmusGecen hafta 9 TL'ye aldığımız türk kahvesi 14 TL olmuş.. günde üç kez kahve içen ben şuan kahve içmeye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 mu olmusGecen hafta 9 TL'ye aldığımız türk kahvesi 14 TL olmuş.. günde üç kez kahve içen ben şuan kahve içmeye korkuyorum
Tamam canim nasil istersenZipzip- kaptanım ben yarın bildirim yapıp takımdan ayrılabilir miyim?
İş temposu soğuk hava felan derken yürüyüş yapmak zorlaşıyor, kimsenin de hakkına girmek istemiyorum. Siteye de fazla giremiyorum zaten.
Abooo ben ne okudum böylee Gerçekten rahat batmışBu cuma dahil olmasam iyi olacak gitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Çok teşekkür ederimTamam canim nasil istersen
Battı vallahi canım sagolasin Allah razı olsunAbooo ben ne okudum böylee Gerçekten rahat batmış
Allah tamamına erdirsin canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 06.30
2 yumurta tavada
Bir parça peynir1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz
5 siyah zeytin
Ara 10.30
2 kuru kaysi 1 elma 1 kutu süt
Öğle 12.00
1 kepçe kuru fasulye
2 yk ıspanak yemeği
1 büyük tabak salata
1 dilim etiform
Ara 16.30
Annem bazlama yapmış sırf ben okuldan geliyorum diye yarım yedim bir parça peynir ile... Bir daha yapma çorba falan yap dedim. Daha diyette olduğumu kimseye ilan etmedim. Sütün kesilir baskısı görüyorum
Akşam yemeği yemedim bazlama fena yaktı içimi .
Komşum doğum yapmıştı ona bir borcam pastası yaptım verdim sadece çay kaşığı ile muhallebi olmuş mu diye baktım yazmazsam ayıp olur
Suyu 3 lt tamamlayacağım akşam yemeği yemedim canım da istemiyor erkenden uyurum
Malesef canım erkek saç sakal 60 TL14 mu olmus
Saclarimi kestirmiyordum bayadir evde kendim mi kessem kesin kuaförlerde de fiyat artmıştırMalesef canım erkek saç sakal 60 TL
olmuş düşün eşim söyledi şimdi ben şok
Ay senin wuuwuularırı da özlemişimOlsun canim tek kilo verelim de oyletabi kaptan gidince zor.
Wuuwuu masalah canim. senin guncel kilon benim hedefim
Valla bugunku menüm dolu oldu. Sagliksiz birşey yemedim. Ondan sevincliyim
Sabah 11
Kırımızı biberli omlet
Domates salata
1 dilim peynir 2 3 zeytin
1 dlm kepek ekmeği
Nescafe
Okuldan gelince yeşilçay
13.00
Muz,yulaf,kakao smotie
(1 bardak cikti)
6 badem
1 tk kadar yaklasik 8 9 kuru dut
16.00
Turk kahvesi
2 cilekli cikolata
17.30
2 kepçe mercimek
19.00
4 kofte
Kırmızı biber turşusu
Keten tohumlu yogurt
Akşam lokma yemedim
Papatya çayı ve normal çay içtim
Zipzip- @60kiloyum
Sen de sağol canımCok tatlisin.sagol canim ben iyiyim boyle aklima bile gelmiyor sagol ama dusunmen yeter
58 için tebrikler canımGunaydin
Sonunda 58i ucundan gordum Allahim insallah yarina kadar batirmam yediklerimle
Bugun cok isim var
Hepsini erkenden halledip okula erken gidecegim
Bugun yavrularima biraz bagirdim, kotu davrandim gonderdim krese yuregim paramparca
Aslında normal çizkekten daha hafif bi de sossuz yersen yarına ne dersin?Aylarca onu yemeyi bekledim
Sevindim cnmŞuan tahlillerim iyi geldi ekimde yaptirdim. O zamanlar b12, demir eksikliği vardi
Ocağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.He valla oturuyorum hümayi da aldım yanıma
Abooo ben ne okudum böylee Gerçekten rahat batmış
Allah tamamına erdirsin canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Kolay gelsin canimOcağı diş fircasi ile cifledim. Lekeler var.onerilere açığım. @Li_zigi eşine sorsan sevabına.
Hadi başla resim istiyorum toplanmış halde.
MerciiiKolay gelsin canim
Ben kapaliyim kendim kesiyorum dün gece kendim boyadım açıksan kalan hemenSaclarimi kestirmiyordum bayadir evde kendim mi kessem kesin kuaförlerde de fiyat artmıştır
Saclarim duz bizim kuaför yamuk kesiyordu zaten annem.keserBen kapaliyim kendim kesiyorum dün gece kendim boyadım açıksan kalan hemen
Kaşındırdı mı acabaKiz surekli bezini açıyor sonunda koltuğa çişini yapmış
Böğürtlen ben de yakıştırmıyorum ama karamel fındık favorim dene kaptancımBir markanin bogurtlenli mi neydi onu denedim sevmedim makineyi de kardesim aldi goturdu gelince denerim artık:)
ben de iyiyim ama artıyımburalardayım kuzum
yoğun yoğun çalışıyorum
Evet şiir gibi hehe inşallahben sabah işe gelirken arabanın camına sürekli kar atıyordu
bazı yerlerde kar tutmuştu
yarını kesin karlı gösteriyor hava durumu
anaaa kafiyeli kafiyeli şiir gibi oldu
keyif aldığımız güzel karlar olsun inşallah
kar yağarken geçeceksin camın önüne alacaksın kahveni çayını dışarıyı izleyeceksin yapabilsek ne güzel olurrrr
Tamam canim aklimda denerim.bir gunBöğürtlen ben de yakıştırmıyorum ama karamel fındık favorim dene kaptancım